Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
fifi..no hadam sa zabavite..mne dnes mily ukazal krasne saty a ze by mi bol ochotny ich kupit..aj ked stoja 10t
smaily sa ma zatial dobre..niektore stresy opadli,kedze kupila,co potrebovala..len sranda bola v kvetinarstve,lebo nemali jej objednavku spisanu..takze si hned poznacila..mala tam cas toho,co chce plus cosi navyse..a to je dobre,ze sme tam sli..lebo ani moc nechcela..ale povedala som jej,ze nech skontroluje..a dobre urobila7. apr 2008- Sponzor fóra
spolocenske..mali tam v modrej farbe..ale,ze ich maju aj vo vinovej..ako fakt nadhera..cosi podobne ako sada zohnat cez ebay..ale toto bolo este lepsie
v slnecnici..ale podstatne je,ze je to v pohode..inac,hrozne mila predavacka..a aj sikovna..vidiet,ze ju tato praca bavia my tiez budeme od nich brat kvety
tak som velmi rada..
7. apr 2008Kati, tak si súhlasila nech ti ich kúpi? Tá farba môže byť super...
Ja som práve spapkala krupicu na večeru... a to chcem do augusta schudnúť
a teraz chlipkám čajík... na tú moju potvoru chorobu...
Baby čo poviete na ten nápad s tým blahoželaním pre Smaily na svadbu?
Podpísať ho môžeme všetky na stretku... potajomky (aby Smaily nevidela)7. apr 2008ahojte, ďakujem za pochvaly, no kaderníčka na posnažila
Sestrinu fotku pridám snáď už dnes poobede, lebo včera sa ku mne ešte nedostali.
Zuzi, tú ružičku som si robila sama (teda sestra mi ju zošila a ja som ju dozdobila tou čiernou farbou). Ani by som neverila, aký problém bude zohnať niečo červené do vlasov. No keby som to vedela skôr, určite by som ti ju požičala. Škoda...8. apr 2008- Sponzor fóra
ahojte,
Jani: vdaka za ochotu, vlasy ani nebudem zopinat,necham ich volne rozpusteneale ruzicku si zaobstaram - jeden nikdy nevie, kedy sa zide...
dnes mam za sebou uspesne prvy den skoleniasom urozpravana k smrti,ale asi som nieco tych novych naucila, lebo popoludnajsie opakovanie im islo fajn
8. apr 2008ahojte..zas tak neskoro..tak dnes boli na plane saty..takze som vyskusala jedny,co som velmi chcela a teraz sa uz len rozhodnut,ci chcem tieto,alebo tie povodne..
bola som tiez so smaily..tak skuska ucesu dopadla velmi dobre..vybrala si dokonca nadherne popolnocne saty..
a bola som na krcnom..tak pisala papier pre alergologa,ci povoli operaciu mandli..ze ich mam chronicke a ta bakteria nereaguje na atb,co som uzivala..hodnota sa znizila len o 4,co je dost malo..takze v lete pojdem este raz a uvidime..vraj mam odskusat cesnak..
a dnes sme aspon pozvali tetu v podvazi aj s ujkom..a dohodli sa,co budeme robit na pohostenie..ale nestihli sme toho vela..skor nic ako nieco..
ale zajtra idem za kadernickou a vizazistkou..mam zas cervene pery od ruzu,takze to bude dalsi velky problem8. apr 2008saty su do 11t
co sa celkom da..
len z tej novej kolekcie odstrihli spodny saten a nechali vrchnu tenku vrstvu..no da sa povedat,ze maju vlecku..
inac..maju uzke modely,no to nie je pre mna..
ja uvidim..a musim s nim velmi opatrne kvoli zlcniku,takze to je tak,jednemu pomozem a druhemu uskodim8. apr 2008aaaale, moju birmovku ani 1. sv. prijimanie nemaju zaznacene tam kde to bolo robene
tak teraz sa to musi spatne zapisovat, rozne ziadat a ja musim hladat dvoch svedkov, ze som tam bola
no hruuuuza
tesim sa ked si vyskusam saty
das vediet ako sa ti pozdavala vizazistka?
davaj na seba pozor, lebo taaketo potvori sa radi presuvaju na srdiecko8. apr 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Výroba na individuálnu požiadavku pre nevesty, agentúry a shopy.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
baby: vzdy ideme tak, ze nevieme kde skoncime... tak som nam nasla jeden podnik - podla mna uplne suprovy
je to nad tou cestovkou na Pivovarskej ulici
uvidite, ze sa vam tam bude pacit
, ale moj manzel im robi internetove stranky a nejaky marketing, tak sme dostali pozvanie 
bam: zajtra koncia sezonu zilinski hokejisti - i ked teda ziadna slava co sa tyka hrania