Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme skatulky skladali :-D
Odpovedať
no mna caka 50skatuliek na zakusky :-D :-D :-D my ich uz kupili..a potom este kopec dalsich veci ma caka..som velmi zvedava,ako to budeme vsetko stihat..
Odpovedať
Profilova fotka
normalne Kati, vsetci sa cudovali a stihli... su to nervy, ale stoja za to :-D
Odpovedať
fifi..no ja ich budem mat este ovela viac..vodicak,doktori a chcem stihat kolieskove korcule :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a co s korculami???? :-.
Odpovedať
no chcem si kupit a ist sa vyvetrat,ak sa bude dat..
Odpovedať
Profilova fotka
juj, to je take krasne a ja to neviem :-(
Odpovedať
ani ja to neviem..neboj :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
aha tak sme dve :-D ja som to uz skusala, teda moja sestra to so mnou skusala, ale ... :-N asi som korculiarsky antitalent :-N
Odpovedať
ja som to tiez skusala..lebo segra si kupila po svadbe,tak ma sli troska ucit s jej manzelikom..
Odpovedať
caute baby..neflakajte to tu :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Kati... Čo máš voľno? :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
jani nie..chystam sa do prace..
Odpovedať
Profilova fotka
aha, takže chodíš takto neskôr? Ja som si dnes privstala a už som tu bola o ôsmej :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte ako sa mate
Odpovedať
chodim na deviatu..plus casovy posun..takze preto to vyzera,ze az tak neskoro..
Odpovedať
ahoj muma..sa ti to krati :-p
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Linda, no u mňa super. Cez víkend sme boli na oslave 50-tky. Takže pestrý víkend a ešte teraz by som najradšej dospávala :-D A ty ako, už odpočítavaš dni?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj no asi tak uz ani mesiac nie :-o ....ale uz ma vsetkych pozvanych :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Tak to je super. ;-) Teraz už len dolaďovať maličkosti. :-) Budeš tu v Žiline cez víkend? A ozaj, ako dopadli promócie
Odpovedať
Profilova fotka
promocie v pohode rychlo to preslo. :-D cez vikend idem do zv este doladit detaily ale ten dalsi tu ostanem
Odpovedať
Profilova fotka
super. Ja som rozmýšľala, či sa nezbehneme pozrieť Peti na svadbu. ;-) Tažke budúci víkend robíme grilovačku? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
mozme :-D alebo aspon zmrzku ale radsej by som si dala spekacku..... ja sa uz tesim na petine foto...uz bude mat potom ..ale to rychlo beziiiii ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ani nehovor... To nie je ani pravda, ako to všetko rýchlo beží... O chvíľu už budeš mať aj ty potom. :-) Tak možno by sme sa teda budúci víkend dohodli a urobili nejakú grilovačku u nás na záhrade ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no to nie je zly napad..priam super napad :-)
Odpovedať
ahojkajte zilincanky.... ;-) ja len na rychlo,nemame doma pc.....a dufam,ze uz ani nepride naspät a kupime si novy...... ja som teraz na praktiku a dusevne sa pripravujem na dolezity rozhovor so sefkou....... my asi za 2 tyzden prideme do ziliny na vikend,lebo sa chceme odhlasit z 2piliera.......co vy nato? prajem vam prasny tyzden a nech rychlo ubehne tento pondelok.....papa ;-)
Odpovedať
uz som v praci..a hrozne sa tu nudim..vonku je tak pekne..ale som rada,ze som vo vnutri..
Odpovedať
ahojte, mne je zleeeee, boli ma hrdlo, hlava, tak este hodinu a vypytala som sa home :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Lei aj tu je pekne, skoda len ze sa to ma vo stvrtok zacat kazit :-S
Odpovedať
Profilova fotka
ahojjj peta no ako ..na co sa mam pripravit :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?