caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
ja skocim s mamou nieco nakupit v ziline, snad sa nam podari nieco pekne :-D
ale uz ju vyslem teraz po obchodoch.. a hlavne brachovi dat vediet, nech je fesak :-p
no ja som sa uz s mamou dohodla,ze jej dame usit top..ale zacala som obzerat oblecko pre mamy nevesty,tak neviem,neviem :-N :-D :-D :-D hlavne si ona sama musi vybrat..
ja som zvedava,co zvoli sestra..lebo ta rozmysla nad pozicanim siat..
ahojte kočky,
no vy ste teda dračice v písaní. Ja normálne nechápem :-D
Čo vy nemôžete spávať? Ja v tom čase som sa obracala už asi na tretiu stranu :-D
No aspoň v tom nie som sama :-D
A dnes sa mi teda výnimočne vôbec nechce. Najradšej by som zostala doma... Cítim sa, ako by mi niekto kladivom po hlave dal 8-(
Mati, vraj už zajtra má byť lepšie, v sobotu má ešte pršať ale v nedeľu už má byť nejakých 12 stupňov. Už sa neviem dočkať nedele...
Linduš, ja som stála v autobuse zo Žiaru až do Martina. Bol úplne natrieskaný, vydýchaný vzdruch. No hrôza ]-(