Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
no ja som kupila kamoske topanky v bhs..chcela na nizkom opatku..a za 15libier..super cena..kukni ich stranku
hej,musim navstivit kristinuked mi tak pekne napisali,ze maju novu kolekciu a tentoraz ponechavaju vlecky
ja som im totiz rovno povedala,ze pokial dostanu druhy kus modelu nicole,tak nech mi daju vediet,ze tu vlecku tam chcem
4. apr 2008ja sytale pozeram ich stranku, ale este tam nemaju pridane nove modely
ale viem, ktore by to mali byt... su celkom pekneeste navstivim danicu, uvidim kde ma viac oslovia..
v londone pobrouzdam oxford street, tam vzdy nieco objavimpopripade covent garden..
ale asi sa tam dostaneme az v maji, lebo drahy bude mat sluzbu nejaky vikend..4. apr 2008do 13-14t..aspon som na jednych videla cenu cez 13t..no su to zo super materialu..tak isto ako aj v kristine..
zavoje by sa mali dat poziciat,no nie su take pekne,pokial ich malo niekolko neviest pred tebou..
inac..ja ten svoj mam z veltrhu a ta firma sidli v predmieri..a maju velmi dobre ceny4. apr 2008- Sponzor fóra
super vediet, ja by som chcela asi spanielsky zavoj, ale este uvidim podla siat, no na druhej strane, by som chcela mat zakrytu tvar pri vstupe do kostola.. tak neviem akos a rozhodnem
v kristine mi hovorili, ze maju ceny do 10 500 Sksa mi zda celkom ok
ale nove modely mozno budu troska drahsie, vsak napises4. apr 2008no super Lei, ake je ta holka sikovna
ty poznas nebezpecne vela ludi chichi
pradlo pod saty si si uz vybrala? to by som chcela pozriet na slovensku.. ale mozno aj tu ma nieco zlaka..
a neviem ake chcem popolnocne saty, ale vsak ked ich uvidim budem vediet ze tie ANO
drahy ta pride pockat na letisko?4. apr 2008no ja zbieram kontakty,ktore sa mi mozu zist
no rozmyslam,ze nebudem mat podpiru..ak budem mat satenove saty,tak radsej nie..ale mam jednu korzetovu,ktoru som ani raz nemala na sebe..
popolnocne idem sit..len som zacala velmi vahat nad modelom,lebo to vyzera,ze sa budu velmi podobat svadobnym a to nechcem..
pride,lebo ideme za knazom..4. apr 2008tak to budes mat prijemny dolet
ja mam rada ked ma tam niekto caka, najlepsie milovany
ja budem musiet mat nejake pradlo, lebo moj hrudnik nie je najvyvinutejsiale pradlo budem nahanat az po vybere siat...
vy budete platit hostom v hotely aj obed na druhy den? my to mame v plane, lebo vacsina hosti pride z mimo ZA4. apr 2008my chceme v maximalne moznej miere odbremenit nasich rodicov, teda hlavne mojich, kedze ja som zo ZA
dost, ze mi mama bude nahanat kolace, tortu, pojde na faru... snad uz nic ine
nechcem, aby mala v nedelu rano este stresy s rodinou, ze co im dame najestnech si to uziju co najviac
aku vonu pouzijes na svadbu? ja mam teraz CACHAREL - promise, ale mozno zmenim vonu na svadbu4. apr 2008no u nas sa rodiny stretaju v sobotu..a tak to bude aj u mojej,takze v piatok musime nachystat a podonasat kolace a vysluzky..a v sobotu sa uvari zrejme gulas rano..kym pridem..mam to totiz u babkinej setry..takze starosti idu k nim..
a pokial mas svedske stoly,tak nemas starost
no ja kuknem na letisku..rozmyslam nad lacoste alebo lancaster4. apr 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
tak to je super,ze taky uspesny den..my sme dnes skoncili skor,tak som si stihla aj pospat..
a ake chcete obrucky?