Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
Gabinu korčekovú- teraz Gavalcovú zo Starej Žiliny.
Odpovedať
ahaaaaaa, gabika bola moja spoluziacka este z dávnej skoly :-N :-D no sranda..... a ty ju odkial poznás? no uz musim ist,papa :-)
Odpovedať
ahojte baby..ste tu este niektora? ci uz vsetky vikendujete?
Odpovedať
pre mňa je každý deň skoro rovnaký..čo robkáš?
Odpovedať
no akurat sa nutim vecerat..robila som vcera vajickovu pomazanku a nechcem ju zajtra vyhodit.. a pozeram ebay,ze si cosi kupim a aj svadobnu cestu vyberam x-)
Odpovedať
hned by som si dala vsetko troje- aj tu natierku aj by som si kupila nieco pre seba, aj na svadobku by som sla. Kam chcete ist?
Odpovedať
chcem ist do grecka..este som tam nebola..sice je drahsi ako egypt,no ocakavam podobny typ ludi..teda taky europsky styl..chcela by som hrozne kofru..to znie tak lahodne :-D x-)
Odpovedať
myslíš Korfu, vsak?.-) Segra s rodinou tam uz chodievaju niekolko rokov - inde ako do Grecka nai nechcu viac ist..staci im to tam. Ludia vraj super privetivy, ceny OK a more prenádherne. Ani ja som tam este nebola. kukam, ze Smaily ta ine cesty absolvuje- ze Keňa..hm...asi tvrdo odrene prachy za to.
Odpovedať
ahojte :-D ja tiez veceriem lea, ale bola som za manzelom v praci a dostala som nemecky zemiak.salat so sekanou a este pribalene hranolceky :-N :-D :-D ja viem,ze to nemozem,ale uz to ani nebudem mat..... :-D violetka, veru to bola v keni nasa uplne prva v zivote dovolenka pri mori,teda uz tam bol ocean.... :-D a povedali sme si,ze ked prvy krat,to musi byt riadna dovolenka,na ktoru sa bude krasne spominat....... a vybrali sme kenu.....a bola to uuuzasná dovca....vzdy by sme sa tam vratili....a nikdy sme neolutovali.....aj ked to nieco stalo,ale boli to nase peniaze,ktore sme si veru oddreli.....ako hovoris,len nie vsetci to tak vidia :-) ;-) a chystame sa este do thajska,ale tento rok nestihame financne,ked sme mali svadbu....ale pred prvym babätkom chceme stihnut.... :-D dúfame....
Odpovedať
vio..hej presne korfu..ani som si nevsimla preklep :-N smaily..takze este stale bez diety..zacinas v pondelok?
Odpovedať
lea dnes este nie.... :-N ale som sa dnes nabehala..... :-D
Odpovedať
no cez vikend pojes vsetko a potom zacnes :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja som dnes uz zakusky zahodila,a zostalo len par suchych..... zajtra chcem robit rychlu prechadzku cez nas park..... :-D
Odpovedať
no super.. ja sa chystam na nakupy,ak bude pekne..takze as sa nachodim..som si este nestihla oddchnut z svk.. ale ak obmedzim sladke,tak vaha pojde dolu..musim vyuzit to,ze mi nechuti jest :-D
Odpovedať
lea,ved ja od pondelka uz nepapam sladke, lebo tak sa zaskerila jenn ked povedala,ze zacneme s meranim..... to ma nepusti.... :-N ;-) idem este upratovat,lebo som dlho volala domov.... :-D
Odpovedať
no som to teda zvedava :-D
Odpovedať
:-D :-D :-D objednala som si dnes pekne plavky ale z nemeckeho quele...do 2 tyzdnov akurat do 12.5. maju prist....som zvedava...a musim v nich nejako vyzerat :-D :-D
Odpovedať
no super..a co tie,co mas z svk?
Odpovedať
lea zas som sa zakecala v telefone..... :-N :-D ja tie biele peknucne plavky z sk tiez vezmem na svad.cestu.... ale potrebujem aj ine..... :-D no uz konecne pride moj manzelik,idem dokoncit moje upratovanie :-N ;-) ja icq zas nemam,nechce ma prihlasit,ked nie som na svojom pc,nerozumiem tomu,ale vzdy som s icq mala take problemy....moje heslo si nepamäta....a neposlu mi nove..... ]-( papa ;-)
Odpovedať
tak pekny zvysok vecera..ja idem konecne vybrat hotel na svadobnu cestu x-)
Odpovedať
tak pekne hladanie.... :-D ja este dnes budem tiez ponocovat.....lebo konecne je piatok a ja v sobotu aspon tuto nemusim vstavat rano.... :-) ;-) papa a krasny vikend prajem...ja budem cez den na nete..... ;-)
Odpovedať
tak to mas super.. ja sa zajtra chystam na nakupy x-) 8-) kuknem ikeu a este cosi pre seba..
Odpovedať
Leaaa....ikea..?? tak to budeme dve co tam pojdu a v uplne inom meste a state:-))))))))) Smaily ahoj..dik za Ip-čka..nestihla som dopisat uz viac.
Odpovedať
ahojkaj violetka ;-) aj ja dakujem za Ipcka.... co ty dnes planujes? u nas je tak krasne,hned by sme isli do Alp,ale manzelik musi robit, no buducu sobotu mame uz istu volnu a pojdeme nielen do Alp,ale mame zabezpecene u spoluziacky jazdu na koni,bude nas profesionalne ucit,aby sme v sardinii nezaostavali.....lebo tam nas caka aj jazdenie :-D ;-) ja doupratujem,to mi este potrva a pojdem do parku na nas olympia kopec.... :-) ;-)
Odpovedať
Super Smaily- aktivna dovolenka. My sme kedysi chceli ist na Sardiniu na bicykloch a pesie tury- to bola taka dvojkombinacia- aktivna dovolenka. Takze vy na konoch- tom usi byt krasne. Ja som chodievala trosku jazdievat, ale len trosku- strasne ma z jazdenia bolievali kolena- mam trosku naprd klby a to tlacenie noh dovnutra ma slo zabit..verim, ze sa da na to zvyknut, no ja sompo hodine jazdenia zoskocila z kona, prasklo mi v chrupavke a krivkala som este tyzden. manzela chcel jeho Nero len zhodit z chrbta- videla som,a ko bledne pri kazdom vykopnuti zadnych noh:-D:-D Mame pekne spomienky..clovek si uzije srandy, kym sa nieco nauci!!
Odpovedať
A dnes neviem, co budem robit..asi výlet na jazerá s malou. Manžel pracuje, ako obycajne aj cez víkend :-( Sme samé, malá sa nudí vo vnutri, musim ju poprehanat na vzduchu. Pocka, kym sa trochu otepli, zabalim batoh poobliekame sa a pojdeme ta het:-)
Odpovedať
ahojte baby..vidim,ze uz ste poctivo hore..ja som si musela privstat,kedze sa chystam na nakupu.. je tu krasne pocasie,takze verim,ze aj neskor bude..
Odpovedať
veru Lea. Urcite bude aj neskor..je dobra predpoved! Co budes v tej Ikei kupovat??
Odpovedať
violetka,ale uz je novy sposob jazdenia,mna uz pripravovala spoluziacka,ze nohy musim mat totalne uvolnene,aby moj kon nebol blokovany a pekne klusal.....a zatlacenie nohami sa robi len vynimocne....to uz neviem presne,preto budeme jej sposobom sa ucit....prajem pekny den.... lea,no isla by som do ikei kuknut.....prid pojdeme spolu :-D to pocasie je veru super..... :-)
Odpovedať
tak podme vsetky tri do ikea- my mame naplanovane uz treti den, ze dnes poobede ideme. Ale najprv musim vyvencit malú. Alpy sice nehrozia :-D , ale take senecké jazerá tiež nie sú najhorsie.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?