Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
ja chcem svadobne..lebo budeme mat morsku vyzdobu..tak ma zlakal este aj hrad
na strescno a lietavu ideme kuknut par dni pred svadbou..ze ako to tam vyzera..ak sa tam bude dat dostat bez problemov,ideme tam..som uz teraz zvedava ako to vsetko dopadne..lebo napr. vyzdobu saly uvidim az so vsetkymi naraz..saty pre velke druzicky este stale nie su..a este stale neviem ake nechty budu..lebo letim v pondelok pred svadbou..30. máj 2008mily mi povedal,ze na lietavu by sa malo dat dostat..tak som zvedava..
no v piatok budem este v praci a kym dam vsetky veci dokopy,tak bude nedela..v pondelok doobedu som vo viedni..a cestou mozeme este cosi obstarat..a zrejme vecer utekame po prvu cast zakuskov..ako uz vidim,ze ten tyzden budem ledva existovat..ale nevadi..aspon zhodim,co sa mi nedari zhodit tu..
inac..vo stvrtok pred mojou svadbou robime stretko..dufam,sa pridas30. máj 2008No Kati, Lietava je trochu komplikovanejšia... Tam musíš ísť horou. Tam by som to v tých šatách veľmi neriskovala. Strečno je už lepšie
No my sme sa boli fotiť v Rajeckých. Bol to môj sen... Najskôr som chcela v Bojniciach, ale keď som raz bola s drahým v Rajeckých, tak som si povedala, že tam a nikde indeA neľutujem
30. máj 2008Kati, s tou Lietavou súhlasím s Jankou, len raz ma drahý zobral na Lietavu, išli sme na bicykloch ale po turistickom chodníku, viac som ten bike tlačila ako sa viezla, / to sme išli od Rajca/ a naspäť sme šli smer Žilina, a to som 50% zase tlačila a zvyšok sa viezla, pretože to bolo prudké.
Takže v tých šatách by som to naozaj neriskovala30. máj 2008- Sponzor fóra
Nenašli ste čo ste hľadali?
Výroba na individuálnu požiadavku pre nevesty, agentúry a shopy.
Jani, to máš pravdu, je to tam pekné a v okolí Žiliny, nie je zase až tak veľa možností.....