Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
evi to muselo byt superr :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Evi, tak to je fakt super :-D Nasti, aspoň rozdávaš v práci dobrú náladu. Ja tu tiež niekedy vybuchnem smiechom, a mnohí zo mňa nechápu :-N
Odpovedať
No vidíte a ja to mám denne- raz nervičky a raz výbuch smiechu alebo obdiv, čo už všetko taký človiečik dokáže!! Najnovšie má strašnú pasiu z umývania zubov. Stále si pýta kefku, ked je v kupelni, otvára usta a ukazuje tých svojich 16 zubov:-) Ani ma nenapdne tak skoro ist z MD do prace, toto nezazijem uz nikdy viac a robit budem este do 65-ky aj viacej dost!! Rozhovor z minulého týždňa bol takýto: Ona: kde je? Ja: koho hľadáš miláčik? Ona: tata- brm brm (akože siel autom do roboty) Ja: a ja som ti nic, ja som co pre teba? (zo zartu) Ona: ťava!!! Tááák a mám v tom už jasno odvtedy.. Sa jej zadarilo zapotiť, ani nevedela, čo hovorí, ale sadlo!! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
uz nic nepis lebo ma vyhodia co sa tolko rehocem :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Linda, kolega s teba nechápe, čo :-D Evi, tak to sa jej fakt zadarilo... No raz jej to môžeš pripomenúť, nech ide za tatom, keď ty si pe ňu ťapa :-)
Odpovedať
no vio..som si to vsetko precitala..no riadna sranda..si tu kolegovia myslia,ze sa smejem na zajazdoch..a ja sa tu rehocem na tej tvojej malej.. si magisterka?
Odpovedať
Profilova fotka
jani no diva sa na mna divne :-D ..ale fakt to je super hlaska ;-) inak aj peto sestra vravela ze jej bolo naj na MD :-)
Odpovedať
je vas tu akosi moc dnes..
Odpovedať
Profilova fotka
No Kati, niektoré dni sa zadaria :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte dievcata :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj Zuzka, ako ide učenie?
Odpovedať
Cauky zuzi a spol. čo teraz dorazil!! Nesmejte sa, však na vás hodia sieť:-D Tak ešte že povedala, že ťava, že nie iné zvieratko- napr. búú (to je akože kravička), alebo me-e-e (koza) a tak pod. ťava je také milé dvojhrbé zviera..
Odpovedať
Článok sa načítava...
no vio mala by si tu byť každý deň a písať pikošky :-D sa mi ale zasa nechce robiť... :-) musím čítať :-N
Odpovedať
Robota nemá nohy, neutečie, všakže?! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ok baby ja idem mame poradu :-S tak zajtra majte sa pekne..a evi pozdrav malu a tesim sa na dalsie historky :-D
Odpovedať
no neutečie...ale mohla by k niekomu inému :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj Jani a ostatný spolok, ktory tu narastol :-D ucit sa budem poobede, este som v praci... taky krasny den je dnes a takto ho zas zabijem ]-( vidim, ze ste sa tu dobre zabavali na Evkinej malej Kristinke, no ak bude po mamine, tak to bude riadny "clen" :-D ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
No Zuzi, bavíme sa :-D Ja mám poobede angličtinu, takže tiež také školské popoludnie. Takže v tom nebudeš sama ;-)
Odpovedať
fifi- hovoris, ako keby si ma poznala dlhu dobu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Evi: nemusim ta poznat dlhu dobu :-D :-D staci to, co viem odtialto a tesim sa na osobne stretnutie ;-) Jani: aj mne zacina anglina od maja ]-( ako keby VS nestacila, ach jaj :-S
Odpovedať
baby, hned by som si tu Aj s vami vymenila..kam chodite? janka v praci a ty fif?
Odpovedať
Profilova fotka
Evi: ja tiez v praci... kolegovia uz chodia od septembra, ale ja som udajne "iny level", tak som cakala, kym ma dobehnu hehe :-D uz ma teda dobehli a aby ma aj nepredbehli, tak zacinam uz aj ja.... kazdu stredu.
Odpovedať
aha..tak nech sa dari. ja uz krmim malu skoricu, tak sa majte krasne, pojdeme vonku. papa zatial
Odpovedať
Profilova fotka
Evi, ja nechodím v práci. Chodím do mesta, súkromne. V práci začnem, až keď prídem na určitú úroveň. Vedúci chcel zabezpečiť kočku, ktorá by sa s nami rozprávala. No len o čom, keď ja nemám ani základy. AJ som sa nikdy neučila. Tak som si dala základy a potom môžeme už komunikovať :-N (ak bude o čom :-D )
Odpovedať
ahoj vio... :-) baby vy ste inak aktívne vo vzdelávaní :-o
Odpovedať
Profilova fotka
ale keď v súčasnosti bez angličtiny ani nie som poriadnym človekom... Všade chcú angličtinu, všetky info sú v angličtine... No inak to ani nejde ]-(
Odpovedať
oki baby ja sa lúčim...máme dnes daľšiu náuku :-|
Odpovedať
Asi ste sa všetky zdejchli, čo?? Keď ste načali tú tému jazykovú, ktorá akým jazykom hovoríte pomerne plynule?
Odpovedať
baby..som doma..mi to akosi padlo..ked som vam pisala,ze nam tam kolegyna spi..spala cosi vyse hodiny :-D
Odpovedať
čauky. vidím, že stíhaš viacero tém:-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?