Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • haló, haló, kde ste všetky? Či dnes tak tuho pracujete? 😃

• ahojte..tak to ste dnes riadne napisali 😬 😃 😃 😃 normalne nestiham citat 😃

• dnes tu bolo ticho veru 🤔

• Sponzor fóra
  • ahoj fifi..akosi prilis 😃
    som bola u doktora 🤔 a zas zapal priedusiek..takze bakterie su mi verne 😃

• Ahojte kočky, je tu niekto???? 😃

• ahoj Matka, kade sa tulas? 😃

• ja??? ja sa netúlam ale mám toho viac, takže nestíhačky 😠

• mi hovor 😞 co nove?

• No, tak pozitívna správa je, že som asi pred 3 týždňami konečne spravila matiku a zlá správa, že ešte musím urobiť matiku 2 a mám ukončený prvý ročník na VŠ 🙂
    A nových kopa iných vecí, manžel už má s.r.o., v priebehu 2mesiacov, by mal odísť úplne z práce, momentálne je stále v BA takže som celé týždne sama.
    Ale chodím na doučko na matiku, taktiež sa snažím 3x do týždňa chodiť cvičiť, takže potom nestíham nič 😉

• fiha, gratulujem k matike 😃 ja este spravim 5 skusok a 2 prace a mam za sebou aj druhak 😃 btw. 5 skuskok mam uz hotovych 😬 je to na zabitie... brr
    v praci sa mi celkom dari, opat som o krocik vyssie 😵 inak po starom, makame s muzikom pre krajsiu buducnost 😎

• pekne napísané: "makáme pre krajšiu budúcnosť"
    ja mám všetky skúšky hotové, teda okrem matiky2.
    ja to mám v práci na ...., normálne rozmýšľam odísť, ale manžel ma ukecáva, že čo vymýšľam, nech zostanem aspoň do materskej. Chceli by sme totiž bábo a intenzívne cez víkendy na ňom pracujeme 😃 , len zatiaľ sa nepošťastilo. 😐

• ahojte, no Maťa, že sa tu aj ukážeš 🙂
    Gratuľujem k tej matike a neboj, keď si zvládla jednotku, zvládneš aj dvojku. 🙂 Takže plánujete bábätko? Aj my by sme chceli, ale zatiaľ, kým nie je kde bývať, by to bolo zložité. Ale však máme ešte čas

• Ahoj, Jani aj ja som bola toho názoru, že pokiaľ nie je kde bývať, a ešte si robíme obaja vysokú a bolo skrátka veľa toho prečo nie.
    A potom prišiel zlom, rozprávala som sa s kámoškou, ktorá má cca32rokov, a už sa veeeeľmi dlho snažia mať bábo a nič. ona mi povedala, že keby bola vedela tak by sa snažila o bábo už ako 28ročná.
    Tak som si to uvážila a vlasne nemám načo čakať mám 28 a to nie je málo na prvé bábo.
    takže tak 😉

• no to máš pravdu... Mňa utešuje práve ten vek, že ešte keď počkáme nejaký ten rôčik, tak sa nič nestane. Však ja mám 25 a drahý 26. Takže ešte máme chvíľu čas. 😃
    Dúfam, že sa vám to skoro podarí a pribudne medzi nami ďalšia mamička. Aspoň budeme mať ku komu chodiť po rady 😃

• jani to si normálne v mojich očiach mladica aj s manželom 😃
    ja mám 28 a môj drahý 33. 🙂 Viem, že to s bábom bude ťažké, ale zvládli iní prečo by sme nemali my??? 🙂

• Sponzor fóra
  • Neboj, určite to nebude také zlé 😃 Moja sestra je teraz nezamestnaná, včera skončila školu a v septembri ide rodiť. Jej manžel síce pracuje, ale popritom študuje na výške. Tak keď to zvládnu oni, tak prečo nie ostatní... 😉

• tak tak 😃 , ja mám napr. neter, ktorá má 26, majú už ročného Mateja /krááásne decko, musím dať fotky bol na mojej svadbe a fešák to bol riadny 😃 /, takže neter je na materskej, manžela má z Trnavy, ktorý tam aj pracuje a nechodí poriadne cez víkendy za manželkou pretože po sobotách študuje v Trnave 😬
    A aby to nebolo úplne "ľahké" tak neter ešte nemá dorobené štátnice z nemčiny, takže chodila síce 5rokov na vysokú ale aj po roku ju ešte nemá dorobenú, takže tak

• Mati - drzim palce k babu 😵 my zatial neuvazujeme - ako napisala Janka, casu dost... ja mam 26, muzo 25 😃 takze si chvilu pockame a privedieme nase deturence snad do noveho domceka 😉

• aj ja by som rada priviesť dieťa do nového a hlavne vlastného, ale musím počkať.
    momentálne ani neriešime bývanie, skôr drahého podnikanie, na rozbeh potrebuje peniažky, takže tak... 😠
    stráášne sa bojím, že mu to nepôjde 😞 , ale čo už v tom je riziko podnikania. 🙂

• Mati, musíš myslieť pozitívne. Neboj, možno to bude zo začiatku ťažšie, ale určite to bude stáť za to 😉

• ahoj leatea obrucky mate krasne budem ti vddacna za kontakt som kukala do tvojho albumu a vyzera to tak ze mame rovnaky vkus na saty aj ja som skusala v salone kristinka ........

• jani ja viem, že by som mala myslieť pozitivne, len strach má veľké oči 😐
    uvidíme, 😃
    a v práci toho máte veľa???? ja mám obed už zasebou a vy???

• Maťa, tomu verím, ale neboj, ste na to dvaja, nejako to zvládnete 😉
    My máme teraz v práci voľnejšie, ale zrejme nám svitá na ťažšie časy. Mali by sme dostať nejaké projekty a to nás čaká kopa práce, takže zrejme tu budem v lete bývať celé dni. Ale mám radšej keď je viac práce, ako skoro žiadna... Dúfam, že to neprerieknem 😃

• čo to vlastne ty robíš??? keď spomínaš projekty, nie si ty nejaký projektant?? 🙂

• ja sa na leto tesim 😃 po praci bude volno, ziadne ucenie a cez vikend ziadne prednasky 😃 akurat to tu tiez budem mat narocnejsie, ale nevadi 😃

• Ja som "výskumný pracovník" ale to je len oficiálna pozícia, inak som marketingový pracovník a robíme marketingové projekty pre zákazníkov... Na projektanta by som si netrúfala 😃
    Zvyčajne mávame leto v pohode, ale tento rok to tak nejako vychádza, že bude asi trochu bujarejšie 😬

• marketingové projekty??? to mám chápať ako čo???

• Marketingové prieskum a ich vyhodnotenie, navrhnutie nových riešení, alebo odporúčaní pre zavádzanie nových produktov, atď. Veľmi o tom nemôžem písať podrobne 😵

• praca v marketingu je vzdy pestra a zaujimava, ak mas dobry kolektiv, moze to byt super 😉

• No na prácu si nesťažujem, je naozaj pestrá a zaujímavá, len je dosť nárazová. Niekedy tu pomaly aj nocujem pomaly mesiac vkuse a potom niekedy aj 2 týždne nie je do čoho "pichnúť" 😃 Ale je to naozaj super práca

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadby podľa Kiky
    Celé Slovensko
    Zabezpečím aby bol Váš deň dokonalý ...
    Svadobný e-shop... Predaj dekoračného materiálu, servítky, sviečky, mašličky, podbradníky, knihy hostí, magnetky, poďakovania a mnoho iného...
    Handmade svadobné dekorácie- svadobné pierka, náramky a doplnky pre družičky, výzdoba kostola, výzdoba auta, srdcia a venčeky.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov