Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
Linda, včera sme sa bavili práve o stromoch a na jeseň ideme sadiť jabloň, marhuľu a navrhla som aj čerešňu
Takže určite to bude náš prvý strom.
No ja na víkend nejaký špeciálny plán nemám. zajtra by sme mali ísť ku svokre na chvíľu, lebo si chceme zasadiť hrach a v nedeľu ide drahý na stretnutie kvôli sieťam, takže budem doma samaAle snáď sa to konečne niekde pohne
2. máj 2008- Sponzor fóra
Linda, zavidim tie starosti
Jani - nas caka tento rok tiez sietovanie, zatial je ticho, ale to asi pred burkoulebo podaktori chcu uz tento rok zacat stavat, tak uvidime... tiez to asi necham na manzela
inak v nasej zastavbe je napriklad uz naprojektovane komplet vsetko, kde maju stat domy, ake mozu mat max vysky a podobne a co ma potesilo asi najviac, ziadne bojove plemena psovked budeme mat deti, aspon budem kludne spavat, ze ich cosi nedohryzie...
2. máj 2008Zuzi, tak to máte super opatrenie. To by som aj ja brala. Ja neviem, co všetko presne je v tých pravidlách, ale tiež tam máme obmedzenie výšky domov a počet poschodí, potom vzdialenosť domu od cesty, od susedov a aj od zadnej strany.
No a na to stretnutie ja nemám nervy. Minule som tam bola a poviem vám, tí chlapi sú niekedy horší ako ženy. To vám klebetí stále dookola o tom istom a nakoniec sa aj tak nič poriadne neporiešia zase na druhej strane, ja tým odborným stavbárskym záležitostiam až tak nerozumiem. Takto nechávam na tých, ktorí sa do toho rozumejä
2. máj 2008Lindi pekny vikend a vela si vybav
fifi, ani mi nehovor, som si myslela, ze to bude tak na chvilku a sme tam stravili cele popoludnie. Budeme to musiet nejako urychlovat, lebo by sme pozyvali mesiace, no a s tym jedlom a pitim ani nehovorim, teraz pred svadbou, ked by som mala chudnut, tak chcu do mna stale nieco sukat.
2. máj 2008
Ahojte,
Linduš, chcela by si chodiť na kurzy salsy? Chalani od nás z fakulty majú školu salsy a robia aj kurzy, tak by som ti mohla zistiť viac...