Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • vidis Luko, co som vravela... ehm pisala 😃 tajnostkarka 😃

• ahojte 😉 no lea mas pravdu,aj ja som to nechala na poslednu chvilu...... 😃 😃

• fifi..no poviem ti..mam zajednane nicole 😃 😃 😃

ahoj smaily..ako sa mas?

• Sponzor fóra
  • si pis lea, som tam ako na koni 😃

• luko..no som zvedava teda 😃

• lea mame trosku stresy kvoli letenkam,lebo nemame lepsiu bankovu kartu ako normalnu a taku nam na nete ryanair neberie 😠 😠 😞
    tak vymyslame kto by nam pozical kartu 😬 😐
    ale na ICE mame kupene do frankfurtu a spiatocnu letenku z frankfurtu do mnichova uz mame....uz len tie hlavne z ryanair.....bez karty ale sa neda.....hoviadka.....ako keby kazdy musel mal kreditku,ci co..... 😠

• no ryanair je teraz akosi divny..ani moju kartu mi nevezne..bestie jedne..a zmenit nemozem,lebo uz mam kupenu letenku do viedne a tam potrebujem tuto pllatobnu kartu 😃 ale vieden je vieden 😃 😃 😃

• veru,ja stale premyslam ak nam nevyjde matkovho sefa karta,tak musim ja sa spytat......ale urcite nie jenn 😬
    ale robia len problemy.......co je na tom,keby dali moznost platit normalnou obycajnou kartou 🤔 nechapem

• no asi sa rozhodli si vyberat z cestujucich..
    neviem,ja premyslam,ze budem lietat so sky..nemaju take divoke poziadavky ako ryanair..
    a co tak zaplatit slovenskou kartou?

• asi tazko lea..... 😬 😃 😃 ved ty mas na slov4enskej karte eura? a tolko eur?a aj keby sa automaticky menili peniaze na eura,neoplati sa to.....a moje konto je momentalne na sk v pyzame...spi..... 😉

• dnes som pozerala na kablovke jeden program, dva pary sutazia, ktory zorganizuje druhemu lepsiu svadbu, vyhrou je vysnena svadobna cesta. No, to by mi nestalo za to, ze mi vyberu saty, ktore sa mi vobec nemusia pacit a aj ti ostatne veci.

Najlepsie bolo, ked jedna nevesta, mala saty take klasicke, dlhe biele, vystupila z auta a pod nimi mala TENISKY. sa tu riesilo do fora, co dat pod saty aby to bolo podla bontonu...tak tato to mala na haku 😃 😃

• a vcera tam organizoval par, velmi nabozensky zalozeny svadbu dvom lesbickam a oni im, teda nic proti,a le vidiet dve zeny v svadobnych satach to uz bolo silne kafe aj na mna 😃

• luko ty sa super nudis 😃 😃 😃

• smaily..uz som tak platila letenku..ved je jedno,ktoou kartou zaplati,ak ti ju vezne 😃

luko..no to by som urcite nechcela..ta svadobna cesta nestoji za to..

• smaily to som nahodou prepla, tak mi to nedalo, lebo mi stale na tom pare nieco nesedelo, ze kde je zenich a potom mi doslo, ze zenich nebude 😃 tak som to dopozerala, ale bolo to fakt zvlasne, tak ich svadba, ale ti,c o im to organizovali boli velmi zlati, aj ked im to prislo divne, tak svadbu im pripravili peknu,a kurat saty nic moc.

• Sponzor fóra
  • pa pa 😉

• luko no ja by som urcite nechcela aby mi niekto iny vybral saty ktore si obleciem raz v zivote..... 😬
    prajem dobru nocku,uz manzelik pride a mame este vela roboty na nete...a ja som neni este na zajtra pripravena..... 😵

• smaily..pekne sny..

ja si radsej svadbu pripravim sama 😃 ten stres robi radost 😃

• lea prave mi volal milacik,ze donesie sefovu kartu a objedname letenky 😃 😃 😃 joj tesim sa velmi,ked uz budeme mat v rukach objednavku......

• ja mam doma uz vytlacenu 'letenku' na letisku dostanem totiz normalnu letenku..

a kedy to presne idete?

• letime 12.5. ,najprv rano do frankfurtu a odtial do sardinie.....okolo 16,30 sme v Alghere joj a uvidime krasne biele plaze.....tesim sa.....skusala som konecne tie biele plavky a su super......ale objednavka z nemeckehoqvela mi este neprisla a si im napisem..... 😃

• no mne uz posielaju druzickovske saty 🙂 tak som zvedava,kedy dorazia..
    ale musim kuknut este bonprix anglicky..ci sa mi cosi nezapaci..

to za dva tyzdne uz idete..ako vam bude dobre..a to si mozes na mna v lietadle spomenut,ze makam ten den ako fredka,kedze su skusky z chemie..ale dva mesiace na to budem sediet v kostole 😃

• lea ja si pravidelne z nemeck.bonprixu objednavam a som s nimi velmi spokojna.....vzdy mi aj balik od nich rychlo pride....ale ja skoro kazdemu napisem,kde je moja objednavka 😬 😃
    no neboj pomyslim si na teba......budeme letiet 3 krat lietadlom cez dovcu...super....ale aj tak to nebude mat na let do kene,aky sme zazili.... 🙂

• no mne sa najviac pacil let do pariza..to bol ten naj let s naj obsluhou 🙂 az na toho spolusediaceho..ten bol dost 😬 objemny 🤔

• lea prajem pekne snicky...ideme objednavat......papa 😉

• pekne sny prajem..a pozdrav manzelika 😉

• Dobre ranko pracujuce zeny 🙂

• čauky vospolok!
    Aj nepracujúce zdravíš?

• Vio, ved ty pracujes s malou doma, takze aj teba 😃

• ahojte ako sa mame.... 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Vyrábame na zákazku mašle na stoličky - režeme so zatavením koncov (nepárajú sa). Tiež predávame stuhy, látky a rôzny dekoračný materiál.
    ponúkame dekorácie,svietniky,návleky na stoličky,mašle, okrúhle stoly a iný tovar na sviatočné príležitosti.
    Ponúkame na predaj návleky univerzálne - na mieru, saténove mašle, doplnky, saténové výzdoby auta, šaty a mnoho ďalšieho...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov