Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
no zhodit
to iste, boli sme ubytovani v hoteli ++ a vykrmovali nas neskutocne, takze mam skoro tri kila naviac
pritom cely den na nohach, ale skratka nie som zvyknuta jest kazdy den maso a na ranajky, a desiatu a olovrant biele pecivo, a mastne jedla a sladkosti
inak bvolo super, krasne pocasie, decka sa blaznili v bazene a kazdy den mali nejake sutaze, program sme mali detailne pripraveny21. jún 2008no to snad ano, aj ked by si neverila, kolko je takych co si to nedokazu vazit a su schopni vsetko este ofrflat, pritom ked sme minuly rok boli, bola tam vedla aj skola z Trnavy a ti cely tyzden len an vychadzky chodili alebo ich ucitelky vypustili von a deti sa hrali. my vymyslame, neviem co vsetko mozne a niektorym sa skratka nezavdacis...ale z 99% vsetko suvisi s vychovou v rodine...
no, idem ja varit lososa, drahy siel na firemnu opekacku, zajtra ze si urobime spolocny den, tak som zvedava, co vymysli21. jún 2008luko..tak to je zvlastne..ja by som cakala,ze vsetci budu nateseni..ale mas pravdu,ak ich doma vychovavaju len na pocitaci a televizore,tak sa im takto nezavdacis..ale aj tu v uk su ziaci nestastni,ak maju ist na branne..a neviem,co je na tom take hrozne..
monku..mne robi vyzdobu jedna baba z ilavy..ak chces,poslem do ip kontakt..21. jún 2008- Sponzor fóra
no ja mam o vyzdobu presnu predstavu, majitelka zozenie, co jej nahlasim a potom si to od nas odkupi pre dalsie svadby, nieco kupim mozno aj ja - v Ikea svietniky, sviecky, potom dokupim nejake lupienky, organzu; kvety, servitky a ostatne zabezpeci ona. Ja navleky aj masle urcite ano, lebo ta miesntost nie je nijak extra krasna, tak myslim, ze navleky to aspon ujednotia a daju tomu nejaku myslienku. zavisi od saly a od stolieciek
21. jún 2008No ked sme uz pri stolickach, nase nemaju rovne opierky na chrbat, su troch zaklonene a neviem ci navleky nebudu na nich vyzerat tak "opito". Akurat som sa dostala ku firme v Trnave, zrovna maju cenovu akciu, robia aj prehozy s maslami a zakryva to opierku a zadne nohy stolicky. Zozadu to plni tu istu funkciu,tak mozno to...
21. jún 2008
...ja mam respekt soferovat, este to nie je uplny relax..ale casom bude, lebo ma to bavi
ked ta to bude bavit, tak sa rychlo zdokonalis...len hlavne soferovat, soferovat...
preto sme spolu...
..pomahat si predsa musime
Lei, idem spat...ozvem sa ti ked budem v UK
papa dobru nocku