Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
hehe minulý týždeň tam mali také úžasné s krásnou sukňou od kolien a vrch taký úzky, videli ste ich? Krásne mali robenú výšivku cez pás
no proste úžas!!!
ja slintám aj skoro rok po svadbe
afra - z toho si nič nerob, my sme potrebovali cca. 50 ks a urobili nám 100 ks aj s pozvánkami k stolu - vraj by nám urobili aj menej ale za cenu 100ks... tak teraz máme doma zvyšných asi 40 kusov
Kati, pekne postupuješ s prípravami21. apr 2008- Sponzor fóra
afra..no ja som tam pomaly kazdy den bola..a nemali..ale tento tyzden sa tam zastavi mily a hadam uz budu mat..lebo oznamka nebudu a nebudeme moct ani pozvat
inac..my sme si menu boli zajednat sami s druzickou..takze nikto nic nemohol povedata preto mame ako predjedlo paradajku s bryndzovou plnkou
bam..no kludne si odloz jedno pre mnamusim kuknut ich stranku,ci nemaju nove modely..
21. apr 2008- Sponzor fóra
aha..tak to je super..kukni si bhs.co.uk mali celkom pekne svadobne topanky
alebo next..
ja pojdem asi v sobotu..musim uz kupit latku na popolnocne saty..ale dovtedy potrebujem vymysliet ako budu vyzerat..rozmyslam nad uzkymi,aby to bol rozdiel od svadobnych..nemat saty z promocii na ujkovej svadbe,tak nemam problem..21. apr 2008Lei, tieto su dobre
http://www.next.co.uk/shopping/women/shoes/8/321. apr 2008az v juni sa dostanem domov, tak az vtedy..aaaaale uz sa na to neskutocne tesim
a to budem musiet dovybavovat matriku, faru, kostolnika (ozaj mas na neho cislo? ak ano posli prosim do IP), stretnutie s fotografom, kameramanom, skocit do restiky kde to bude a pozriet slusne ubytko zvysnym hostom...
fu, no dost toho bude21. apr 2008
..lebo ja sa ich snazim neoslovovat, ked tak, poviem vasa manzelka/manzel... inac oni su fajn
ale mamu a otca mam len jedneho, tak ich tak volat nechcem
ako vy vydate zienky??