Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
No, tak pozitívna správa je, že som asi pred 3 týždňami konečne spravila matiku a zlá správa, že ešte musím urobiť matiku 2 a mám ukončený prvý ročník na VŠ
A nových kopa iných vecí, manžel už má s.r.o., v priebehu 2mesiacov, by mal odísť úplne z práce, momentálne je stále v BA takže som celé týždne sama.
Ale chodím na doučko na matiku, taktiež sa snažím 3x do týždňa chodiť cvičiť, takže potom nestíham nič14. máj 2008pekne napísané: "makáme pre krajšiu budúcnosť"
ja mám všetky skúšky hotové, teda okrem matiky2.
ja to mám v práci na ...., normálne rozmýšľam odísť, ale manžel ma ukecáva, že čo vymýšľam, nech zostanem aspoň do materskej. Chceli by sme totiž bábo a intenzívne cez víkendy na ňom pracujeme, len zatiaľ sa nepošťastilo.
14. máj 2008Ahoj, Jani aj ja som bola toho názoru, že pokiaľ nie je kde bývať, a ešte si robíme obaja vysokú a bolo skrátka veľa toho prečo nie.
A potom prišiel zlom, rozprávala som sa s kámoškou, ktorá má cca32rokov, a už sa veeeeľmi dlho snažia mať bábo a nič. ona mi povedala, že keby bola vedela tak by sa snažila o bábo už ako 28ročná.
Tak som si to uvážila a vlasne nemám načo čakať mám 28 a to nie je málo na prvé bábo.
takže tak14. máj 2008- Sponzor fóra
tak tak
, ja mám napr. neter, ktorá má 26, majú už ročného Mateja /krááásne decko, musím dať fotky bol na mojej svadbe a fešák to bol riadny
/, takže neter je na materskej, manžela má z Trnavy, ktorý tam aj pracuje a nechodí poriadne cez víkendy za manželkou pretože po sobotách študuje v Trnave
A aby to nebolo úplne "ľahké" tak neter ešte nemá dorobené štátnice z nemčiny, takže chodila síce 5rokov na vysokú ale aj po roku ju ešte nemá dorobenú, takže tak14. máj 2008Maťa, tomu verím, ale neboj, ste na to dvaja, nejako to zvládnete
My máme teraz v práci voľnejšie, ale zrejme nám svitá na ťažšie časy. Mali by sme dostať nejaké projekty a to nás čaká kopa práce, takže zrejme tu budem v lete bývať celé dni. Ale mám radšej keď je viac práce, ako skoro žiadna... Dúfam, že to neprerieknem14. máj 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
haló, haló, kde ste všetky? Či dnes tak tuho pracujete?