caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
no mozno ano :-D :-D :-D len piatok si to asi pojdem hodit..nakupit cerstve suroviny na chlebicky..umyt hlavu,dat si spravit francuzsku manikuru a este vyzdvihnut zakusky a aj torty a porobit obcerstvenie..
to budem mrtva..a v sobotu o osmej mame byt v restike :-N
no veru zvlastne ...niekedy ziadne :-)
este musim vela toho dokoncit, tak to hadam stihnem ;-)
jej tak ste oslavovali a ako bolo...co sestra ako babo...aj priatelova sestra caka druhe nejako su same babatka naokolo :-D
tak to ti verím, že máš zvláštne pocity... Ale tie najzvláštnejšie ešte len prídu tak týždeň pred ;-) A neboj, všetko stihneš.
V Žiari bolo super, stretli sme sa celá rodinka, tak to bolo skvelé. Ešte aj starká prišla... Bolo nás ako hadov. :-D
Sestra pekne rastie, tentokrát som cítila aj to, ako malé kope. Bolo to super :-) Ten ďalší týždeň sa už sťahuje do Blavy, tak som bola rada, že sme teraz boli spolu...
Inak je pravda, že všade naokolo sú samé bábätká. Keď sme v sobotu odovzdávali byt, dozvedeli sme sa, že aj tá, čo nám ho prenajímala, je tehotná a na Vianoce budú mať bábo... x-)
Tak my čakáme a čakáme a čakáme, stále sa robí urbanistická štúdia. To môže trvať aj vyše mesiaca :-(
No ja viem jedine o kuchyniach v Idey. Tam mali veľmi pekné kuchyne a vraj ich robia aj na mieru. Je tam skvelý výber a mám pocit, že aj s cenou to nebolo zlé. Skúste sa tam ísť pozrieť. Kuchynské štúdiá sú aj v meste, ale predpokladám, že tam sa bude tá cena pohybovať trochu vyššie :-|
aj kamaratka caka a este projekt kupuje.....a caka a caka .starosta im slubil aj neveim co ze im ta zavedie tak su zvedavy...ozaj vy mate ten pozemok za mojsom ci pred...minule sme tade isli smerom od teplicky :-)