Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
no tu bolo rano pekne,ale poobede sa zatiahlo a neskor aj sprchlo,no to uz bola doma..takze nevadilo
az na tu hlavu a tolko roboty sa celkom dalo..stale som akasi unavena..ani jest mi nechuti a ani pit..
co sa tyka priprav,tak saty pre male druzicky by mali tento tyzden prist a pre velke a dali uz sit..v sobotu asi skocim kupit latku,ak sa nerozhodnem ist skor..a cakam na stuzky,aby som dorobila oznamka..
a aj do skatuliek coskoro zabrdnem28. apr 2008- Sponzor fóra
som unavena, a plus potrebujem uz mileho z prave,ideme rezervovat vsetky letenky.....a tikety......a mne to velmi nejde,lebo to treba az dobre kukat....radsej dvaja sa nato pozrieme.....lebo nahodou zas bude niekde hviezdicka a tie neznasam......inac nam dnesnym dnom zlacneli lety z frankfurtu,preto vsetko objedname....
28. apr 2008no ja mam uz kupenu letenku do tej viedne
este som rozmyslala,ze by som si zajednala osobneho sofera,no nakoniec mi mily povedal,ci nechcem,aby on prisiel..tak mam sice osobneho sofera,ale nie takeho s takym fajnym farom
hadam inokedy
ale ak cosi,tak ich v poho zajednam..som ochotna si to pekne zaplatit,aby som prisla vo velkom28. apr 2008- Sponzor fóra
no, 3 mesiace by boli fajn, bo keď kúpiš väčšie, tak má klenbu nie tam, kde má byť a tutíž sú ti k ničomu ako ortopedické.
a ked také akurát, no tak to o chvíľku je vyrastené decko. 3 mes. hádam aj veľa si dala!
inak topky sa pohybujú od tých 600 vyššie také relatívne dobré už..tieto boli strašne dobré, robia sa v Martine pre nemcov- to Ecco Martin, možno vieš.29. apr 2008vážne? to je prča! takže preto tie ceny..
na topánky a ceny pre dospelých u nich som radšej ani nekukala
ale aj naše od Protetiky, Slovobuv apod sú celkom ok..ale radšej od tých prvých..kúpili sme jej od Slovobuv za 700,- a zistila som neskôr,že vložka do topánky je vlastne kartonový spodok oblepený látkou..ani neboli zvnútra kožené, takže preto "akože len" 700,-..
no des- ťažko vyberať, keď je obmedzený rozpočet na to.29. apr 2008
ahoj Kati....
hroza...

dnes som uplne vycerpana... asi zly tlak vzduchu,takze chapem, ako sa citis...
u nas po starom... som "navlecena" v uceni, drahy muzik bud pracuje alebo kuka TV... a takto sa to bude tahat do juna, kym neskonci skuskove
ako v UK? co nove ohladom priprav na svadbicku?