caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
No vidíte a ja to mám denne- raz nervičky a raz výbuch smiechu alebo obdiv, čo už všetko taký človiečik dokáže!! Najnovšie má strašnú pasiu z umývania zubov. Stále si pýta kefku, ked je v kupelni, otvára usta a ukazuje tých svojich 16 zubov:-)
Ani ma nenapdne tak skoro ist z MD do prace, toto nezazijem uz nikdy viac a robit budem este do 65-ky aj viacej dost!!
Rozhovor z minulého týždňa bol takýto:
Ona: kde je?
Ja: koho hľadáš miláčik?
Ona: tata- brm brm (akože siel autom do roboty)
Ja: a ja som ti nic, ja som co pre teba? (zo zartu)
Ona: ťava!!!
Tááák a mám v tom už jasno odvtedy..
Sa jej zadarilo zapotiť, ani nevedela, čo hovorí, ale sadlo!! :-D
no vio..som si to vsetko precitala..no riadna sranda..si tu kolegovia myslia,ze sa smejem na zajazdoch..a ja sa tu rehocem na tej tvojej malej..
si magisterka?
Cauky zuzi a spol. čo teraz dorazil!!
Nesmejte sa, však na vás hodia sieť:-D
Tak ešte že povedala, že ťava, že nie iné zvieratko- napr. búú (to je akože kravička), alebo me-e-e (koza) a tak pod.
ťava je také milé dvojhrbé zviera..
ahoj Jani a ostatný spolok, ktory tu narastol :-D
ucit sa budem poobede, este som v praci... taky krasny den je dnes a takto ho zas zabijem ]-(
vidim, ze ste sa tu dobre zabavali na Evkinej malej Kristinke, no ak bude po mamine, tak to bude riadny "clen" :-D ;-)
Evi: nemusim ta poznat dlhu dobu :-D :-D staci to, co viem odtialto a tesim sa na osobne stretnutie ;-)
Jani: aj mne zacina anglina od maja ]-( ako keby VS nestacila, ach jaj :-S
Evi: ja tiez v praci... kolegovia uz chodia od septembra, ale ja som udajne "iny level", tak som cakala, kym ma dobehnu hehe :-D uz ma teda dobehli a aby ma aj nepredbehli, tak zacinam uz aj ja.... kazdu stredu.
Evi, ja nechodím v práci. Chodím do mesta, súkromne. V práci začnem, až keď prídem na určitú úroveň. Vedúci chcel zabezpečiť kočku, ktorá by sa s nami rozprávala. No len o čom, keď ja nemám ani základy. AJ som sa nikdy neučila. Tak som si dala základy a potom môžeme už komunikovať :-N (ak bude o čom :-D )