caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
veď to hej, a dovtedy sa možno ešte niečo aj zmení, alebo budú mať nové modely. Ale rozmýšľali sme, že cez zimu by sme už kúpili obklad aspoň na spodnú kúpeľňu. Takže budem musieť pomaly rozmýšľať a rozhodovať sa :-)
ahojte ;-) tak my cestujeme vo stvrtok do nedele do za.....je to teraz dost tazke,ale verime......ze sa druh mojej maminky dostane z vazneho zdr.stavu po pade z ceresne......preto sa tu momentalne neobjavujem,lebo nemam chut niekam vobec pisat......a aj pocitac nemame,iba väcsinou v noci skolsky od manzela......
Lea prajem krasne posledne pripravy na svadbu.......my si kazdy den uvedomujeme aki sme stastni,ze sme manzelia......a kazdy den rastie nasa Laska...to je nasa sila.......
papapa ;-)
Janka veru :-( mrzi ma to,ale mam toho teraz vela, aj skola aj praca a nestihala som... no skola uz skoncila,cakam na posledne vysledky a uz sa venujem len praci, tak snad tu dojdem castejsie na pokec 8-)
ahojte baby..tak som doma..a som velmi rada..v praci mame hrozne teplo,takze sa mi tam priserne dycha..ale hadam zajtra budeme v druhom labaku,kde je ovela prijemnejsie..aj ked dnes by sme urcite spustili poziarne,ak by bolo cosi take v labaku..kedze sme sa hrali x-)