caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
ahojte :-D vy mate teda temu..... :-D :-D
no fifi ty si taka mladuckaaa? :-D a vies kolko ma uz presne zajtra caka za dverami?naschval pojdem kupit na moje narodky lotto.....ale aj s obcianskym radsej :-D :-N :-D je tu 8 milion,eur.....a hodilo by sa.... :-D
my buduci rok vlete sa uz budeme snazilkovat o dvojicky....chlapceka a dievcatko.....ale dnes som stretla obrovsky kocik s dvojickami v metre.....no to bude roboty...... :-D :-D
prajem vam krasny vikend a tebe petapalko nadherny svadobny den...... :-) ;-)
Jani: dakujeme ;-) este 2 skusky na buducu sobotu a je to v suchu... snad :-N
dvojicky? ja by som si tiez netrufla :-N ale nam to realne aj hrozi, u Mata v rodine boli dvojicky aj z otcovej aj z maminej strany a kedze sa to "dedi" na ob-generaciu, tak.........
aha, takze mozno budeme kocikovat spolu tie dvojicky :-D
veru este 2 skusky, ale ja som si uz prazdniny urobila tento tyzden ;-) aj ked by som sa mala ucit... ale snad to dobehnem buduci tyzden :-N
janka tak ja budem mat 29 :-D
ten zivot leti...ani neviem kde sa na mna nalepili tolke roky...... :-D
idem konecne do obchodu a kuknut manzelika v praci....tak prajem krasny vecer.......papa ;-)
to som tu najmladsia? :-N :-D
fifi..uzi si svokrovcov a nielen ich :-) a potom mozes pokracovat v studiu..
tak tie dvojicky to musi byt riadna sranda..a mozno sa u nas podaria rovno trojicky :-D takze do smrti vystarane :-D
smaily..ty si uzi zajtrajsie narodeniny x-)
diky lea :-D moj manzelik robi asi do 15,00,tak rano skocim do olympia stadiona,lebo na narodeniny ma clovek tu vela zadarmo aj sauny,bazeny.....ale aj 4D kino.....tak idem kuknut na net co zajtra davaju...... ;-)
Lea,mne staci malickost a to ze budeme spolu..... ;-) my teraz musime setrit.....milacik ale sa mi priznal,ze ma chcel pozvat na olympijsku vezu do tociacej sa restauracie,tam sme mali slavnostnu veceru v nas den zasnub....ale bol tam moc vynimocny vyber jedal....taky netradicny velmi......aj tie ceny.... :-N tak tam som zavrhla.....ale bude zajtra krásny den......inac uz sme 2 mesiace manzelia :-) :-) a kazdy den nasa laska rastie.......to je najkrajsie..... ;-)
no nas caka tiez sporenie..ale zas teraz radsej budem sporit,nech deticky dostanu vsetko,co potrebuju :-)
nam teraz kvoli vodicaku nevyda svadobna cesta..ale mozno sa aspon vikend v irsku podari..alebo cosi take..
budete oslavovat 3mesiace v den nasej svadby.. :-)