Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
no mne ujo presne povie,kolko by sa malo kupit toho masa na ten gulas..musim sa popytat uz..
rozmyslam,ze spravime z 4-5sendvicov chlebicky..plus 10rozkov na jednohubky..
inac..a co ste podavali na pitie..z alkoholu a kolko sa asi popilo..neviem,ci budu dve flasky palenky stacit alebo nie..18. máj 2008pre moju cast rodiny..mame to asi tak 35:35..ale niektori mozno pridu rovno ku kostolu a ostanu spat na penzione a v nedelu rano pojdu domov..plus k nam pride nejaka cast jeho rodiny..kedze niektore jeho tetky byvau vo vedlajsej dedine..
ono sa mi to tazko planuje,ked netusim,aku predstavu ma jeho mama..18. máj 2008- Sponzor fóra
nuz... ja som mala na starosti kameramana
rano som isla ku kadernicke, doma ma cakala kozmeticka, ked som dosta s ucesom v teplakoch
tak ma nalicila a potom ma obliekali do siat - 3 zeny
doladili sme detaily a sup sup na fotenie.... najskor Budatin potom Vratna... ked som prisla domov bolo cca 14_30 a to uz boli u nas nejaki hostia, co sa krmili dobrotami... potom som mala hodinku stres... vobec som nevedela, ci sa chcem vydavat
asi slaba chvilka, potom ma to preslo...
medzicasom vsetko zariadila mamina, ocino, moja krstna a starka, postarali sa o vyzdobu, usadenie hosti, servirovanie atd., pomahali aj moje dve susedky - nosili a umyvali riad atd.18. máj 2008a co ten tyzden pred svadbou..co ste este zariadovali..
tym,ze som mimo,tak ten tyzden predtym budeme musiet dokupit veci na obcerstvenie,kedze treba cerstve..plus skontrolovat komplet zasoby,co su tam..plus treba poskladat skatulky na darceky a nachystat to..a aj menovky vytlacit..este musim milemu napisat,nech kupi krabice na zakusky..tie budeme musiet vyzdnihnut v pondelok vecer a zacat ich delit..normalne rozmyslam,ci tam ist18. máj 2008kupovali sme ovocie - v piatok pred svadbou v kauflande
aby bolo cerstve, robila som menovky a dotahovala som drobnosti s kameramanom, ktory neprisiel
skladali sme krabicky na vysluzky, pripravovali vysluzkovu hruskovicu a chystali drobnosti na vyzdobu zahrady - u nas doma. Robili sme zasadaci poriadok a boli sme tancovat
na parkete, cvicili sme prvy tanec
18. máj 2008my sme redovy nemali, takze nasi hostia dostali stvorlistky v sacikoch, ktore mali uz prichystane na stoloch na svojich miestach
ozaj, v piatok som si bola vyzdvihnut aj ikebanu vo Flore a boli sme tam nakupit kvety a ostatnu vyzdobu na male ikebany, co robil moj krstny a co boli tiez po stoloch
18. máj 2008
čaute.
. Starý, akože taký študentský pedávam a pomaly dokupujeme trvalejší manželský a rodičovský a detský- ale nový..Staré predám, doložím pár šupiek a kúpime niečo nové. Alebo z inzerátu tie typy z Ikea, čo my plánujeme kúpiť a ak sú niekde v BA, tak si zajednáme. takto mám za tisícku perfektný stolik pod PC z 5tisic-- má len rok a nemá nikde ani fliacik ani skrabancek. Bomba nakup- oni sa stahuju zevraj do Kanady,. tak predávali cely byt.-)) za babku.
leuš, k tvojej pripmienke o predávaní a nakupivaní nábytku