Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
mne rozpravala jedna znama, ktorej dcera studuje v Ocean City v USA na univerzite, ze ich tam ucila poitat na VS percenta
ona tu vystudovala SJ a AJ na VS, lebo matiku nikdy moc nemusela a tam patri k najlepsim z mat
ale ja myslim, ze je velky rozdiel v skolach, tak zakladnych strednych a vysokych, taky Harvard, Yell, Berkeley, Columbia a ine, to uz je podla mna o niecom inom ako tie lokalne univerzitocky25. jún 2008no napr. oni tam maju dane min poziadavky ja jednotlive skoly,rocniky..na zakladnej skole je vsetko rozpisane na jednotlive rocniky..a stredna ma len celkove zhrnutie..k tomu som sa dostala..ale kazda skola si moze urcit,ze co vsetko bude s nimi preberat..takze,ak das dieta na sukromnu skolu,ktoru si aj patricne zaplatis,tak tvoje dieta dostane lepsie vedomosti..a ked ho budes chciet dat na inu skolu..tak bude mat riadne problemy,lebo nemusi zvladnut rozdielove skusky,kedze druha skola bude mat vlastne osnovy..
25. jún 2008- Sponzor fóra
to si pamätám na to nové predstavovanie
Keď som prišla v pondelok po svadbe do práce tak vedúci mi stále volal a skúšal, ako sa predstavím. No bola to sranda
Ja som si občiansky aj vodičšký vybavila za jeden deň. A teraz je to vraj všetko na Mestskom úrade, tak by to malo byť v pohode.
A to ešte stále nemáte sobášny list? My sme ho mali do týždňa26. jún 2008No ano, ale nam povedali, ze na matriku sa mame dostavit 2 tyzdne po svadbe, tak som ani neskusala skor a v pondelok maju byt obcianske zatvorene, lebo budu nabiehat na eurosystem a tie nove obcianske vraj uz nebudu vybavovat na pockanie. To je to, co sa aj lea stazovala, ze nebude mat cas ostat tu mesiac, aby sa dostala k obcianskemu. Tak sa necham prekvapit, ale pochybyjem, ze budem taka rychla ako vy
26. jún 2008caute baby...len tak na skok..aby ste vedeli co je so mnou....bola som teraz 3 dni v nemocnici, lebo som trosku krvacala....ale uz som domka a vsetko je zatial tak ako mam byt...takze este stale cakame, kedy to uz pride
ak bude nieco nove, urcite vam dam vediet.....sice tu moc nepisem, ale poctivo sledujem aspon dianie, aby som bola v obraze.......
petapalko...este raz vsetko dobre......26. jún 2008
no budem studovat matiku tu v uk..tak ti poviem ako to je..idem o tom pisat pracu..