Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
presne tak..najskor vediet,ze budem moct dat vsetko tomu dietatu..
Odpovedať
Profilova fotka
veru veru a kedze nas zatial ani vek netlaci.... nemame sa kam tlacit ani my :-D
Odpovedať
presne tak..mne uz jeden doktor povedal,ze som karieristka :-D :-D :-D a ja sa nebranim :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
aj mne to uz vela ludi povedalo a ja som im odpovedala to iste: ze no a co :-D
Odpovedať
ako radsej byt karieristka ako potom zit od vyplaty k vyplate..tak zili moji rodicia dlhe roky a nebola to ziadna slava..
Odpovedať
Profilova fotka
veru aj moja mamina to hovori, ze sa treba zabezpecit a mat dobru pracu a vzdelanie, aby som potom nemusela tak tazko robit ako ona s ocinom....
Odpovedať
a pokial mas moznost,tak by si bola hlupa to nevyuzit :-) 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
ved vyuzivam :-D 8-) :-p
Odpovedať
a aby ti nebolo smutno samej.tak ja tiez :-D :-D :-D a zajtra zas do prace..
Odpovedať
Profilova fotka
veru zas ]-( ale ja len 4 dni, v piatok mam zas studijnu dovolenku 8-(
Odpovedať
no teeeda..ja idem pekne na 5dni..ale uz len 5tyzdnov :-p :-D 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
nuz ja este 3 skusky a tu prezentaciu, co na nej makam :-D a mam leto ;-)
Odpovedať
ale za 5 aj cosi pridem a stretneme sa x-) uz sa tesim zas na nieco ine :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a na co sa tesis? teda teraz asi najviac na svadbu, alebo je este nieco dalsie? ak nepocitam to, ze uz budes s milym stale :-D
Odpovedať
no urcite na zmenu prostredia..aj na ten vodicak..a hlavne,ze vas uvidim po dlhej dobe..a hadam si pochutname na nejakych kolacikoch spolu..
Odpovedať
Profilova fotka
jeeeeeeeej tesim sa aj ja :-p
Odpovedať
Článok sa načítava...
dva tyzdne pred svadbou pecu suche kolaciky..takze ked pridem,chcem ich vyzdvihnut,aby sme mohli aspon cosi spravit skor..
Odpovedať
Profilova fotka
teda, bude predsvadobna hostina :-D
Odpovedať
no mozno ano :-D :-D :-D len piatok si to asi pojdem hodit..nakupit cerstve suroviny na chlebicky..umyt hlavu,dat si spravit francuzsku manikuru a este vyzdvihnut zakusky a aj torty a porobit obcerstvenie.. to budem mrtva..a v sobotu o osmej mame byt v restike :-N
Odpovedať
Profilova fotka
hm to ako pred svadbou?
Odpovedať
hej..ten den pred..je to hrooozne vela =-) =-) =-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte aky ste mali vikedn? my sme boli pozyvat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj Linda, tak už sa to nenávratne bíži, čo :-N Aké máš pocity? My sme boli tento víkend v Žiari, maminka mala narodeniny, tak sme boli na oslave 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
no veru zvlastne ...niekedy ziadne :-) este musim vela toho dokoncit, tak to hadam stihnem ;-) jej tak ste oslavovali a ako bolo...co sestra ako babo...aj priatelova sestra caka druhe nejako su same babatka naokolo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak to ti verím, že máš zvláštne pocity... Ale tie najzvláštnejšie ešte len prídu tak týždeň pred ;-) A neboj, všetko stihneš. V Žiari bolo super, stretli sme sa celá rodinka, tak to bolo skvelé. Ešte aj starká prišla... Bolo nás ako hadov. :-D Sestra pekne rastie, tentokrát som cítila aj to, ako malé kope. Bolo to super :-) Ten ďalší týždeň sa už sťahuje do Blavy, tak som bola rada, že sme teraz boli spolu... Inak je pravda, že všade naokolo sú samé bábätká. Keď sme v sobotu odovzdávali byt, dozvedeli sme sa, že aj tá, čo nám ho prenajímala, je tehotná a na Vianoce budú mať bábo... x-)
Odpovedať
Profilova fotka
veru je to rok babatiek :-D alebo sme v takom veku ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som povedala, že sa pohybujeme v takom prostredí a medzi takými ľuďmi, kde je to teraz úplne normálne. Presne, sme v takom veku :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a ako domcek..by hladame obkladaca a podobne skvele veci..ozaj nevies kde v za robia kuchyne na mieru? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Tak my čakáme a čakáme a čakáme, stále sa robí urbanistická štúdia. To môže trvať aj vyše mesiaca :-( No ja viem jedine o kuchyniach v Idey. Tam mali veľmi pekné kuchyne a vraj ich robia aj na mieru. Je tam skvelý výber a mám pocit, že aj s cenou to nebolo zlé. Skúste sa tam ísť pozrieť. Kuchynské štúdiá sú aj v meste, ale predpokladám, že tam sa bude tá cena pohybovať trochu vyššie :-|
Odpovedať
Profilova fotka
aj kamaratka caka a este projekt kupuje.....a caka a caka .starosta im slubil aj neveim co ze im ta zavedie tak su zvedavy...ozaj vy mate ten pozemok za mojsom ci pred...minule sme tade isli smerom od teplicky :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?