Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
...aaaach jo, ja som uz s drahym o tom kecala a nedosli sme k ziadnemu zaveru..asi pokecame aj s rodicmi kazdy zvlast..a uvidime ako sa zatvaria..
..ale odmietam im hovorit mama a otecaj ked oni su fajn
..kde ides zhanat navleky na stolicky? ja som sa este nerozhodla ci ich budem chcite, uvidim co nam ponuknu v restike za vyzdobu...14. máj 2008..tak to je celkom v poho cena
budes mat aj masle?
uz si sa definitivne rozhodla pre typ kvetov do svadobnej kytice? ja uz ano, len sa budem musiet poradit s kvetinarkou, ci budu moct byt v svadobnej kytici, aby napr. rychlo nezvadli alebo pod.
mali by byt k dispozicii v septembri, do uz som si vygooglila14. máj 2008ano, masle k zaltej vyzdobe asi zalte alebo kremove
kyticku este neviem, chcem ale urcite klasicku, bielu, mozno s nejakou kremovou amslou, aj ked uz bude jesen, mozno by sa hodila oranzova, ale ja nechcem farebnu, aj ked niektore su krasnezatial rozmyslam o ruziach, uvidime, co bude k dispozicii v oktobri
14. máj 2008tato je krasna:
http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vImageID=1420150&vReferer=
tak na jar a na leto14. máj 2008- Sponzor fóra
..aha, lebo raz si spominala, ze tvoja teta to robi..a nemala som uplnu predstavu, ze co to obnasa
uz som mudrejsia...
lei, este neviem ake satypo skusani budem mudrejsia..
uz mas spravenu vyzdobu do kostola? ja stale zvazujem, ze ci ano..alebo nie
nevies, ci to nezabezpecuje kostolnik, alebo niekto zo Zavodia?14. máj 2008..aha...chcela by som taku malinovu...to je asi ten najspravnejsi vyraz
ale do kostola len masle....alebo nieco jednoduche..
musim najprv obzriet restiku a mozno sa dohodnem s nimi na niecom...ono je to tam dost decentne, tak to nechcem nejak prepisknut s vyzdobou..
ty budes ladit do modra, vsak?14. máj 2008rozmyslala som nad bielou farbou,no objavila som krasne modre ruze,takze bolo rozhodnute..
mam tu bielu stuhu a uz len z nej spravit masle..
len akosi sa mi stuhy nahromadili a tak mozem cosi vymyslat..len neviem,ako presne to chcem..
chcela som siroku maslu a pri previaze by bola ruza a prevaz by bol z modrej stuhy..len teraz rozmyslam,ci to nebude moc divoke..14. máj 2008..aha..no aby si to neprekombinovala
vsak vyskusaj a uvidis..
a stuhy mas obycajne, ci z organzy?
ved som premyslala, ze to nemoze byt take narocne spravit si masle do kostola..len kupit spravny material..ty si ho kupovala na SVK?
ozaj, nevies kolko je v Zavodi lavic? mam pocit, ze z kazdej strany 8...14. máj 2008neviem od koho sa daju..skus pozriet bazar..tam ich budu mat urcite uz hotove..alebo niekoho,kto robi vyzdobu..
ja tie svoje potom urcite predam
saty este nie..musim ich hore zuzit..takze este to cosi potrva..ale este dalsi tyzden a mame tyzdenne prazdniny..no musim makat na dalsich veciach este..
netusim ako je na tom..nepytala som sa..14. máj 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
svadobnou sprievodkyňou. Prežite váš svadobný deň bez starostí.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
teda v troch som bola