Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
ahooj x-)
Odpovedať
no pekny ste kupili :-) tu vyzdobu nezavidim..takto sa to musi menit kazdu chvilu..esteze ja nemam tento problem..neviem si predstavit,ze by som mala mat zrazu ruzovu..asi by ma porazilo ]-(
Odpovedať
tak z ruzovej aj mna :-D ja som skor za tu marhulovu alebo lososovu ked uz teda, alebo len bielo smotanovu
Odpovedať
tak dufam,ze to bude podla predstav..lebo okolo tej vasej svadby je akosi vela problemov =-)
Odpovedať
no, sak to su len detaily :-D manzelstvo je dolezitejsie ako svadba ;-) aspon je naake vzruso :-D len uz by hadam aj stacilo =-) :-D
Odpovedať
no ja som zvedava,co sa vyskytne v najblizsej dobe :-N
Odpovedať
no tebe snad uz sa pritrafi len to manzelstvo :-D urcite ti to dobre dopadne ;-)
Odpovedať
no ved uvidime..1.7 sa idu davat kolacky piect..a este treba obvolat zoar ludi okolo servisu.. inac..dnes to je za 20 :-N :-D
Odpovedať
krati sa to krati, aky je to pocit?
Odpovedať
no otras ]-( ako ked mi pride na um nieco vesele,tak sa aj tesim..ale hrozne nemam rada tie pohlady na mna.. a teraz tam bude 70ludi cumiet len na mna :-S
Odpovedať
ti poviem to aj ja neznasam, mne stacilo ked som raz robila uplne kratky rozhovor s redaktorkov STV ohladom nasej skoly a to bola len jedna + kameraman co cumeli a tam ich bude 6O :-N
Odpovedať
ved to..este aj na zadok budu v kostole vycumovat..no hrozne cosi..
Odpovedať
Článok sa načítava...
:-D idem hajat, pa pa ;-)
Odpovedať
pekne sny..ja este chvilku pobudnem..
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte ako po vikende....ja super :-D
Odpovedať
ahojte..tak dalsi tyzden pred nami.. muma..a co take si robila? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
bola som na chate...a potom na opekacke....o tyzden uz mam dovlenku a zacnu stresy tak si este uzivam ciastocný klud :-D a ty ako?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, aj ja sa môžem pochváliť super víkendom :-D
Odpovedať
no ja mam pred sebou este dva tyzdne prace..a potom kvazi volno.. opekat ste boli urcite spolu,ze :-)
Odpovedať
Profilova fotka
hej, mali sme včera spoločnú grilovačku ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
cau jani...super bolo dufam ze si to zopakujeme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Linduš, určite si to zopakujeme... Ja som mala z toho včera taký super pocit ;-)
Odpovedať
a kde ste boli grilovat?
Odpovedať
Profilova fotka
u nás (u svokry) na záhrade. Linda aj s Peťom už poznajú celú našu rodinu aj so všetkými sesternicami, bratrancami a dedkom :-D
Odpovedať
Profilova fotka
podobne...aj drahy bol nadseny lebo myslel ze to bude nejaka mega grilovacka :-) ..a povedl ze mu to prislo take rodine :-D ;-) lea u janky na zahrade :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Som rada, že ste sa u nás dobre cítili ;-)
Odpovedať
no tak to muselo byt super.. som zvedava,ci mne sa podari nejaka taka akcia,kym budem na svk..
Odpovedať
Profilova fotka
sme s jankou vcera vraveli ze by sme mohli spravit nejaku pyzamovu party ;-)
Odpovedať
waw..tak na nieco take by som urcite sla x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Naozaj by sme mohli niekedy zbehnúť na nejakú chatu a urobiť pyžamovú párty. ;-) Lebo kým budeme čakať, kým my postavíme dom, tak to chvíľu potrvá
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?