caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
no hej...za par...strasne rychlo to bezi.....ved len nedavno som ziadne brusko nemala a teraz .......rodit idem do ZA.....sice tu tiez nikoho nepoznam, ale mam to blizko....do MT sa mi cestovat nechce.... ;-)
tak-tak Evi. Tak ja sa lúčim, prajem vám pekný slniečkový víkend a nepíšte tu veľa, nech v pondelok nestrávim pol dňa čítaním... :-D
Tak sa majte krásne 8-)
Aj u vás v ZA sa tak začína mračiť? Stále sa mi točí hlava, bolí žalúdok - hádam nie som v tom :-o Mňa ani iné nenapadá, ke´d mi je zle, heh.
Krpaňa mi teraz zaspala..asi idem do vane relaxovať- som z nej vyčerpaná..
vio unás je stále pekne :-) a do vane by som išla aj ja, ma bolí hlava...a chce sa mi spať, tak idem dať aspoň poobednú kávu ;-)
peťa a kto ťa stále vyrušuje?
No tak sa mi zda, ze veru aj mni ide boliet hlava, ale ja uz som aj kavu vypila :-( uz mi nic nepomoze, mozno cerstvy vzduch, ked odtialto vypadnem.
No vyrusuju kolegovia, stale cosi zistuju a overuju.
veru baby- akosi je kazdej druhej zle- aj segra zo ZA mi teraz pisla, ze sa jej toci gebula a boli ju aj spat sa jej da aze ide radsej s listami na postu..
No- tu uz aj hmri pekne..asi fakt bude liať:-(((
Ale aspon sa ochladil vzduch..my tu máme hrozné teplo..
vazne??
Tak sa musim na to pozriet!!:-D
Ale fakticky fuka silny vietor- mozno to z dolniak zase odveje k vam do kopcov a tam to uz ostane, bo tuna rovina rovna- raz zafuci a mraky su prec :-)
ahojte,tak ja som teraz zazrakom dostala volno,tak idem konecne po celom tyzdni upratovat...a premyslam kde najdem v nasom bytiku este nejaku dierku na schovanie nejakych veci.....ktore pribudli....ale steny zial nepribudli..... :-N :-N
prajem pekny vecer..... ;-)
jeeeej violetka ja som si az teraz vsimla tvoje motto :-D :-D hakuna matata!!!!
jej hned by som sa vratila do kene..... :-) ;-)
ja idem teraz vonku na chvilku......papa