caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Kati: ja balim uz dnes :-N rano vyrazame... dala som este nejake nove fotky na picasaweb, ak chcete kuknite ;-)
inak ako sa dnes citis? uz ti je lepsie?
Ahoj Luko :-D
my sme dnes akurat boli kupovat kufre, o mesiac drahy leti na ten Havaj, zidu sa aj na dovolenku, nemali sme ziadne, len cestovne tasky, z toho jedna roztrhana, tu som vyhodila uz a pribrala som k tym kufrom este jednu :-D
ahojte, môžem povedať, že Linda mala dnes počasie skvelé... Ani teplo ani zimu. Ale však sme jej to vybavili :-D
Včera mi písala, že všetko zatiaľ zvládajú dobre a hneď ako bude mať fotky, tak pošle :-)
no este nie som 100% oka..ale hadam zajtra vecer uz budem..len dnes musim lezat..
jani..no tak to je super..inac pozerala som predpoved..do stvrtka nic moc a od piatka sa ma zlepsit..ved ako inak,ked si to ty zariadila :-)
Jani: super, ze to Linde vyslo :-p tesim sa na info a fotkyyyy :-D
Kati: my uz sme domaaaaaaaaaaaaaaaa :-) aj sme sa trosku potesili, aj my je luto, ze to tak rychlo ubehlo :-(
baby..tak ja som takmer dobalena..len tie saty zaberaju hooodne miesta..takze musim dat nieco do hlavnej batoziny :-S hadam sa mi nikde nestrati..este popisat vsade adresy..len hadam nebudu chciet,aby som tu prirucnu otvorila na kontrole..lebo to bude probleeeem :-D
ahojte..tak uz sa hlasim z svk..no musim povedat,ze som rada,ze sme dosli..nic som nestihla..lebo sme meskali dve hodiny =-) 8-( a kym sme sa vymotali z blavy,tak zas cosi preslo..
Hlavne, ze si v poriadku dosla. Teda vcera sa tu ozaj nikto neukazal :-( To sme mali teda slaby den. Hadam to dnes pojde lepsie.
Lei co ides teraz vybavovat?
ahojte,
včera mi písala Marcelka. Už má synčeka na svete. Mal 3910 g ale výšku som si nezapamätala. Tak už nás je o jedného zase viac ;-)
Kati, vitaj na Slovensku. Už to máš ozaj len za pár :-D
Peti: veru, uz makam ]-(
jeeeeeeeeej, tak Macka to ma za sebou :-D super, narodil sa 7.7., pekný datum :-p a bol aj celkom pekne a velke babatko :-D
Kati: ides na skusku? dufam,ze bude aj nejake foto :-)
inak vo stvrtok sa vidiiiiime baby... pride aj Linda?
Zuzi, mala by prísť aj Linda. Zatiaľ sa mi neozvala, ale dnes jej asi zavolám... V piatok mi sľúbila, že dá hneď vedieť, ale zrejme ešte včera nestíhala. Už som strašne zvedavá, ako vyzerala :-)
No Marcelka uz musi byt cela rada, ze to ma za sebou a moze sa z maleho vytesovat. Ma ozaj krasny datum narodenia. Skoda, ze s nim este nemoze prist na stretavku, by sme jej ho trosku zabavili, co?
Lindu celkom chapem, ja som v pondelok po svadbe bola este celkom mimo, hoci som uz sedela v robote. Vsak nam na stretavke dufam vsetko porozprava.
Tak to ja som bola tiež hneď v pondelok po svadbe v práci, ale myšlienkami som bola niekde úplne inde :-D A najmä som už pomaly balila na dovolenku presne ako Zuzka :-N
Peti, veď som Marcelke písala, že dúfam, že nám ho čím skôr príde ukázať. Nech sa pomaly aj my zacvičujeme :-D
ahojte, tak svadba dopadla super :-)
pocasie bolo blaznive...rano zima na foteni krasne a po obrade prsalo..takze zo vsetkeho trosku :-D
na stretko isto pridem mam aj nejake kolaciky v zalohe
Jeej Lindi, vitaj konecne medzi nami spat :-D Som rada, ze ti to tak dobre dopadlo a dufam, budes mat coskoro nejake foto, aspon nieco z rodinnych fotacikov. Inac tu bolo celkom pekne, takze vy ste tam mali trosku ine pocasicko.
Ahoj Linduš, vitaj medzi nami vydatými ;-) Tak aký je to pocit? Skvelé, že?
Ja som myslela, že ste mali pekne. Lebo som bola v Žiari a tam celú sobotu svietilo slniečko. A Bystrica nie je až tak ďaleko.
Už sa teším na fotky a aj na koláčiky x-)