caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
ahojte baby..pozeram,ze sa tu stahujete..prerabate..staviate :-D len ja stale nic...ale nie,dosla som spat do uk..a si predstavte,ze este dva mesiace a 3izbovy byt bude len pre 4osoby :-) x-)
ahojte :-)
uf, dnes to ale ubehlo... to tak býva keď má človek konečne voľno a nie je v práci...
Katka a po svadbe ostávaš v UK? Docestuje aj polovička s tebou? Či ako to máte v pláne? =-)
:-D heh to by bolo dobré, aby si prišla na svoju svadbu :-D
Tak to už drahý zháňa prácu v UK, nie?
Super, že budete spolu... tak to má byť ;-)
Aký bol dnešok?
no musim pozriet agentury na svk a co je tu..a uvidime..radsej by som bola,ak by siel cez nejaku agenturu..ja som mala dobre skusenosti..ale uvidime,co sa pritrafi..
dnes sme mali toho vela..a aj cely tyzden bude toho moc..ale aspon to rychlejsie ubehne..
no keď poznáš dobrú agentúru, tak to bude OK... Drahý sa už teší do zahraničia? ;-)
Ja mám radšej, keď je toho v práci o niečo viac... aspoň to fakt rýchlejšie ubehne... ale zase to nemusí trvať dlho 8-(
Nám dnes začali stavať lešenie okolo balkónov, idú nám "reštaurovať" panelák v najbližších týždňoch, takže nám odstrihnú aj internet...
budem teda absentovať nejaký čas tu na MS :-(
ale ak sa bude dať, tak z roboty občas nakuknem ;-)
Ahojte Zilinčanky, mna svadba zatial este nečaka, ale tato stranka sa mi pači a čert vie, kedy sa zide inšpirácia :-D ked sa rozhodneme spečatit 6,5 ročny vztah :-N
Špecialna otazočka pre Leu, nechodil nahodou Tvoj drahy do tanečnej ako o dušu? ja mam taky pocit, ze ho poznam :-D x-)
no on sa tesi hlavne,ze bude so mnou x-)
ja mam tiez rada,ked sa moc nenudime..len dnes bol dost chaos..hlavne,ked sme chystali na zajtra a na jedno cviko treba 6roznych pokusov plus este na dalsie dve hodiny nejake pokusy,takze som z toho mala riadny gulas =-)
no to je dost blbe..ale hadam budete byvat v krajsom/.aspon z vonku :-D
vitaj Arwena... veru veru tu načerpáš kopec inšpirácií ;-) ale to je len a len dobre, ja som to zistila až pár mesiacov pred svadbou :-S ale aj tak to bolo super...
kedy máte svadbu? :-)
napis mi do ip svoje meno a popytam sa ho na teba ;-) dokonca som este zopar jeho foto nasla na nete :-N :-D
ja mam rada stres..aspon som aktivna :-D
bam..nic si z toho nerob..my budeme tancovat ako prvy valcik a akosi sa nedokazeme zladit nan..takze to si musime odcvicit :-D