Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
musim byt..aby zazili vsetci rovnake prekvapenie.. inac..stretko bude asi vo stvrtok..lebo inac mi to poriadne nevychadza..ale posnazim sa doniest nejake suche kolaciky..po tie by som chcela ist v pondelok,ked dorazime do ziliny..
Odpovedať
Profilova fotka
jej super :-D s kolacikmi sa netrap ;-) to uz bude mat Linda - Muma po svadbe,teda ak dojde :-N
Odpovedať
no vo stvrtok by mala.. donesiem aspon suche..na kremove si pridete v sobotu ku kostolu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no to si pis Kati :-D to uz bude po skole a strese, budem prazdninovat :-D ozaj a ako tvoj skoro-muz? pojde s tebou do UK po svadbe? :-.
Odpovedať
ano..pride za mnou..musim zacat hladat pracu pre neho..len som akasi vzdy zaneprazdnena inymi vecami..ale vyzeniem ho cez tyzden do jednej agentury.. no sa tesim,ze ma prides povzbudit..lebo budem potrebovat..
Odpovedať
Profilova fotka
neboj , isto pridem, to velmi potesi ;-) mna dosla pozriet Adka a bola som rada, ked som ju tam videla ;-) drahy prerusi studium?
Odpovedať
ja som tiez chcela..ale nevydalo :-( no ked budete mat vlastne byvanie alebo ked bude babo,tak urcite pridem pozriet ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no my vlastne byvanie uz mame :-D rada vas v lete k nam pozvem - trebars by sme dali aj s ostatnymi babami kavicku v nasej obyvacke :-)
Odpovedať
no myslela som domcek..ale kludne aj byte vas navstivime.. inac..myslim,ze mata24 to je..alebo nejaka ina majovka..oni si urobili vikend niekde..a boli tam asi tri pary z majovej temy x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte budete mat na svadbe ohnostroj?
Odpovedať
Profilova fotka
ano ano videla som, dokonca aj fotky nejake tu mala hodene ;-) to mohlo byt celkom fajn :-D
Odpovedať
no ak bude niekde dobre odporucanie..tak sa kludne v lete pridame..ak o niecom vies..tak daj vediet...popozeram sa.. majka..my urcite nie..ja som ho mala na zasnubach ;-) :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
aha my sme nemali take zasnuby, urobili sme to v sukromi. Ja sa pytam hlavne preto, lebo co sme boli teraz na jednej svadbe u priatelovej sesternice, tak az na svadbe som zistila, ze nevedeli zohnat ohnostroj a tak som sa tu po martine kukla a nasla som ho, takze skor preto sa pytam.
Odpovedať
no mna priatel poziadal o ruku na silvetra tesne po polnoci..tak preto ten ohnostroj..
Odpovedať
Profilova fotka
my sme nemali ohnostroj, ale na DVDcku svadobnom ho mame na konci :-D vlozil nam ho tam nas kameraman ;-)
Odpovedať
no super fifi..musim si niekedy poziciat vase dvd..
Odpovedať
Profilova fotka
nebude problem Kati ;-) :-D
Odpovedať
super..tak pred stretkom dam vediet..a ja ti donesiem pilatesa..
Odpovedať
Profilova fotka
jo to bude super, aby som sa trosku zacala hybat proti letu :-D
Odpovedať
ja tiez musim zacat..potrebujem zhodit tri kila..nie je to az tak moc..ale pre mna ano..lebo sa nezmestim do niektorych nohavic..
Odpovedať
Profilova fotka
aj mne by stacili 3 kila :-D
Odpovedať
zhodime spolu..kym pridem na svk,tak budeme obe chudsie o tri kila :-D akurat sa pytam sesterky,co vsetko bude k nim treba doniest..
Odpovedať
Profilova fotka
nuz ale ako, ked pilatesa mas ty, ja nie? :-N neviem,ci som na diety,ale asi budem musiet upravit jedalnicek ]-(
Odpovedať
ja mam tak strecing pri sebe..mozem poslat..je to po polsky..ale nevadi..brazky stacia :-D len mi posli svoju mailovu adresu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
strecing? hm... ok, posielam do IP :-D
Odpovedať
este to najdem a hned poslem.. som robila poriadok a uz neviem,kde co mam :-N
Odpovedať
Profilova fotka
a ake je to velke?
Odpovedať
nasla som to..nie je to velke..ma to asi 21stran..bolo to na kluciku..a neviem,kde v pc to je..ale uz je to jedno..mam to na maily :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ok, tak posli :-D
Odpovedať
odoslane..
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?