Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
lea a kedy odlietas domov? Inac ty si sa rozpravala o vyzdobe kostola s kostolnikom? Lebo nam farar povedal, ze s tym si nemusime robit hlavu, ze co tam chceme zdobit, no ale ja presne viem co by som tam chcela zdobit, len neviem ako to bude, ked idu po nas este dve dalsie svadby. Najradsej by som sa dohodla aj s nimi.
4. apr 2008peta..no ja chcem lu kvet s maslou na kazdu lavicu..ale ci mame nejake svadby pred nami netusim..kedze sme boli vtedy prvi..a s kostolnikom sme sa este nerozpravali..ale budeme musiet kvoli organu,kedze to treba dohodnut,ze kto bude spievat..
mumo..no to by mohli byt..len netusim,kedy my budeme mat kolace..ale hadam vo stvrtok by uz bola cast hotova
luko..takze pracovny vikend..ja mam cestovny..zajtra v noci odchadzam uz..4. apr 2008Ved ak nieco zistis skor ako ja daj mi prosim ta vediet. Tych lavic je tam 16. Osem z kazdej strany. Tiez som rozmyslala nad tym ze to odstrojim, len pochybujem, ze sa to bude stihat. Inac ten obchod, co si mi radila v Londyne mi nevysiel. Nemali sme travelky do trojky zony a nevedela som presne kde to tam hladat tak som to potom vzdala
4. apr 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Chystáte svadbu, ples, či oslavu a chcete ušetriť? Požičajte si u nás všetko čo potrebujete.
tak to gratulujem