caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
..jasne, vsak to uz dotiahnete len detaily..
my ideme zjtra vybavovat fotografa, kameramana a intenzivne sa opriet do vybavovania restiky a ubytka.. :-D
snad sa nam toto vsetko zajtra podari... :-D
doma dovybavujem saty, jedlo co sa bude podavat hostom, vizazistku, nechtiky, vlasky a ostatne veci..
dufam, ze to pojde ako po masle..tak ako si to predstavujem :-N
no nam zatial vacsina vychadza tak,ako chceme..
len skoda,ze je toho hrozne vela..a uz nevladzeme..som stihla schudnut kilo..mozno aj viac..nestiham ani jest..jem asi tak trikrat denne,niekedy ani to..dnes som vynimocne zjedla troska viac..ale miesto normalneho obeda som si dala len polievku,nic ine sa do mna nezmestilo..
..tak a takto vyzeraju stresy :-D
ajja budem rada, ked pojde vsetko dobre x-)
kedy ma drahy skusku? drzim prst ;-)
ja toho tiez moc nepojem, tak raz, dvakrat za den.... ale chcela by som schudnut do svadby nejake to kilecko ]-(
o jedenastej by mal mat..predtym ale musime este stihnut tu matriku a kym on bude na skuske,tak ja si cosi povybavujem,pripadne poposielam pozvanky,ktore sa nedaju rozniest..
prave vypisujem ten papier na matriku..no bude to trvat asi pol hodinku..ale neva..hadam,budu spokojne..
ja musim zhodit este 3-4kila..som pribrala dost..ale hlavne svaly a to sa mi nepaci..
..tak to urcite, vsak to je pre nas vsetky dovod na svadbu x-)
Lei zajtra veeeeela stastia priatelovi na skusku a good luck pri vybavovani dalsich veci na svadbu ;-)
..sladky snicok, idem sa pritulit... :-x
Tak ste sa predsa do rana rozhodli. No Luko budes mat viac casu na dovybavovanie veci. Hadam to nebude taka tragedia, ved si pockate len nejake dva mesiace a to sa da vydrzat ;-)
Muma vcera som tu uz nebola. No mali by sme k sebe blizko z Vlciniec, ale ja uz tam nebyvam. Tam som byvala s nasimi. A vy ste nekupovali domcek v Trnovom?
ahojte ;-)
kukali ste teleráno? Aďka bola krásna nevestička... xixi aj manželíka tam mala... zlatí boli :-D pozerala som po očku v práci...
ja len tak narýchlo, idem už makať...
krásny deň všetkým :-D
Ale akurat zhanam navleky. Strasne sa mi to paci, ale pri nasej velkej svadbe zasa za to nechcem utratit majland. Ty si zo Zvolena, nie? Lebo prave tam som nasla najlacnejsie. Uvidim este ako sa rozhodnem, ale nerada by som sa ich vzdala. A este stale pracujeme na oznameni, ale uz v podstate len doladujeme. Zacinam byt z toho nervozna, lebo uz by som ho rada mala aj v ruke. Nevieme sa rozhodnut, ci si ho dame vytlacit, alebo vyvolat ako fotku. A ty ako? Podarilo sa ti niecim pohnut? Vy mate obrad v kostole alebo na urade?
Bambulka, sa mas, ked mate v praci TV. Ja si to ked tak pozriem az z archivu 8-(
hej som zo zv....oznamka uz mam ako navrh tak dufam m ze buduci tyzden ich pojdem dat tlacit..este zhanam cukrarku...a v kubine som nasla dobry obchod na boty.
v kostole :-)
nemáme v práci TV ;-) kukala som na internete - live
ale nemala som to so zvukom, aby som kolegynky nevyrušovala ]-( tak to kuknem aj ja z archívu ešte večer...
Peti, tak nech zoženieš pekné návleky... mne sa to tiež páči, ale na našu svadbu som na to akosi nemyslela 8-(
ak budeš môcť, pridaj potom oznamko do albumíku... sme zvedavé!
a zase idem makať... čo už :-S
bam- ani my sme nemali navleky... pozicanie mi prislo dost drahe, tak sme nakoniec od toho upustili... :-( ale nevadi, aj napriek tomu bola nasa svadba krasna a urcite aj ta vasa a kazdej, ktora to zazila x-)
Bam foto mam v albume Uz mame, a ten navrh vlaste upravujeme. Menime trochu farbu a tak, ale v podstate velmi odlisne od toho nebude. Sa mi aj zdalo divne, ze by ste mali v kancelarii TV 8-)
Muma s oznamkami si potom na tom asi ako my, akurat mas skoro mesiac casu k dobru :-N Ten obchod s botami si myslela svadobne? A popolnocne saty uz mas?
peti inak ma te super oznamko velmi sa mi paci... :-)
popolnocne nemam este stale verim ze v satach ostanem ale nie som ista. :-D
svadobne ..je to svadobny salon ..kamoska si tam poziciava saty tak mi povedala ze celkom fajn
Dakujem :-D
No ja som si uz aj popolnocne vybrala, teda z toho co mi sadlo, ale celkom sa mi pacia, len este musia ist na tovar a doniest mi inu farbu, lebo mali len v ciernom a to nechcem. Vsak potom zasa pripojim foto. Ja som si topanky kupovala v Polsku a mozem povedat, ze dobry vyber a tisicka usetrena. Tu niektori ludia nevedia ako na svadbe vytlct.
pred obradom, preto som bola nahnevana, ze nam to dal tak skoro. No ale mam to ako tak vyratane a ak vsatenm o piatej, tak to stihame. Nastastie som zvyknuta skoro vstavat a myslim si ze aj tak nebudem moct spat =-)
ahojte..tak ako? ja som nestihla vypisat papiere namtriku,tak idem teraz este a zrejme ma este caka v meste..
akosi stale nestiham :-S aj na zdravi to zacina byt vidiet..