Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • jani ...gratulujem k pozemku...my sme boli pozerat v rosine a tam od nas chceli za m2 2080,-Sk ...ma islo porazit.....tak hladame dalej.....

• marcelka - wooooow, ina palka 😒 my sme dali za m2 cca 665,- Sk 😃 musime vsak dotiahnut siete... ale bude to investicna vystavba, takze sa neobavame nejakej extra velkej sumy 😉

• Zuzi, aj my ideme ťahať siete. Inak tie ceny stále rastú. Teraz mi drahý hovoril, že vo Hôrkach chcú za pozemok 2300,- Sk. No nehorázne. A tam, kde sme my kúpili sú už 1600,-/m2 A my sme dali 900,- Dobrý rozdiel 😬

• Sponzor fóra
  • no Jani, tak ti poviem, ze o 4 dni, co sme podpisali zmluvu o kupe, nas kontaktovali osoby, ktore nam tiez ponukali takmer dvojnasobok ceny, len nech to pustime. A to mame mierny svah a vodojem ako suseda 😃

• fifi..my tu mame velkonocne prazdniny,ale tym,ze bola velka noc tak skoro,tak sa posunuli 😛 takze dva tyzdne leharo 😛 😎
    no som zvedava,co si vymyslela..
    jani,je super,ze uz vlastnite pozemok 🙂
    inac..tie pozemky nehorazne stupaju..a tie horky su riadne divne..ale to vsade uz zacali pytat aspon o 500sk viac..

a som sa dozvedela,ze moja rigorozna skuska sa posunie zrejme do BB..ZA nedostala akreditaciu 😠

• ahoj kati - s tou skolou ma to mrzi 😐 uzi si aspon prazdniny 😃

• no hadam sa v bb podari teda..lebo by som to velmi chcela spravit..
    tie si uzijem..na svk..pridem vas kuknut,ze ako sa mate a tak 😃

• ahojte dievcara 🙂
    neviete nahodou, ci svedok v kostole ma mat vsetky sviatosti? som sa zabudla spytat..

• slniecko..cim viac,tym lepsie..najlepsie vsetky 😉
    ako sa dari?

• aaale celkom v pohode, pozerame obrucky 😃 zajtra ideme pozriet aj do shopov, uz mame predstavu
    len nam este na fare neupresnili termin 😦 tak tam poslem maminu aj s mojim krstnym listom

• lei, ako siroke mate obrucky vy??

• mame 5mm..a to je tak akurat 😉

• a co za problem je na tej fare? 🤔

• aj ja by som chcela 5 mm, ale drahy 6 alebo 8mm, to mi pride prilis siroke, ale vsak zajtra uvidime 😬
    uz mas vsetky nauky absolvovane?
    co sa vas pytali na fare, ked ste tam boli?

• 5 uplne staci..este 6 sa zda,ale to uz bude skor zavadziat..ak chces nieco na nas styl,ze hrube,tak to bude aj dost drahe potom..
    no este ani jednu..v nedelu nas caka..mame sukromne nauky 😎 😛
    na fare sa pytali na to,z ktorej farnosti sme..dali sme krstne listy..a rozpravali sme sa,ze kde to chceme,kedy..ci mame vlastneho knaza..a spisali sme papiere..to bolo srandovne 🙂

• Sponzor fóra
  • super, lebo mna celkom vystrasili, ze budeme sa vas nieco pytat 😛 ale urcite budu, lebo drahy nie je pokrsteny
    viem, ze budu drahe, ale milacik to chce zaplatit cele a on chce hrube a to chce z platiny 😬
    vsak zajtra uvidime...

• no budu sa pytat ale neboj,nic tazke 😃 😃 😃

• to dufam, ale snad to bude v poho
    o ktorej budes mat svadbu???

• o styroch sme si vybrali..to je taky primerany cas na leto..a navyse dost casu stravime v aute..

• jasne, ja by som to chcela tiez tak poobede, najneskor o piatej..

• a ktory mesiac to mate?

• v septembri by sme chceli... ale uvidime ako sa to mame podari zarezervovat.. 😶

• no tak to si dajde n stvrtu najneskor..potom to nie je uz vhodne..navyse o siestej byvaju casto omse a to by ste im tam pobehovali..aj ked v zavodi vtedy nie su..no knazi maju v dalsich kostoloch..

• ale, uz tam bolo o tretej obsadene a ta svadba bude s omsou... vsak nejako sa to vyriesi popripade posunieme datum
    ....vrrrrrrrrrrrrrr 😐

• no ked je o tretej,tak si kludne dajte na stvrtu..neskor asi nebudu chciet..

• tak by som chcela.. 😃
    uz mas vsetko zabezpecene? ci este nejake drobnosti?
    ozaj co mas to dievca na vyzdobu, je zo ZA?

• no este nas nejake dolezite veci cakaju dalsi tyzden..menu,kapela,vyzdoba,matrika..a tak podobne..
    a potom mozem zacat sit popolnocne saty 😃
    ta baba je z ilavy..aj s nou mame stretko..

• to je celkom daleko a ona v poho pride do ZA?
    no to bude asi dost stat.. 😒
    lebo ja by som chcela vyzdobit len kostol, ak vyjde povodna restika, tak tam nebudeme potrebovat vyzdobu...
    neviem ci mi bude niekto chciet ozdobit len kostol, teda ci sa mu to vyplati.. 😛

• no ona chodi aj do blavy..a vobec to nestoji vela 😉
    no ak budete mat v zavodi a bude sa ti pacit to,co budem mat ja..tak mozem pozicat 😉

• super, urcite sa dohodneme 😵
    vsak ty to uz mas v podstate za chvilocku 😃 tak trochu v dobrom zavidim, ale ved aj ja sa dockam 😃
    priatel sa tesi do UK?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Plánujete oslavu, krstiny alebo inú spoločenskú udalosť? Potrebujete pomôcť so svadbou? Nestihate zabezpečiť občerstvenie? Tu ste na správnej adrese😊
    Svadobný e-shop... Predaj dekoračného materiálu, servítky, sviečky, mašličky, podbradníky, knihy hostí, magnetky, poďakovania a mnoho iného...
    Ten najúžasnejší deň čaká na vás! Nechajte sa viesť vašou
    svadobnou sprievodkyňou. Prežite váš svadobný deň bez starostí.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov