Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
pocuj jani kde v ziline predavaju latky potrebujem si kupit na spodnicku pod popolnocne saty :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Viem, že jeden obchod je oproti VIX-u. Tam majú určite. Ale viac netuším :-| A akú látku potrebuješ?
Odpovedať
Profilova fotka
asi nejaky saten
Odpovedať
Profilova fotka
uf, mali sme tu veselo. Plná kancelária brigádnikov. Tak som nestíhala ani písať :-( skús tam pozrieť, tam mali celkom fajn výber...
Odpovedať
Profilova fotka
ok zajdem tam..my sme boli na skuske obhjaoby jednej doktorantky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak máš teraz v práci celkom rušno ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
veru...a eset aj horuco :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no hovor mi o tom niečo :-p Pomaly sa zase varím vo vlastnej šťave... ale aj tak mám radšej teplo ako zimu (dievča z juhu :-N )
Odpovedať
Profilova fotka
to je pravda...dnes idem kukat kuchyne pojdem aj na bulvar myslim ze to si mi ti spominala ze tam robia pekne :-) lebo som dozvedala ze taka vyroba trva aj cez 2mesiace :-)
Odpovedať
kočky čafte, dnes je tu akosi ticho... =-) vidim že sme na tom podobne... s tým teplom, my máme otvorené všetky okná a dvere, čo sa dajú... a aj tak nepomáha... :-S
Odpovedať
Profilova fotka
bam podobne bodol by nejaky bazen.... :-)
Odpovedať
no, my máme na prízemí takú fontánku... žeby som sa šla namočiť? 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Bam, tak na to by som sa išla pozrieť :-D Linduš, ja som ti spomínala Ideu, ale počula som, že aj na Bulvári robia. Potom zreferuj, ja už tiež robím prieskum kuchýň ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ideu a ta je kde? na bulvari je drevit....ja som si to pomylila :-) baby ale v lete by sme mohli skocit niekam na kupko ked uz budem osvadbena :-D
Odpovedať
Profilova fotka
super nápad, plne súhlasím ;-) Idea je na Kamennej, tam je plno predajní s nábytkom :-)
Odpovedať
... hehe však by na mňa kukali, či som OK :-D ale nápad to nie je zlý, keď si močia nohy na námestí vo fontáne... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Bam, tak nabudúce, keď pôjdem okolo, zavolám a pôjdeme sa omočiť :-D Čo ty na to?
Odpovedať
Jani a kam, na námestie či ku mne do roboty? x-)
Odpovedať
Profilova fotka
na namestie podme ako tie deticky behaju :-) :-D
Odpovedať
ahojte baby..za chvilku koncim..a som celkom rada..vonku je prijemne..ale vo vnutri je prilis teplo.. no to pocasie,co je vonku by som brala na svadbu x-)
Odpovedať
Kati u nás tak isto nepríjemne teplo v kancli... ale už rozmýšľame nad fontánovým osviežením s babami... :-D Linduš, ale nás by asi vyhnali veľmi rýchlo... tie deti tam tak asi moc nie je vidno 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak to uz vidim len na bazen v zahrade len do tej nasej sa nejaky extra neda dat..ozaj bam kde ste kupili ten pozemok? ci je to tajomstvo :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Bam, tak to skúsime najskôr na námestí a keď nás vyhodia, tak ideme k vám do práce :-D
Odpovedať
muma..na bulvari mas dva metrove obchody..su to celkom dobre..takmer vzdy najdem,co potrebujem..jeden je kusok pri kniznici a druhy je od strany slovakie..smerom na bulvar..
Odpovedať
baby..ja som raz mala skoncit vo fontane..o druhej rano..ale na tu na dolnom namesti som sa vyhovorila,ze ved hore je dalsia..a ked sme prisli tam..tak bola prazdna..to bolo stastie :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Tak na tieto som úplne zabudla a k tomu som tam tiež pred svadbou zháňala látky a stužky x-)
Odpovedať
:-) Jani, tak to potom vyhodia asi mňa z práce :-N ale to námestie by možno aj šlo... nejako podvečer... Linduš, pozemok je zatiaľ na bode mrazu... sme vo fáze vyčkávania, či nám to schváli zastupiteľstvo a potom katastrálny a tak... tajomstvo to nie je, napíšem ale radšej do IP, aby sa to nezakríklo =-) Kati... ty si to vieš zariadiť... xixi
Odpovedať
jani..no ja som behala den pred odletom v aprili po meste..ale zohnala som to,co som potrebovala.. bam..no to bolo fakt stastie..ale to asi preto,ze som taka dobra :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
dobre baby idem ja ..majte sa pekne neupecte sa a lea ja uz mam len 25 dni takze ty plus 7 :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Takže tento piatok si spievaš "už len 22 dní" ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?