Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
lea mame trosku stresy kvoli letenkam,lebo nemame lepsiu bankovu kartu ako normalnu a taku nam na nete ryanair neberie
tak vymyslame kto by nam pozical kartu
ale na ICE mame kupene do frankfurtu a spiatocnu letenku z frankfurtu do mnichova uz mame....uz len tie hlavne z ryanair.....bez karty ale sa neda.....hoviadka.....ako keby kazdy musel mal kreditku,ci co.....29. apr 2008dnes som pozerala na kablovke jeden program, dva pary sutazia, ktory zorganizuje druhemu lepsiu svadbu, vyhrou je vysnena svadobna cesta. No, to by mi nestalo za to, ze mi vyberu saty, ktore sa mi vobec nemusia pacit a aj ti ostatne veci.
Najlepsie bolo, ked jedna nevesta, mala saty take klasicke, dlhe biele, vystupila z auta a pod nimi mala TENISKY. sa tu riesilo do fora, co dat pod saty aby to bolo podla bontonu...tak tato to mala na haku29. apr 2008smaily to som nahodou prepla, tak mi to nedalo, lebo mi stale na tom pare nieco nesedelo, ze kde je zenich a potom mi doslo, ze zenich nebude
tak som to dopozerala, ale bolo to fakt zvlasne, tak ich svadba, ale ti,c o im to organizovali boli velmi zlati, aj ked im to prislo divne, tak svadbu im pripravili peknu,a kurat saty nic moc.
29. apr 2008- Sponzor fóra
no mne uz posielaju druzickovske saty
tak som zvedava,kedy dorazia..
ale musim kuknut este bonprix anglicky..ci sa mi cosi nezapaci..
to za dva tyzdne uz idete..ako vam bude dobre..a to si mozes na mna v lietadle spomenut,ze makam ten den ako fredka,kedze su skusky z chemie..ale dva mesiace na to budem sediet v kostole29. apr 2008lea ja si pravidelne z nemeck.bonprixu objednavam a som s nimi velmi spokojna.....vzdy mi aj balik od nich rychlo pride....ale ja skoro kazdemu napisem,kde je moja objednavka
no neboj pomyslim si na teba......budeme letiet 3 krat lietadlom cez dovcu...super....ale aj tak to nebude mat na let do kene,aky sme zazili....29. apr 2008
vidis Luko, co som vravela... ehm pisala
tajnostkarka