Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
a akej farby maju tie steny?
Odpovedať
jaj, no to ti teda nevim, ale viem, ze to premalovali :-N a vraj sa tam zlata bude hodit, tak dufam, este to mozem zmenit keby daco
Odpovedať
a kolko hosti budete mat? u nas to vyzera pod 75 uz :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Luko, pozeram tvoj pripravny album, vy mate rovne opierky na cely chrbat( ak su tam stale tie iste stolicky) na nich to bude vyzerat velmi pekne. :-)
Odpovedať
no do 6O, ale zmesti sa tam aj 90, ale to uz musela byt tlacenka, tych 6O komplet aj s hudobnikmi a spol je tak akurat, ja by som to chcela aj inde, ale to by mamina kamaratka neprezila a kedze u nej robi, tak viac menej sala bola dopredu jasna :-N
Odpovedať
no ja mam teraz obavy,ci sa pomestime..ale verim,ze ano..ze sa nebudeme tlacit.. monku..a vy budete mat kolko ludi?
Odpovedať
Profilova fotka
My mame priblizne 70 az 90 plus minus, drahy je vo vojsku, zalezi ci sa niektori kolegovia vratia alebo budu znova odveleni (Afgan, Irak)
Odpovedať
my sme to uz konecne uzavreli..teda az na jednu dvojicu..ti nam daju vediet v najblizsie dni..inac zvysok je uzavrety..a neviem,ci pride teta..ak nie,tak to bude rezerva..
Odpovedať
a kde to mate tu hostinu?
Odpovedať
Profilova fotka
My mame v Kysuckom Novom Meste. A vy? ;-)
Odpovedať
v Tuzrovke v restauracii Urbar
Odpovedať
v Turzovke, jaj uz pisat neviem :-N
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
A ty si z turzovky? Odtial mam byvalych spoluziakov zo strednej.
Odpovedať
ano priamo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
A poznas Martina Kaducha a Patrika Steinegera (zialbohu tragicky zomrel pred 5 rokmi, strasne nam chyba na skolskych stretavkach) :-(
Odpovedať
no zalezi akych starych, Martina Kaducha jedneho poznam, ma asi 30r. ale a Patrik Steiniger urcite ano, podla mena, ale osobne nie
Odpovedať
Profilova fotka
Ano 30, este nie sme tak stari, ci hej ;-)
Odpovedať
ne, sak ja mam 29 :-D Martina si pamatam este zo ZS, ale osobne ho tiez nepoznam a Patrika mi je luto, ako kazdeho maldeho cloveka :-(
Odpovedať
monku ja mam z KNM tiez spoluziacky zo SS Danku Palarcovu a Veroniku Vlckovu, obe su uz vydate, tak neviem ako sa teraz volaju
Odpovedať
Profilova fotka
Meno Veronika Vlckova mi nieco hovori, ale nepoznam osobne ani Danku. Ja som zo slovenka prec 10 rokov, tak asi preto. :-) Moj brat by ich mohol poznat, kde chodili na zakladnu?
Odpovedať
jaj, tak to netusim, videli sme sa posledne na stretavke pred 2 rokmi, inak maju tiez tak 29 rokov.
Odpovedať
ahoooj :-)
Odpovedať
ahoj :-) som tu na skok, ideme sa napapat a kupit digitos vahu kuchynsku a este niekam do mesta dufam :-D
Odpovedať
ejha..takze ides milemu vypekat x-) mna sa minule kolegyne pytali,ze co by som chcela ako svadobny dar..a na nic som neprisla..takmer vsetko mame..jedine kavovar chyba sa mi zda :-D
Odpovedať
tak ja by som hned vedela - pekarnicku na chlieb, odstavovac, mixer nejaky fajny :-D ale my sme oznamili ze chceme peniaze, takze si to asi kupime sami
Odpovedať
no pekaren som dostala..odstavovac teda neviem..ma kuchynskeho robota..ale netusim,co vsetko je v nom..viem,ze tam zarucene ponorny mixer,kedze ten casto pouzivam :-) my sme vela veci podostavali a cosi uz aj ja.. napr. mame mikrovlnku,na ktoru staci kupit ram a mas ju vstavanu..dokopy ta to vyjde asi 5t..a cisto vstavana stoji cez 10t :-N
Odpovedať
ja mikrovlnku pouzivam zriedka kupili sme za tri tis, viac som dat nechcela, lebo varim v nasich zdravych AMC hrncoch :-D a odstavovac sme nakoniec dnes kupili Philips stal 2 700 tak snad bude dobry :-N
Odpovedať
dnes mi volala mama, bola kuknut na svadbe kde mali vyzdobu co sme aj my chceli a hned to zrusila, vraj tonebola zlata ale kaki farba, tak co fcul, nahovaraju ma na bordovu, to ja nechcem, tak skor lososovu alebo marhulovu, no vyriesim to az v juli ked pojdem domov, este ze som nezacala kupovat zlate doplnky :-o
Odpovedať
http://ishop.nay.sk/sk/catalog/produc... tento sme kupili x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojteee! Som len na skok, pozdraviť vás... ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?