Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
lea, tak to je blbe, tak sa do poriadku moja.... ahoj fifi, tak o chvilu vitaj spat v SR
Odpovedať
Profilova fotka
Kati: ja balim uz dnes :-N rano vyrazame... dala som este nejake nove fotky na picasaweb, ak chcete kuknite ;-) inak ako sa dnes citis? uz ti je lepsie? Ahoj Luko :-D
Odpovedať
my sme dnes akurat boli kupovat kufre, o mesiac drahy leti na ten Havaj, zidu sa aj na dovolenku, nemali sme ziadne, len cestovne tasky, z toho jedna roztrhana, tu som vyhodila uz a pribrala som k tym kufrom este jednu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
juuuuj Havaj, tak to bude ina dovolenka :-p ozaj Kati a co ten organista? mate uz niekoho?
Odpovedať
no, ale on ide sam, vsak to ma polopracovnu, tiez moooozem len snivat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, môžem povedať, že Linda mala dnes počasie skvelé... Ani teplo ani zimu. Ale však sme jej to vybavili :-D Včera mi písala, že všetko zatiaľ zvládajú dobre a hneď ako bude mať fotky, tak pošle :-)
Odpovedať
no este nie som 100% oka..ale hadam zajtra vecer uz budem..len dnes musim lezat.. jani..no tak to je super..inac pozerala som predpoved..do stvrtka nic moc a od piatka sa ma zlepsit..ved ako inak,ked si to ty zariadila :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Jani: super, ze to Linde vyslo :-p tesim sa na info a fotkyyyy :-D Kati: my uz sme domaaaaaaaaaaaaaaaa :-) aj sme sa trosku potesili, aj my je luto, ze to tak rychlo ubehlo :-(
Odpovedať
baby..tak ja som takmer dobalena..len tie saty zaberaju hooodne miesta..takze musim dat nieco do hlavnej batoziny :-S hadam sa mi nikde nestrati..este popisat vsade adresy..len hadam nebudu chciet,aby som tu prirucnu otvorila na kontrole..lebo to bude probleeeem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja som v sobotu na Mumu myslela a dufam, ze jej ani tam neprsalo a ze sa tu coskoro medzi nami ukaze. Lea prajem ti prijemny let domov ;-)
Odpovedať
ahojte..tak uz sa hlasim z svk..no musim povedat,ze som rada,ze sme dosli..nic som nestihla..lebo sme meskali dve hodiny =-) 8-( a kym sme sa vymotali z blavy,tak zas cosi preslo..
Odpovedať
Profilova fotka
Hlavne, ze si v poriadku dosla. Teda vcera sa tu ozaj nikto neukazal :-( To sme mali teda slaby den. Hadam to dnes pojde lepsie. Lei co ides teraz vybavovat?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahojte, Kati vitaj doma :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Zuzi, tak co uz poctivo zarezavas?
Odpovedať
ahojte..ku kadernicke idem..a este cosi dalsie..vecer napisem..
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, včera mi písala Marcelka. Už má synčeka na svete. Mal 3910 g ale výšku som si nezapamätala. Tak už nás je o jedného zase viac ;-) Kati, vitaj na Slovensku. Už to máš ozaj len za pár :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Peti: veru, uz makam ]-( jeeeeeeeeej, tak Macka to ma za sebou :-D super, narodil sa 7.7., pekný datum :-p a bol aj celkom pekne a velke babatko :-D Kati: ides na skusku? dufam,ze bude aj nejake foto :-) inak vo stvrtok sa vidiiiiime baby... pride aj Linda?
Odpovedať
Profilova fotka
Zuzi, mala by prísť aj Linda. Zatiaľ sa mi neozvala, ale dnes jej asi zavolám... V piatok mi sľúbila, že dá hneď vedieť, ale zrejme ešte včera nestíhala. Už som strašne zvedavá, ako vyzerala :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No Marcelka uz musi byt cela rada, ze to ma za sebou a moze sa z maleho vytesovat. Ma ozaj krasny datum narodenia. Skoda, ze s nim este nemoze prist na stretavku, by sme jej ho trosku zabavili, co? Lindu celkom chapem, ja som v pondelok po svadbe bola este celkom mimo, hoci som uz sedela v robote. Vsak nam na stretavke dufam vsetko porozprava.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som isla do roboty az v utorok po svadbe :-D a hned v sobotu sme leteli na svadobnu cestu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Tak to ja som bola tiež hneď v pondelok po svadbe v práci, ale myšlienkami som bola niekde úplne inde :-D A najmä som už pomaly balila na dovolenku presne ako Zuzka :-N Peti, veď som Marcelke písala, že dúfam, že nám ho čím skôr príde ukázať. Nech sa pomaly aj my zacvičujeme :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, tak svadba dopadla super :-) pocasie bolo blaznive...rano zima na foteni krasne a po obrade prsalo..takze zo vsetkeho trosku :-D na stretko isto pridem mam aj nejake kolaciky v zalohe
Odpovedať
Profilova fotka
Jeej Lindi, vitaj konecne medzi nami spat :-D Som rada, ze ti to tak dobre dopadlo a dufam, budes mat coskoro nejake foto, aspon nieco z rodinnych fotacikov. Inac tu bolo celkom pekne, takze vy ste tam mali trosku ine pocasicko.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj Lindus, tak to je super, ze vam to super vyslo, hlavne na to fotenie :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Linduš, vitaj medzi nami vydatými ;-) Tak aký je to pocit? Skvelé, že? Ja som myslela, že ste mali pekne. Lebo som bola v Žiari a tam celú sobotu svietilo slniečko. A Bystrica nie je až tak ďaleko. Už sa teším na fotky a aj na koláčiky x-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujemmmmm....bolo fakt supéer porozpravam na stretku a dufam ze budu aj nejaky foto dovtedy :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Už sa veeeeľmi tešíme ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Lindus, a nemas nejake od rodiny, co by si nam mohla poslat mailom? niektore sme tu nedockave :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
Zuzi, plne s tebou súhlasím :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?