caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
no ja som stale este nedopisala ten mail..uz aj idem :-D pustila som si posledneho mohykana..dava markiza akurat..
no dnes poobede som mala prvy krat.najblizsie beriem o jednej rano..takze dovtedy tu urcite budem..
a co mi napisal? neviem,co tym myslis..ale povedal,ze mam zapal priedusiek a ze mi da dvoje tabletky..atb..hned sa pytal,ktore som mala naposledy..no to vela chcel..a dal mi este nejke tabletky na nos a cosi dalsie..ako som pozerala letacik,tak je to na alergiu :-N a najviac ma dorazil,ked mi povedal,ze atb mam uzivat 4krat denne :-N :-D
som myslela, ze ake ATB ti napisal...
tak to je urcite odbornik :-D ze 4x denne hehe
ty pozeras na markize posledneho mohykana???? vsak mozu vysielat len filmy, ktore vyrobili vo vlastnej produkcii, nie?
alebo vies nieco viac ako ja chichi :-D
no napisal mi amoxicilin..aspon teda v anglictine je to tak :-D ale sa mi zda,ze my mame podobne..a su super farby bordovo-pieskove..alebo zlte..sa mi pacia :-D
ako on je riadny odbornik..normalne som v soku z neho..a si predstav,ze mal tweetyho na kravate..no skoro som umrela..
no nasla som stranku,ktora ma 14programov a mozes cumiet,ak si predplatis..na mesiac to stoji 21$ co je smiesna suma..som si to dala kvoli majstrovstvam v hokeji..takze vyuzivam aj ted,ked uz to mam :-D
..aha, tak ty si si to takto vymyslela =-) no sikulka...
tak to aj ja by som asi odpadla z takeho doktora chichi
ja som tu chodila len pre tabletky a kecala som len so sestrou, kotra ma vzdy pochvalila ako zdravo zijem chichi
zajtra ides na ktoru do prace/
no ja mam este aj na svk divnu doktorku..ako ona je celkom mila..ale pokial ide o zdravie,tak mi vacsinou neveri..
zajtra idem ako vzdy..na deviatu :-D takze celkom pohoda..
len o siedmej budem musiet byt zas hore kvoli liekom..
..ja nastastie moc k doktorom nechodim a popripade si viem nieco aj povybavovat x-)
ale ked ti doktor neveri, nema vyznam k nemu chodit..moze nieco prepisknut.. :-p
No Peti, to je super, že sa vám to takto podarilo. Budete naozaj kočkoši ;-) Už sa teším na vaše fotky...
Takže teraz už ideš doľadovať len výzdobu, že? ;-)
No vlastne vcera som objednala posledne drobnosti a teraz uz len cakat kedy to pride a dufat, ze to bude ako na obrazku. Ale v podstate aj vyzdobu uz mozem pustit z hlavy. Asi si teraz oddychneme aspon tyzden ;-) A vy co mate nove? Pokrocili ste najako s tym spolocenstvom vlastnikov pozemkov?
Tak ty si riadna šikulka :-) ;-)
No my teraz čakáme na to, čo nám povie projektantka. Teraz má urobiť urbanistickú štúdiu a dať papiere na nejaké územné rozhodnutie. Takže teraz čakáme na papiere a potom ďalšie vybavovanie papierov ohľadom sietí. Ja mám pocit, že to postavenie domu je už potom len hračka (po všetkých tých papierovačkách :-D )
Ale poviem ti pravdu, že aj ja by som si najradšej pospala, u mňa to však káva istí :-D . Ale keď sa večer vrátim z angliny, tak ma čaká ešte nejaké balenie. Zajtra je totiž deň D...
nie, my ho odovzdávame až 31.5., ale teraz je doma kamarát, ktorý nám požičia vozík, aby sme mohli presťahovať posteľ a veľké kusy... Potom tu bude už až začiatkom júna a to je neskoro. Takže sa sťahujeme zajtra, ale byt odovzdávame až koncom mája...