Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • ach ludkovia moji,ja idem....uz napoly spim,ale manzelik pride po 23,00 a este musime cosi na internete pozriet...ja ale urcite nie.....prajem vam krasny vikendik.....caka ma toho vela cez vikend,lebo je jediny volny pred dovcou......papa 😉 🙂

• smaily..pekne sny teda 😉

• ahojte..vidim,ze vikendujete niekde vonku..
    ja som v posteli a davam sa dokopy..cosi sa na mna nalepilo..a ziadny chlap to nie je 😬

• Sponzor fóra
  • lea, aj ja som bola doma cely den, som upratovala a snazila sa doliecit, stale nie a nie prestat kasel, ani do kina sme nesli, ani von, akurat ked je pekne musim byt chora 😐

• ja som sla kupit tu latku na popolnocne saty..takmer som umrela..tak blbo mi bolo..ani sprej nepomohol..ale som rada,ze som aspon teda cosi kupila..vyber ubohy..vsetko indicke 🤔 takze mam hladku latku..a asi ju vysijem..

• jej no ty si sikulka 😉

• no musim nieco vymysliet..som uplne zabudla doma pozriet po latke..a ani neviem,ci treba podsivku 😃
    ja inac uz lezim v posteli a liecim sa..

• ja tiez a stahujem si nejake ucesy 😃

• no ja rozmyslam,ze ktory strih spravim..

• čaute baby,
    teda vy ste úplne posadnuté tými svadbami🙂) Vypĺňajú vám asi všetok voľný čas pri PC🙂)

• jaj vio no ked som chora tak nejak ma lepsia cinnost nenapada 😬
    inak ahoj 😉

• vio..pc mi robi spolocnost..a je jedno,ktora stranka..
    ale mala by som setrit oci..

• ja bud mam pracovny zachvat cinnosti a robim si veci do skoly, alebo potom svadobny a potom este bytovo inspiracny 😃

• veru, aj ja ich mávam veľmi suché a bolia ma ..no našťastie tu nesedím celý deň, v bývalej práci som sedela a za rok sa mi zhoršil zrak o celú dioptriu

• no ja mam akosi od alergie dost unavene oci..ale mam kvapky..takze si ich davam..ked ich ovsem najdem 😃

• Sponzor fóra
  • aj ja mám kvapky všelijaké..
    Akurát vyberám nejakú vitrínu na poháre do obyvky na stránek IKEA..už sa mi jedna aj pozdáva..Zajtra budeme mať stolík pod PC🙂

• no tu niekto u nakupuje 🙂
    ja budem zariadovat az cez leto..ked pride mily za mnou..tak spolu hadam cosi dobre vyberieme..

• my sme vcera boli chvilu v Ikea, ale len dekoracie sme kupili

• ja som tiež chcela ísť aj s malou, ale zistili sme, že by sme sa traja+ veľký stolik nepomestili. To bude taký so spodnou skrinkou uzatvárateľnou- tam sa dá sriňa počitača, výsuvnú doska na klávesn., ktorá keď sa zasunie má ešte taký malý diel napredu, že zatvorené to vypadá ako šuflík nad tou skrinkou. no a na vrchu je miesto pre monitor a nad ním pre tlačiareň..a je to rohový stolík..teším sa ..konečne niečo nové do bytu!

• vio..to znie zaujimavo 🙂 kedy sa to mate stahovat?
    ja som bola v ikei minuly tyzden..takze mozno neskor zas skocim..uvidim..

• idem už asi- neviem čo budem robiť, bo moji zaspali obaja v spálni a v telke len hokej, takže keď zobidím mangela, nech mirobí spločnosť, tak to mám úúplne zbytočnééé a iné v telke ani nie je..asi dám DVD a maličký pohárik vína..

• lea- opáť odpovedám len tebe a zase , že dakedy po lete..neviem..nejako to uviazlo.

• no ja musim najst nieco na nete,kde by sa dal kuknut ten hokej 😃 ved nasi dnes vnoci hraju..tak si pojdem mozno trocha pospat a potom sa zobudim a pohladam..
    normalne sa tesim..uz som ho hroozne dlho nevidela..tu len samy futbal 😦
    hadam,niekedy prides aj na stretko 🙂

• hádam prídem..chcela by som..akosi to stále navychádza pre niečo.
    tak sa majte babule..dobrú noc!!!

• pekne sny..
    mne poslal mily akurat moje male druzicky v satach..tak ich idem kuknut 😵

• ahojte zilina 🙂

• ahoj fifi..ako vikendujes?

• ahoj Kati, sme u nasich, prerabaju spalnu, tak je tu vsade neporiadok 🙂 trosku relaxujem za PC, vonku prsi 😠

• no ja relaxujem v posteli 😠 a vonku je celkom teplo,aj ked pod mrakom..
    maluju?

• malovat sa bude, robia sa nove stierky a podlaha...
    kedy planujes dorazit na SK? ci az pred svadbou? 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkame na predaj návleky univerzálne - na mieru, saténove mašle, doplnky, saténové výzdoby auta, šaty a mnoho ďalšieho...
    Svadobný e-shop... Predaj dekoračného materiálu, servítky, sviečky, mašličky, podbradníky, knihy hostí, magnetky, poďakovania a mnoho iného...
    Vyrábame na zákazku mašle na stoličky - režeme so zatavením koncov (nepárajú sa). Tiež predávame stuhy, látky a rôzny dekoračný materiál.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov