caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
no do 6O, ale zmesti sa tam aj 90, ale to uz musela byt tlacenka, tych 6O komplet aj s hudobnikmi a spol je tak akurat, ja by som to chcela aj inde, ale to by mamina kamaratka neprezila a kedze u nej robi, tak viac menej sala bola dopredu jasna :-N
my sme to uz konecne uzavreli..teda az na jednu dvojicu..ti nam daju vediet v najblizsie dni..inac zvysok je uzavrety..a neviem,ci pride teta..ak nie,tak to bude rezerva..
Meno Veronika Vlckova mi nieco hovori, ale nepoznam osobne ani Danku. Ja som zo slovenka prec 10 rokov, tak asi preto. :-) Moj brat by ich mohol poznat, kde chodili na zakladnu?
ejha..takze ides milemu vypekat x-)
mna sa minule kolegyne pytali,ze co by som chcela ako svadobny dar..a na nic som neprisla..takmer vsetko mame..jedine kavovar chyba sa mi zda :-D
tak ja by som hned vedela - pekarnicku na chlieb, odstavovac, mixer nejaky fajny :-D ale my sme oznamili ze chceme peniaze, takze si to asi kupime sami
no pekaren som dostala..odstavovac teda neviem..ma kuchynskeho robota..ale netusim,co vsetko je v nom..viem,ze tam zarucene ponorny mixer,kedze ten casto pouzivam :-)
my sme vela veci podostavali a cosi uz aj ja..
napr. mame mikrovlnku,na ktoru staci kupit ram a mas ju vstavanu..dokopy ta to vyjde asi 5t..a cisto vstavana stoji cez 10t :-N
ja mikrovlnku pouzivam zriedka kupili sme za tri tis, viac som dat nechcela, lebo varim v nasich zdravych AMC hrncoch :-D
a odstavovac sme nakoniec dnes kupili Philips stal 2 700 tak snad bude dobry :-N
dnes mi volala mama, bola kuknut na svadbe kde mali vyzdobu co sme aj my chceli a hned to zrusila, vraj tonebola zlata ale kaki farba, tak co fcul, nahovaraju ma na bordovu, to ja nechcem, tak skor lososovu alebo marhulovu, no vyriesim to az v juli ked pojdem domov, este ze som nezacala kupovat zlate doplnky :-o