Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • evi to muselo byt superr 😃

• Evi, tak to je fakt super 😃
    Nasti, aspoň rozdávaš v práci dobrú náladu. Ja tu tiež niekedy vybuchnem smiechom, a mnohí zo mňa nechápu 😬

• No vidíte a ja to mám denne- raz nervičky a raz výbuch smiechu alebo obdiv, čo už všetko taký človiečik dokáže!! Najnovšie má strašnú pasiu z umývania zubov. Stále si pýta kefku, ked je v kupelni, otvára usta a ukazuje tých svojich 16 zubov🙂
    Ani ma nenapdne tak skoro ist z MD do prace, toto nezazijem uz nikdy viac a robit budem este do 65-ky aj viacej dost!!
    Rozhovor z minulého týždňa bol takýto:
    Ona: kde je?
    Ja: koho hľadáš miláčik?
    Ona: tata- brm brm (akože siel autom do roboty)
    Ja: a ja som ti nic, ja som co pre teba? (zo zartu)
    Ona: ťava!!!

Tááák a mám v tom už jasno odvtedy..
    Sa jej zadarilo zapotiť, ani nevedela, čo hovorí, ale sadlo!! 😃

• Sponzor fóra
  • uz nic nepis lebo ma vyhodia co sa tolko rehocem 😃 😃 😃

• Linda, kolega s teba nechápe, čo 😃
    Evi, tak to sa jej fakt zadarilo... No raz jej to môžeš pripomenúť, nech ide za tatom, keď ty si pe ňu ťapa 🙂

• no vio..som si to vsetko precitala..no riadna sranda..si tu kolegovia myslia,ze sa smejem na zajazdoch..a ja sa tu rehocem na tej tvojej malej..
    si magisterka?

• jani no diva sa na mna divne 😃 ..ale fakt to je super hlaska 😉
    inak aj peto sestra vravela ze jej bolo naj na MD 🙂

• je vas tu akosi moc dnes..

• No Kati, niektoré dni sa zadaria 😃

• ahojte dievcata 😃

• ahoj Zuzka, ako ide učenie?

• Cauky zuzi a spol. čo teraz dorazil!!
    Nesmejte sa, však na vás hodia sieť😃

Tak ešte že povedala, že ťava, že nie iné zvieratko- napr. búú (to je akože kravička), alebo me-e-e (koza) a tak pod.
    ťava je také milé dvojhrbé zviera..

• no vio mala by si tu byť každý deň a písať pikošky 😃 sa mi ale zasa nechce robiť... 🙂 musím čítať 😬

• Robota nemá nohy, neutečie, všakže?! 😉

• ok baby ja idem mame poradu 😒
    tak zajtra majte sa pekne..a evi pozdrav malu a tesim sa na dalsie historky 😃

• Sponzor fóra
  • no neutečie...ale mohla by k niekomu inému 😃

• ahoj Jani a ostatný spolok, ktory tu narastol 😃
    ucit sa budem poobede, este som v praci... taky krasny den je dnes a takto ho zas zabijem 😠
    vidim, ze ste sa tu dobre zabavali na Evkinej malej Kristinke, no ak bude po mamine, tak to bude riadny "clen" 😃 😉

• No Zuzi, bavíme sa 😃
    Ja mám poobede angličtinu, takže tiež také školské popoludnie. Takže v tom nebudeš sama 😉

• fifi- hovoris, ako keby si ma poznala dlhu dobu 😃

• Evi: nemusim ta poznat dlhu dobu 😃 😃 staci to, co viem odtialto a tesim sa na osobne stretnutie 😉
    Jani: aj mne zacina anglina od maja 😠 ako keby VS nestacila, ach jaj 😒

• baby, hned by som si tu Aj s vami vymenila..kam chodite? janka v praci a ty fif?

• Evi: ja tiez v praci... kolegovia uz chodia od septembra, ale ja som udajne "iny level", tak som cakala, kym ma dobehnu hehe 😃 uz ma teda dobehli a aby ma aj nepredbehli, tak zacinam uz aj ja.... kazdu stredu.

• aha..tak nech sa dari. ja uz krmim malu skoricu, tak sa majte krasne, pojdeme vonku. papa zatial

• Evi, ja nechodím v práci. Chodím do mesta, súkromne. V práci začnem, až keď prídem na určitú úroveň. Vedúci chcel zabezpečiť kočku, ktorá by sa s nami rozprávala. No len o čom, keď ja nemám ani základy. AJ som sa nikdy neučila. Tak som si dala základy a potom môžeme už komunikovať 😬 (ak bude o čom 😃 )

• ahoj vio... 🙂 baby vy ste inak aktívne vo vzdelávaní 😮

• ale keď v súčasnosti bez angličtiny ani nie som poriadnym človekom... Všade chcú angličtinu, všetky info sú v angličtine... No inak to ani nejde 😠

• oki baby ja sa lúčim...máme dnes daľšiu náuku 😐

• Asi ste sa všetky zdejchli, čo??

Keď ste načali tú tému jazykovú, ktorá akým jazykom hovoríte pomerne plynule?

• baby..som doma..mi to akosi padlo..ked som vam pisala,ze nam tam kolegyna spi..spala cosi vyse hodiny 😃

• čauky.
    vidím, že stíhaš viacero tém🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ak potrebujete pomôcť so svojou svadbou, ste tu správne! Pomôžeme, poradíme, aj nakúpiť môžete - všetko zo sveta svadieb.
    Svadobný e-shop... Predaj dekoračného materiálu, servítky, sviečky, mašličky, podbradníky, knihy hostí, magnetky, poďakovania a mnoho iného...
    Ponúkame na predaj návleky univerzálne - na mieru, saténove mašle, doplnky, saténové výzdoby auta, šaty a mnoho ďalšieho...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov