Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
ahojte
lea to je srandovny film,ty ho mas s titulkami? my dabovany v sk....da sa stiahnut....
aj u nas je nadherne ama byt 18 stupnov....tak pojdem do parku......lebo je to teraz hrozne so mnou,kazdy den mam nejake zakusky zo svadby.....
a musim schudnut do nasho datumu...na svad.cestu....20. apr 2008hm... moj manzel tiez spominal, ze by sme si v lete urobili nejaky vyletik do Rakuska alebo Nemecka prave do Alp... v zime sme ich uz otestovali
treba este v lete... a kedze nam ziadna dovolenka nehrozi... tak pojdeme vyskusat len takto na par dni - predlzeny vikend alebo nieco podobne
kedy sa chystate na svadobnu cestu?
P.S. Luko, ja dnes tiez varim pre celu rodinu, vsetci makaju20. apr 2008- Sponzor fóra
ahoj moja..no ja som si pustila mesto tienov z archivu,som zvedava na slovensku kriminalku
a pustila som sa do kreslenia krabivky pre hosti
myslim,ze som zas cosi zhodila..ale odvazim sa az zajtra..vobec mi nechuti jest..a ani hladna nie som..rozmyslam,ze si kupim jablcny ocot,nech som potom peknucka na tej svadbe20. apr 2008
Aha! O com je ten film, tusim nazov poznam,a le viac nie..Ved ty isto ani nepotrebujes citat titulky- iba ze by v inom ako v Aj