Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
Veru- aj je. Mať tak jej energiu a výdrž! Patrí medzi tie veľmi živé deti- vidím tie podstatné rozdiely, keď je v kolektíve - hoci aj starších detí, o rovesníkoch ani nehovorím. už chodí sama po schodoch, nedrží sa ani steny, dokonca keď sa mi podarí držať ju za ruku (ak mi dovolí), tak už strieda nožičky. A tá slovná zásoba!! Včera náš rozhovor bol asi takýto: Našla si hračku.(plyšová ťava)- Kristínka: Aha, ťava! Ja: Ktorá je ťava? Kristínka: Mama!! Minule pekne jednej pani povedala vonku, keď sa jej prihovárala.."Kika: Teta! Teta: Ahoj, ty vieš kto som? Kika: Ťava!!
Zapasovalo to
Muma po svadbe niekam na sv.cestu pojdete?14. apr 2008- Sponzor fóra
Ahojky. kristínka je na tom tak isto- teplota stále okolo 38 C- dávam detský Nurofen. Termín nám už preložili
AK jej to neustúpi vo štvrtok máme prísť do ambulancie na vyšetrenie. tak som sa tešila, že bdue mať tie povinné očkovania už za sebou amôžme dať očkovať žltačku A a pneumokoky..Chcela som do dovolenky postíhať..škoda. A ty čo porábaš? Veľa robotky?
15. apr 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Chystáte svadbu, ples, či oslavu a chcete ušetriť? Požičajte si u nás všetko čo potrebujete.
hm to ti verim