caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Veru- aj je. Mať tak jej energiu a výdrž! Patrí medzi tie veľmi živé deti- vidím tie podstatné rozdiely, keď je v kolektíve - hoci aj starších detí, o rovesníkoch ani nehovorím. už chodí sama po schodoch, nedrží sa ani steny, dokonca keď sa mi podarí držať ju za ruku (ak mi dovolí), tak už strieda nožičky. A tá slovná zásoba!! Včera náš rozhovor bol asi takýto: Našla si hračku.(plyšová ťava)- Kristínka: Aha, ťava! Ja: Ktorá je ťava? Kristínka: Mama!! Minule pekne jednej pani povedala vonku, keď sa jej prihovárala.."Kika: Teta! Teta: Ahoj, ty vieš kto som? Kika: Ťava!!
Zapasovalo to:-D
Muma po svadbe niekam na sv.cestu pojdete?
Ahojte ;-) Muma ako vikend? Si si uzila doma? Ja to mam dnes presne za dva mesiace, sa mi to krati a mam pocit, ze nic nestiham, ale zasa je pravda, ze ani nic nerobim. Musim sa polepsit Neviem ci vydrzim byt tak kludna, ako bola smaily pred svadbou.
ahojte,
no ja sa veľmi ospravedlňujem, ale v sobotu som nestihla prísť pozrieť na svadbu. :-( Boli sme kamarátom pomáhať na stavbe a akosi nám to časovo nevyšlo. Vrátili sme sa až neskoro večer. Tak strašne ma to mrzí :-|
už dávno Evi... celý deň čumím do PC a ešte aj doma :-D to je závislosť už... xixi
ja zase dopĺňam veci na modrej streche... trošku
ako po včerajšku, už nie je svalovica? To ste mali parádny výlet...
malá Kika je krásna, pozrela som albumík :-D
Ano, je zlatucka..dakujem..
Dnes sme boli 4 hod. vonku..Svalovka nie je, ale malá má teplotu 38,7- už zrážam Nurofenom..Uvidím v noci, čo bude. manžel prifrčal ešte len pred 20 minútkami z práce:-( Nevedela sa ho dočkať, stále ho vyzerala z balkona a pri dverach.
no dnes nebolo až tak teplo... ale hlavne nech jej tá horúčka rýchlo ustúpi
však manželík ti už teraz pomôže ;-)
ja tiež tak vyčkávam svojho... dnes je ale preč...
Tu bolo teplejšie, ako včera..Najviac ma štve, že má tri dni do očkovania a ak jej to rýchlo neprejde, zase nám preložia termín..Pred mesiacom bola nachladnutá tiež pred očkovaním..Kurnik..Barbie idem kukať múdry schybí..A chystať postele..Pekný večer ešte..pápá
Ahojky. kristínka je na tom tak isto- teplota stále okolo 38 C- dávam detský Nurofen. Termín nám už preložili:-( AK jej to neustúpi vo štvrtok máme prísť do ambulancie na vyšetrenie. tak som sa tešila, že bdue mať tie povinné očkovania už za sebou amôžme dať očkovať žltačku A a pneumokoky..Chcela som do dovolenky postíhať..škoda. A ty čo porábaš? Veľa robotky?