Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
ahojte,
prave sme sa vratili zo svadobneho studia, takze mame dohodnute:
- navleky na stolicky s maslami
- organzu, lupienky, kamienky na vyzdobu
- pierka pre hosti
- spz- tky nevesta a zenich
- + obkuknute dalsie veci na vyzdobu ktore este mozno budu po dohodnutie koncepcie vyzdoby s majitelkou restiky4. júl 2008No to je pravda, nechala som si robotu na pondelok
Ale nevadi, vikend pred nami, ako sa strasne tesim. Hned idem domov, lahnem do novej postele a budem citat knizku. Takze aj vam prajem pekny vikend.
Luko: to ste super zvladli s tou vyzdobou, vsetko naraz, ja som si to kombinovala cele tyzdne a vsetko odinakadial.4. júl 2008petka, no vsak keby sme kombinovali, asi by to vyslo lacnejsie, uvidim aka bude cenovo kalkulacia a mozno nieco z toho zrusim a pokukam na nete. Servitky a take tie drobne serepeticky objednava majitelka restiky a dokonca si potom od nas odkupi aj tu nasu vyzdobu, teda navrhla to, tak snad ano
5. júl 2008..my este doposielame posledne oznamka, ja uz mam topky vykukane, ale boli veeelmi drahe a teraz su vypredaje, tak aspon trosku zlacneli, ale aj tak este dost stoja
nechcem typicky svadobne, by som ich rada vyuzit
..vyzdoba, menu, fara, matrika, kytica, ikebana, ubytovanie, popolnocky, pradlo, torta, fotograf, kameraman vyriesene
este zabezpecujeme ingrediencie na kolace a bude sa kupovat vinko, ale to sme nechali na rodicov
snad som na nic nezabudla5. júl 2008
no ja som dnes v praci sedela s vylozenymi nohami za laptopom a pojedala som zmrzku