Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
No Lindi vela na tej foto neni vidno, ale z toho co je vyzeraju byt krasne. Ja budem mat tie co mam v albume prve. Tiez som sa stale nevedela rozhodnut a potom prisli tieto a bolo to. Ale mne zasa kopec siat nesadlo, na tebe musia vsetky vyzerat dobre. Janka ma pravdu poskusaj si ich co najrychlejsie za sebou a pofot sa, aby sa ti rozhodovalo lepsie.
11. apr 2008- Sponzor fóra
- 11. apr 2008
- Sponzor fóra
no Luko, ja som sa musela uspokojit z 13,30, lebo nas stale ubezpecoval farar, ze mame cas a ked to konecne isiel zajednat, tak uz bolo volne len toto. Ked som si premyslela rozlozenie dna, tak som zistila, ze to bude celkom v pohode. Aspon uzijeme viac svadobne saty. Skus si aj ty urobit plan dna a uvidis ako ti co bude vychadzat.
11. apr 2008ahojte kočky
tak som sa sem aj ja konečne dostala... uf, dnešok bol úplne nemožný, akosi sa mi nedarilo... našťastie už ide víkend
včera bolo úplne super, som rada, že sme sa stretli a ešte v takom hojnom počte!
nabudúce budeme musieť asi fakt niečo zajednať... alebo ak bude nejaká maxi-terasa voľná, tak sa zmestíme
ako to teda vyzerá zajtra na Smailynu svadbu?
má to o 14 tej - kostol na Mariánskom námestí... Jani prídeš teda?11. apr 2008inak baby, pozrite si tento album, mňa úplne odrovnal
niečo krásne, taká "starobylá" atmosféra... krása
http://www.mojasvadba.sk/album/album.php?vAlbumID=130641&vReferer=
... ale možno sa to bude páčiť len mne...
... a tie šaty sú mi akosi známe... len neviem názov11. apr 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Výroba na individuálnu požiadavku pre nevesty, agentúry a shopy.
Linduš, ten tvoj skúšaný závoj bol super...