Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No tak Marcelka to uz vydrzis, to uz mas za par :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no hej...za par...strasne rychlo to bezi.....ved len nedavno som ziadne brusko nemala a teraz .......rodit idem do ZA.....sice tu tiez nikoho nepoznam, ale mam to blizko....do MT sa mi cestovat nechce.... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
No veď prednedávnom si nám len oznámila, že si tehotná a o chvíľu už ideš rodiť. Ten čas ale strašne rýchlo letí :-N A o chvíľu budeme na dôchodku
Odpovedať
jani- nepreháňaj - na dnes takéto depresívne témy o starobe radšej vynechajme..veď je slnečný piatoček :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak-tak Evi. Tak ja sa lúčim, prajem vám pekný slniečkový víkend a nepíšte tu veľa, nech v pondelok nestrávim pol dňa čítaním... :-D Tak sa majte krásne 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte uz som spat..jani pekny vikend :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Co nove si sa naucila?
Odpovedať
Profilova fotka
okrem toho ze som skroo zaspala aj celkom fajn ..veci je to ohladne projektov z EU
Odpovedať
Profilova fotka
No to bolo urcite nieco komplikovane, co treba dlho a zlozito vybavovat, nie?
Odpovedať
Profilova fotka
presne tak a sanca na uspech dost mala :-)
Odpovedať
ahojte už som najedená :-) o čom som prišla? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
zuzi o nic extra ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
tak to je v poho...už si sa teda vyškolila? :-) ja som zatiaľ niečo spravila ale zasa sa mi nič nechce :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si nieco nechala na poobedie, ked sa to tu trochu ukludnilo, az ma nevyrusuje podchvilou telefon :-|
Odpovedať
Aj u vás v ZA sa tak začína mračiť? Stále sa mi točí hlava, bolí žalúdok - hádam nie som v tom :-o Mňa ani iné nenapadá, ke´d mi je zle, heh. Krpaňa mi teraz zaspala..asi idem do vane relaxovať- som z nej vyčerpaná..
Odpovedať
vio unás je stále pekne :-) a do vane by som išla aj ja, ma bolí hlava...a chce sa mi spať, tak idem dať aspoň poobednú kávu ;-) peťa a kto ťa stále vyrušuje?
Odpovedať
Profilova fotka
No tak sa mi zda, ze veru aj mni ide boliet hlava, ale ja uz som aj kavu vypila :-( uz mi nic nepomoze, mozno cerstvy vzduch, ked odtialto vypadnem. No vyrusuju kolegovia, stale cosi zistuju a overuju.
Odpovedať
veru baby- akosi je kazdej druhej zle- aj segra zo ZA mi teraz pisla, ze sa jej toci gebula a boli ju aj spat sa jej da aze ide radsej s listami na postu.. No- tu uz aj hmri pekne..asi fakt bude liať:-((( Ale aspon sa ochladil vzduch..my tu máme hrozné teplo..
Odpovedať
Profilova fotka
no ale rano v radii hlasili pekny vikend ?!?
Odpovedať
vazne?? Tak sa musim na to pozriet!!:-D Ale fakticky fuka silny vietor- mozno to z dolniak zase odveje k vam do kopcov a tam to uz ostane, bo tuna rovina rovna- raz zafuci a mraky su prec :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No no no, ved aj mi tu chceme mat pekne :-p
Odpovedať
uz leje..ale je jasne nebo celkom, asi to prejde..dufam:-)
Odpovedať
Profilova fotka
ake mate plany na vikend?
Odpovedať
ahojte x-) peta:ja asi lezat, so, zrejme ochorela z tej zmeny pocasia neustalej :-|
Odpovedať
najradsej by som bola, keby prisla daka maserka, ci maser a poriadne mi chrbat ponapraval..Idete cez vikend niekam sportovat alebo zit?
Odpovedať
ja za chvíľu pádim :-D tak možno to bude liek na moju hlavu :-)
Odpovedať
ahojte,tak ja som teraz zazrakom dostala volno,tak idem konecne po celom tyzdni upratovat...a premyslam kde najdem v nasom bytiku este nejaku dierku na schovanie nejakych veci.....ktore pribudli....ale steny zial nepribudli..... :-N :-N prajem pekny vecer..... ;-)
Odpovedať
Ahoj Smaily..si ešte tu!!?? Zdá sa, že máme spoločnú kamarátku..:-)
Odpovedať
ahojkaj, som tu este a ktoru myslis? :-)
Odpovedať
jeeeej violetka ja som si az teraz vsimla tvoje motto :-D :-D hakuna matata!!!! jej hned by som sa vratila do kene..... :-) ;-) ja idem teraz vonku na chvilku......papa
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?