Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • no ja som dnes v praci sedela s vylozenymi nohami za laptopom a pojedala som zmrzku 😛 😎

• pekne... uz prazdninujete? 😃

• no a kolegyne zas cumeli so ziakmi film..takze neviem,kto bol lepsi 😃

zajtra je posledny den skoly..dufam,skoncime skor..

• Sponzor fóra
  • aha, jasne 😃 my sa vecer chystame na suverniry 🙂 odchadzame v nedelu rano, ale nieco uz pokupime,nech to neriesime posledne dni... ako sa citis pred svadbou?

• a doniesla by si mi nejaku pohladnicu? to zbieram totiz..a kludne na nu hod venovanie 😉

zatial sa da..az na to,ze nam chyba organista 😒 zajtra idem robit poriadky v papieroch..nech nachystam tie na svk

• jasne Kati, pohladnicu doniesiem 😉 citala som,ze mate problem s organistom... kostol nema nahradu? alebo vam nevedia dat typ, kto by to odohral? bez hudby to bude smutne 😐

• dali nam 4cisla..3 z nich su na dovolenke a stvrtej osobe je problem sa dovolat..uvidim vecer,co mily napise..

• uf, neprijemne... 😞 u nas v Terchovej su tusim 3 osoby, co vedia hrat na organe, my sme mali nasu klasicku organistku a potom su 2, ktore zaskakuju,ked tato hlavna nemoze. Jedine potom hladat inde, napr. u salezianov ste neskusali?

• a poznas ich tak lepsie? alebo rodicia? my to budeme mat s omsou a fakt tam nechcem mat ticho 😒

• ked pridem domov, zistim cisla.... nasi ich poznaju, ja tiez, tak zbezne...
    nasi su teraz v taliansku, tak to viem riesit najskor v pondelok.... ak dovtedy nikoho insieho nezozeniete...

• oka teda..som rada,ze sa tu aspon nieco naslo..
    ja mam kamosku..ale ta hrava len evanjelicke svadby..takze neviem ako s nou..vecer budem vediet..

• ok Kati, tak ja sa na dnes lucim, vecer budem na teba mysliet s tou pohladnicou... tesim sa na stretko vo stvrtok, ano? 😉

• pekny vecer teda..si to tam este uzi..
    ano..vo stvrtok o 17.00 pred carolinou 😉

• dohodnute 😉

• neboj..sa ja este do stretka urcite niekolkokrat ozvem..kedze aj a svk mam net 😉

• Sponzor fóra
  • Ahojte, aj vam sa chce dnes tal strasne spat? Ja si musim ihned naordinovat kavu.

• ahojte,
    prave sme sa vratili zo svadobneho studia, takze mame dohodnute:
     - navleky na stolicky s maslami
     - organzu, lupienky, kamienky na vyzdobu
     - pierka pre hosti
     - spz- tky nevesta a zenich
     - + obkuknute dalsie veci na vyzdobu ktore este mozno budu po dohodnutie koncepcie vyzdoby s majitelkou restiky 🙂

• ahoj Peti, dnes je to otrasné. Asi to zabalím a hneď po obede pôjdem domov 😴

• Mne dnes prerabali pocitac v systeme na nove meno, takze som doteraz len tak sedkala a cakala

• Peti, aspoň si sa nenarobila 😉 😃

• No to je pravda, nechala som si robotu na pondelok 😒 Ale nevadi, vikend pred nami, ako sa strasne tesim. Hned idem domov, lahnem do novej postele a budem citat knizku. Takze aj vam prajem pekny vikend.
    Luko: to ste super zvladli s tou vyzdobou, vsetko naraz, ja som si to kombinovala cele tyzdne a vsetko odinakadial.

• petka, no vsak keby sme kombinovali, asi by to vyslo lacnejsie, uvidim aka bude cenovo kalkulacia a mozno nieco z toho zrusim a pokukam na nete. Servitky a take tie drobne serepeticky objednava majitelka restiky a dokonca si potom od nas odkupi aj tu nasu vyzdobu, teda navrhla to, tak snad ano 😬

• ahoj luko 🙂
    ako sa mas a ako idu pripravy?

• no pisala som vyssie, ze co nove sme zajednali, takze tak 😵 a tebe ako idu 🙂 ?

• celkom v pohode, uz dokupim len topanky pre mna, ale tie uz mam obzrete 😵
    drahy uz len koselu, kravaty, topanky a mozno dokupime dalsi oblek
    ..a aby som nezabudla obruuuucky 😵 na ich vyber sa najviac tesim

• ja tiez, v ZA si idem pozriet nejake popolnocky, topanky si asi objednam od dematel, ma krasne v ponuke, podla mojich predstav (svadobne), oznamka a pohare a dalsie veci zas v auguste 🙂

• ..my este doposielame posledne oznamka, ja uz mam topky vykukane, ale boli veeelmi drahe a teraz su vypredaje, tak aspon trosku zlacneli, ale aj tak este dost stoja 😐 nechcem typicky svadobne, by som ich rada vyuzit
    ..vyzdoba, menu, fara, matrika, kytica, ikebana, ubytovanie, popolnocky, pradlo, torta, fotograf, kameraman vyriesene
    este zabezpecujeme ingrediencie na kolace a bude sa kupovat vinko, ale to sme nechali na rodicov 😃
    snad som na nic nezabudla

• muma..myslim na teba uz od vcerajska..takze si to uzi 😉

baby..ja som od stvrtka mimo..mi bolo hrozne zle..ani do prace som vcera nesla..horucky cely den..dnes je to o cosi lepsie..len ma zaludok a chrbat stale boli..obcas aj teplotu este mam,ale uz nie tak moc..

• ahojte,
    dnes som myslela na Lindu, dufam, ze im to vsetko krasne vyslo... ani neviem, ci mali pekne pocasie 😉
    snad sa uz niekde dobre zabavaju na svadobnej hostine, tesim sa na fotky a zazitky 😵
    my zajtra rano uz balime kufre 😞 ubehlo to rychlo...

• ahoj fifi..ja tiez zajtra balim kufre..tak budem na teba mysliet 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkame organizovanie svadobných a iných spoločenských udalostí
    Obchodné podmienky: http://brilliantagency.sk/obchodné-podmienky
    Plánujete oslavu, krstiny alebo inú spoločenskú udalosť? Potrebujete pomôcť so svadbou? Nestihate zabezpečiť občerstvenie? Tu ste na správnej adrese😊
    Vyrábame na zákazku mašle na stoličky - režeme so zatavením koncov (nepárajú sa). Tiež predávame stuhy, látky a rôzny dekoračný materiál.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov