Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • ty Lei, nerobi on v nayku? mi je velmi povedomy a mam pocit, ze som ho tam videla 😃

• no my to mame dnes za 100 😃 😃 😃
    tesi sa..hlavne preto,ze bude so mnou 😵 😵

• no nemala by som hovorit,kde pracuje..takze si to necham pre seba..a ty to najdes v ip 😃

• Sponzor fóra
  • 😃

• som ti tam tiez odpisala 🙂

• porad cosi mile milemu..stale mu cosi nosim..a teraz neviem co..mam uz nachystane coko vajka..ale este cosi chcem 😃

• noooooooooo, tazka to otazka 😕
    ja som drahemu nosila knihy, oblecenie a caje...
    alebo z sk, drevene pomalovane srdce, ktore nam teraz sluzi ako dekoracia 😃
    a tiez som mu kupila zvoncek, ze ked mu bude za mnou smutno nech si zazvoni a ja pridem 😃 to este ked sme byvali ja v sk a on v uk..

• Lei, pekne veci maju vo Whittard and Chelsea... 😃

• ja toho svojho napchavam drahymi sladkostami 😃 ale dostane spodne pradlo,so som objednala 😃
    potom to kuknem..prave som sa namotala na kozmetiku..neviem,ktora znacka je dobra..

• no vidis a mas darceky 😃
    ten moj je zblazneny do cokolady 😠 si to tu uziva, leb je tu neskutocny vyber 😃

• to ano..ma napadlo teraz..ze mu donesiem browne..to mam z prace..a toto je kvalitne..ale este cosi musim vymysliet 😃 asi si kupit sebe na cestu a potom dam aj jemu 😃 😃 😃

• ..jasne 😃
    my ideme domov juni, ale tentokrat autom, aj sa planujeme pozastavovat v europe 😃 sa tesim
    potom by sme chceli ist v juli a na svadbu v septembri, len, aby sme dohodli ten termiiin, som z toho trosku nervozna 😦
    aby si to mohol drahy vybavit v praci... 😕

• aha..no super..no ja idem teraz..na takmer dva tyzdne..a super je,ze si nemusim brat ziadnu dovolenku,kedze skoly maju prazdniny 😛 😎

• ..tak to je dost vyhoda..

• to ano..a v lete letne..takze na honeymoon ziadny problem pre mna 😃

• Sponzor fóra
  • no neviem kolko volna bude mat drahy, lebo sme tento rok boli velmi casto v SK, mal nejake skolenia...
    popripade to odlozime na januar, by sme chceli ist na tri tyzdne a neplatene asi nedostane.. 😞

• a kolko ste tu uz?

• ja som tu bola cca 2 roky, ale potom sla naspat kvoli dokonceniu skoly
    a drahy je tu tri roky 😃

• a aka skola?

• som mala odklad na vyske, tak som si ju odcestovala skoncit 😃 a uz ju mam uuuuspesne za sebou 😵
    a este som chcela ndobudnut prax v odbore 😎

• a co si vystudovala? ja som sa dnes dozvedela,ze naa fakulta nedostala akreditaciu a tak musim ist na rigoroznu do bb..a tam maju dokonca temu,ktoru som mala na diplomke..takze idem pozistovat 🙂 chcem vyssi titul totiz 😃

• aaa ja som studovala v BB, soc. pedagogiku.. a tiez som premyslala nad rigo, ale este sa mi do toho velmi nechce 🤔
    a ty mas co presne vystudovane?

• matika-informatika 😛 😎

• fuuuuuuuuuuuuu, tak to by som si veru netrufla 😬
    mna skor humanitne smery, aj ked pg je ... ale matika a informatka... nieeeeeeeeee
    a drahy co studuje?

• no ja zboznujem matiku..a planujem ju ucit v uk..a pak na svk..
    no moj mily je na zachrannych sluzbach 😃

• to bude akoze co??? hasic, zachranar???? alebo tak cosi?
    v ktorom rocniku je?

• netusim..ale skor ako hasicske sluzby..

• aha, tak to nas bude zachranovat 🙂 chichi
    tu bys i mal sancu najst pracu v odbore?
    kolko vas vyjde menu na osobu?
    my by sme chceli mat v restike aj obed na druhy den...

• no uvidime..ale moze aj na letisku robit napr 😃 a tak podobne..v nejakych firmach..alebo v statnej sprave..
    menu este neviem..dalsi tyzden budem vediet 😃 ideme za prevadzkarom..

• celkom slusny job by mal...
    my tam skocime az v juni a presne sa uz dohodneme..

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadby podľa Kiky
    Celé Slovensko
    Zabezpečím aby bol Váš deň dokonalý ...
    Svadobný e-shop... Predaj dekoračného materiálu, servítky, sviečky, mašličky, podbradníky, knihy hostí, magnetky, poďakovania a mnoho iného...
    Vyrábame na zákazku mašle na stoličky - režeme so zatavením koncov (nepárajú sa). Tiež predávame stuhy, látky a rôzny dekoračný materiál.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov