caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
ach ludkovia moji,ja idem....uz napoly spim,ale manzelik pride po 23,00 a este musime cosi na internete pozriet...ja ale urcite nie.....prajem vam krasny vikendik.....caka ma toho vela cez vikend,lebo je jediny volny pred dovcou......papa ;-) :-)
lea, aj ja som bola doma cely den, som upratovala a snazila sa doliecit, stale nie a nie prestat kasel, ani do kina sme nesli, ani von, akurat ked je pekne musim byt chora :-|
ja som sla kupit tu latku na popolnocne saty..takmer som umrela..tak blbo mi bolo..ani sprej nepomohol..ale som rada,ze som aspon teda cosi kupila..vyber ubohy..vsetko indicke =-) takze mam hladku latku..a asi ju vysijem..
veru, aj ja ich mávam veľmi suché a bolia ma ..no našťastie tu nesedím celý deň, v bývalej práci som sedela a za rok sa mi zhoršil zrak o celú dioptriu
aj ja mám kvapky všelijaké..
Akurát vyberám nejakú vitrínu na poháre do obyvky na stránek IKEA..už sa mi jedna aj pozdáva..Zajtra budeme mať stolík pod PC:-)
ja som tiež chcela ísť aj s malou, ale zistili sme, že by sme sa traja+ veľký stolik nepomestili. To bude taký so spodnou skrinkou uzatvárateľnou- tam sa dá sriňa počitača, výsuvnú doska na klávesn., ktorá keď sa zasunie má ešte taký malý diel napredu, že zatvorené to vypadá ako šuflík nad tou skrinkou. no a na vrchu je miesto pre monitor a nad ním pre tlačiareň..a je to rohový stolík..teším sa ..konečne niečo nové do bytu!
idem už asi- neviem čo budem robiť, bo moji zaspali obaja v spálni a v telke len hokej, takže keď zobidím mangela, nech mirobí spločnosť, tak to mám úúplne zbytočnééé a iné v telke ani nie je..asi dám DVD a maličký pohárik vína..
no ja musim najst nieco na nete,kde by sa dal kuknut ten hokej :-D ved nasi dnes vnoci hraju..tak si pojdem mozno trocha pospat a potom sa zobudim a pohladam..
normalne sa tesim..uz som ho hroozne dlho nevidela..tu len samy futbal 8-(
hadam,niekedy prides aj na stretko :-)