caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
no hlavne ja by som dovtedy uz rada nejake 2 porodila :-D
prinajhrosom zbehnem do spermobanky :-D
inak peknu nedelu, ja som umyla zem a pomaly idem doklepnut tie vysvecka...este by som sa mala naobedovat :-N drahy siel hrat badminton
a kolko chces deti?
aj tebe prijemnu nedelu..ja akurat ranajkujem a idem si precitat na ten vodicak cosi..a potom budem pokracovat v popolnocnych satach..
no ja keby som mala tri tak jedine kratko po sebe a byt 10 rokov na materskej ma moc nelaka ale nevylucujem a ni tri, momentalne by som bola vdacna aj za jedno...
no to mi zas pride malo, poviem ti ze deti, na ktore nemaju rodica cas, tak to je des a hruza, k nam do rocnika chodi syn jednej znamej moderatorky a byvalej spevacky, z druziny chodi medzi poslednymi domov, ziadne navyky, ziadne pravidla, hruza.
no u nas je tak na jednej strane blizko na druhej daleko, tak tomu zatim nechavam volny priebeh :-D
som zehlila drahemu kosele do prace, uffffff, idem od zajtra na 5 dni do skoly v prirode a posledne ked si zehlil sam, to bola katastrofa, vo firme sa mu hned rehlili, ze ci som dala vypoved :-D
jasne, len ho treba poziahnut na uroven 1-4 ;-) a obcas streknut vodu, oba gombiky su vedla seba...
ked treba prat, to mi hned vola, ak nie som doma a ja mu davam instrukciu po telefone :-D
ale aspon zvladne sam nakupit na cely tyzden :-D
no aspon cosi vie..a co varenie a upratovanie?
ja toho svojho urcite naucim narabat s prackou a aj zehlickou..vysavac ovlada :-D a este tak trocha v kuchyni sa motat ho tiez naucim..nech si aj ja niekedy oddychnem..
tak vysavanie ANO, to vacsinou je jeho parketa, niekedy cez tyzden iniciativne vytrie zem
ine upratovanie - zvladne aj sam, ked tu nie som, ale jeho pracou je utieranie prachu :-D
varenie - absolutne nie a neviem ako to zmenit 8-( navaril mi asi dva krat, zvladne rybaciu pomazanku, ale ked ma varit, radsej ma vezme do restiky 8-(
ahojte :-D pekna tema :-N :-D
ja sa na mojho manzela nemozem stazovat,lebo on sa mi bez problemov pusti do vsetkeho...nielen operie,uvari sefkucharsky.......aj vysava,umyva okna.......umyva riad......ale my vsetko robime spolu....ked mozme,alebo sa navzajom odbremenime...... :-) ;-)
no aspon cosi..ale zas ten moj v poho povybavuje vsetko,co potrebujem..
ale verim,ze ho naucim varit..aspon niektore zakladne veci..ked bude mimo domu,tak bude mat viac snahy :-)