caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
to je pravda...dnes idem kukat kuchyne pojdem aj na bulvar myslim ze to si mi ti spominala ze tam robia pekne :-) lebo som dozvedala ze taka vyroba trva aj cez 2mesiace :-)
kočky čafte, dnes je tu akosi ticho... =-)
vidim že sme na tom podobne... s tým teplom, my máme otvorené všetky okná a dvere, čo sa dajú... a aj tak nepomáha... :-S
Bam, tak na to by som sa išla pozrieť :-D
Linduš, ja som ti spomínala Ideu, ale počula som, že aj na Bulvári robia. Potom zreferuj, ja už tiež robím prieskum kuchýň ;-)
ahojte baby..za chvilku koncim..a som celkom rada..vonku je prijemne..ale vo vnutri je prilis teplo..
no to pocasie,co je vonku by som brala na svadbu x-)
Kati u nás tak isto nepríjemne teplo v kancli... ale už rozmýšľame nad fontánovým osviežením s babami... :-D
Linduš, ale nás by asi vyhnali veľmi rýchlo... tie deti tam tak asi moc nie je vidno 8-)
muma..na bulvari mas dva metrove obchody..su to celkom dobre..takmer vzdy najdem,co potrebujem..jeden je kusok pri kniznici a druhy je od strany slovakie..smerom na bulvar..
baby..ja som raz mala skoncit vo fontane..o druhej rano..ale na tu na dolnom namesti som sa vyhovorila,ze ved hore je dalsia..a ked sme prisli tam..tak bola prazdna..to bolo stastie :-D :-D :-D
:-) Jani, tak to potom vyhodia asi mňa z práce :-N
ale to námestie by možno aj šlo... nejako podvečer...
Linduš, pozemok je zatiaľ na bode mrazu... sme vo fáze vyčkávania, či nám to schváli zastupiteľstvo a potom katastrálny a tak... tajomstvo to nie je, napíšem ale radšej do IP, aby sa to nezakríklo =-)
Kati... ty si to vieš zariadiť... xixi
jani..no ja som behala den pred odletom v aprili po meste..ale zohnala som to,co som potrebovala..
bam..no to bolo fakt stastie..ale to asi preto,ze som taka dobra :-D :-D :-D