caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Ahojte, dobre ranko. No lei tak si to zvladla. Mne sa tiez zdala teta mila, ked sme si boli po tlacivo. Aspon viem, ze nebudu problemy ani ked ho pojdeme odniest :-N
Boze, kde to mate problemy s tými pracovnickami? Cos a nas tykalo, ani neviem, ako rychlo to prebehlo- vypisovali sme rucne a bolo to v poho..Trochu som vahala, ked mi o dva tyzdne na to volali z matriky, ze kedy mame ten termin??-
Bolo to v case ked stahovali kancelarie, takze som toho 1.12. trpla, ci to nakoniec nedomotali, ale bolo to O. V podstate cela nasa svadba bola plna takýchto "komických" okamihov.
no muma, to veru mam- to je na malu knizku normalne. Krstna mi povedala, ze sa hovorilo, zeked vo svadobny den sa dialy taketo nemile prekvapka, ze manzelstvo je potom uz pevne:-)
Ahojte,
Evi aj ja som počula, že svadba bez nejakých nemilých prekvapení by ani nebola svadba a že to manželstvo je potom pevné. No mohla by som porozprávať o nemilých prekvapeniach na sestrinej svadbe. Tá ich mala neúrekom. Chúďa moje :-D
Vcera som nekukala- vynimocne.
Nam sa tolko veci pohnojilo, ze sme lietali v ten den ako blazni. V zavere este chceli zosobasit nasich svedkov a nie nas. No a potom som sa podpisala skor, ako som sa mala a predbehla som dokonca aj zenicha. A ze kto sa hrnul do svadby:-D
Tak to vám gratuľujem. To je skvelé, že už je to vaše a začnete si to pomaly pretvárať podľa vašich predstáv... No dúfam, že čoskoro ma pozvete na návštevu ;-) :-D
No muma, to si sa ani nepochvalila, ze uz mate kluce. To je pocit, co? Si pamatam ked sme si boli zobrat kluce od naseho bytu....parada, cely svet bol ruzovy 8-)
Neboj sa ono to pojde, sa budete tak pomaly bavkat a vytesovat z kazdej urobenej malickosti. Kedy tam zacinate byvat? Lebo ovela lepsie sa robi, ked sa po robote nemusis ponahlat inde spat.
ahojte baby..tak tu hadam o cosi dlhsie pobudnem teraz..
som sa pred cvhilou vratila z mesta..a oblek s vestou uz visi v skrini :-) dokonca mame svadobnu spz od smaily :-) x-) podarilo sa mi najst krajcirku a kupit latku na saty pre druzicky x-) a zohnala som aj latku pre mamu :-)
len ma nastvali v optike,ked mi povedali,ze musim mat vyjadrenie od alergologa na sosovky..teda,ze on musi o tom vediet..takze ich asi vybavim v londyne :-|
a bola som v slnecnici,lebo som zistila,ze najlepsie lupienky budu doma ususene..tak som si kupila tri ruze a dalsie tri som dostala x-) ze to nerada vyhadzuje a radsej to podaruje :-)
inac..smaily je stastnucka aj s matom..stale su spolu a stoja jeden pri druhom..uz maju aj svadobne fotky,ktore pridaju v pribehu vikendu :-)
ahoj lea ..urcite bude vsetky pomaly a iste byvat vo vlastnom;-)
inak ma chyta s teba panika aka si sikovna a co vsetko uz mas vybavene a to mas este tyzden k dobru ;-)