Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • Nasťa teraz sleduj, ako ti náhle pribudne kamarátiek na fóer, keď vedia, čo robíš😃😃 Aj ja chcem byť tvoja kamoška😃

• no teda 🙂 jaká som ja vážená a zaujímavá mi pribudli bodíky obľúbenosti, asi budem namyslená 😃 😃 😎
    murinko ja snažím byť pozitívne naladená ale ja sa vždy vytočím hned najskor na druhých a potom na seba, aj tá chladnička ma tak vytočila...ale sanžím sa dostať do normálnej hladiny 😬 a ty to si to mala inak super...u nás nerealizovateľné 😛

• No ja som tiež veľmi ľahko vytočiteľná, ale ako kedy. Niekedy mi všetci hovoria, že som až prílišný kľuďas. No ja si to nemyslím... 😬
    Ale často si poviem, keď sa niečo stane, že to tak asi malo byť 🙂

• Sponzor fóra
  • no to hej ale to si poviem až po niekoľkých mesiacoch vždy...teraz ešte predýchavám... 😵

• áále babýý..ved je to len chladnička..o nič nejde, ked nejde o zivot a zdravie..

• no ved jo 🙂 a co malá poslúcha?

• Nasti, a v čom spočíva tvoja práca... Neviem si to presne predstaviť

• no napr. fakturácie, klientské zmeny,výberové konania a čo treba .... 😬 a ty čo robiš?

• No ja som vyštudovaný personálny manažér, ale teraz pracujem projektový pracovník... Realizujeme rôzne marketingové prejekty a podobné projekty pre našich klientov... Oficiálne som vedená ako výskumný pracovník, ale to preto, že pracujem na univerzite a teda tu by mi inú pozíciu prideliť ani nemohli 😬

• no teda a na akej univerzite? a to máš super prácu...ale aj ako personalista by si to nemala zlé? 😉 to potom musíš vedieť odhadnúť človeka, ne? 😎

• No dobre pani inžinierky, môžem aj ja ako magistra niečím prispieť?.-)🙂))
    Nasti- malá tu lieta ako šarkan po byte , čo ja uložím ona rozhádže kade-tade, no radosť🙂))) No proste behá hore dole po izbe, vykrikuje pritom, čo ju napadne a rozhadzuje. Idem ja vysávať..zase nakuknem!

• ty sa teda doma nenudíš 🙂 tak dobre pani magistra potom mrkni, ked dovysávaš 😉

• Nasti, personalistika je neskutočne zaujímavá. Rada by som pracovala v tejto oblasti, pretože ma to baví... Už na strednej som sa tým otázkam venovala. Len žiaľ je dosť problém nájsť takú prácu. Tak aspoň v našom 4-členom tíme sa trochu realizujem a vnášam nejaké praktiky 😃 No a s odhadnutím človeka.Žiaľ je to pravda. Často vyzerám ako bosorka, lebo odhadnem človeka ale nakoniec sa vždy zistí, že som mala pravdu...
    Ja pracujem na Žilinskej univerzite na Fakulte riadenia a informatiky... Inak práca je to naozaj zaujímavá

Evi, daj vysavač malej do ruky, bude rada, že ti môže pomôcť a aspoň bude na chvíľu zamestnaná 😃

• FRI je dosť ťažká fakulta 🙂 a to hádam s tou bosorkou nie je až také hrozné...si proste človek na mieste, no? daj si to životopisu a čo ty vieš,možno ťa zoberú...a neviem si predstaviť ako je personalista na pohovore s personalistom 🙂 a táto práca ťa baví?

• FRI je dosť ťažká, ale ja tu len pracujem, takže sa to dá 🙂 Ja som študovala v TN. Inak ja som ešte na pohovore nebola, takže som do takej situácie ešte neprišla. Ale môže to byť zaujímavé, pretože ja už poznám ich postupy a teda ma nemôžu ma len tak okabátiť 🙂
    A ty pracuješ v akej firme? Ak to môžeš takto verejne povedať

• Sponzor fóra
  • je to jedna stavebná firma v žiline, viac v IP ved cokeby tu bola nejaká nádejná nevesta od nás 😛 mne sa vobec nedá písať 😞 nejako to blbne

• aj mne baby to blbne 🙂

• ja som bola na skoleni projektov ..jani nepoznas pana Fabiana?

• každému to asi nešlo..ani mne..malá mi ešte spí- hodinu a pol som uspávala..potom som odišla a ona vyhádzala celú komodu s vecami..parádička!

• aj mne to tu nejako blbne, jeden príspevok som písala pol hodinu, kým som ho odoslala 😠
    Nasti chápem to, prečítala som si v IP... 😬

• oki, ja sa tu nemôžem ani dostať a ani IP sa mi nedalo zaslať 😐 no nič to...
    vio tak ty máš doma inú srandu 🙂

• Evi, aspoň máš o zábavu postarané 😉

• a už ti spí?

• veru- iná sranda!- skoro ma hodilo o zem🙂 všetky plienky, body, tričená, botky, čiapky a tak..všéétko po zemi popri posteliach nahádzané..tichučko pracovala, bo som si už myslela, že spí, tak bola ticho😃
    Opica jedna!!
    Minule mi takto peňaženku checkovala, že čo v nej mám. Doklady, peniaze, vizitky- tomu všetkému hľadala špeciálne nové miestečko- za posteľou, v šuflíku a tak. Deti sú naše slniečka veru 😬

• musi byt zlata....ked bues uz v ziline tak spravime stretko a urcite ju dones 🙂

• tá musí byť inak prešibaná...sa v živote nestratí 😵

• Linduš, ona sa správa slušne, keď je v spoločnosti. Bude ticho ako pena a len kukať, ako ju poznám..Kúpila som je krásny domček pre bábiky a taký vláčik so ZOO vo vagonikoch. Domcek jej dam asi az v novembri na 2 narodky a ten vláčik asi hned. Zadarilo sa mi na aukciách za tretinové ceny od fisher Price.

• este stale spi..ked raci vstat, da si neskorý obed a pojdeme vonku. Zase bude vyrabat trapasy. Vcera isiel takí párik s dvoma psami. Jeden labrador a druhý yorkshirak. Na toho vacsieho : Hava, hav, hav ana toho malého: Maňa (miňa), miáu, miáu..Skoro som padla!😃

• ahojte baby..ja len tak na chvilku..sa nam nic nechce v praci,kedze nemame ziakov,tak sa snazim spravit pracu,ktora ma caka doma..nech mam toho potom menej..lebo uz zacinam umierat z tolkych povinnosti,ktore zial nepockaju 😒

• vio, však ty máš také zážitky, si ma rozosmiala...teraz si v robote myslia, že sa tak tešim z práce 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkame na predaj návleky univerzálne - na mieru, saténove mašle, doplnky, saténové výzdoby auta, šaty a mnoho ďalšieho...
    Svadby podľa Kiky
    Celé Slovensko
    Zabezpečím aby bol Váš deň dokonalý ...
    ponúkame dekorácie,svietniky,návleky na stoličky,mašle, okrúhle stoly a iný tovar na sviatočné príležitosti.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov