caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
no pekny ste kupili :-)
tu vyzdobu nezavidim..takto sa to musi menit kazdu chvilu..esteze ja nemam tento problem..neviem si predstavit,ze by som mala mat zrazu ruzovu..asi by ma porazilo ]-(
no otras ]-( ako ked mi pride na um nieco vesele,tak sa aj tesim..ale hrozne nemam rada tie pohlady na mna.. a teraz tam bude 70ludi cumiet len na mna :-S
ti poviem to aj ja neznasam, mne stacilo ked som raz robila uplne kratky rozhovor s redaktorkov STV ohladom nasej skoly a to bola len jedna + kameraman co cumeli a tam ich bude 6O :-N
podobne...aj drahy bol nadseny lebo myslel ze to bude nejaka mega grilovacka :-) ..a povedl ze mu to prislo take rodine :-D ;-)
lea u janky na zahrade :-)