Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
Zuzi, hej ku svokre
. Ja sa stále utešujem tým, že to robím pre náš domček, ale vieš, niekedy ani to utešovanie nestačí. Ale určite to nejako zvládneme. Včera sme už začali baliť, ale máme na to skoro dva týždne. Len v piatok budeme mať požičaný vozík, tak idem odsťahovať posteľ a všetky veľké veci. Takže keď tam niečo malé zostane, tak to nevadí... Ale stráááááášne sa mi nechce
12. máj 2008- Sponzor fóra
Peti, na každej svadbe musí sa musí niečo vystrnadiť, ale neboj, určite máš všetko tak skvele naplánované, že ak sa aj niečo stane, tak to bude len nejaká maličkosť
No stavebné zatiaľ nemáme, lebo teraz sa robí urbanistická štúdia, tá sa musí najskôr schváliť, potom projekt sietí a keď bude ten schválený, tak si dávame my stavebné povolenie na schválenie. Takže dúfame, že to do jesene stihneme12. máj 2008ahojte dievky,
popoludni som vas tu citala, ale nestihala som odpisovat, mam vela prace a malo casuach jaj....
idem nieco dorabat doma...
miska: my sme si vyberali obrucky priamo v zlatnictve, pobehali sme viacero obchodov a potom nas "oslovili" tie naseale viem, ze v ZA je dobre zlatnictvo Opal
12. máj 2008
no je to hrozné, ked sa človek ani cez víkend nevyspí