Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • poslite mi mail do Ip--mam nejake neoficialne a tie na stranku nechecm dat 😃

• mas v IP 😃

• poslala som Vam par co mam 😃

• Sponzor fóra
  • diiik, idem pozriet 😛

• Linduš, fotky sú super. Bola si nádherná 😉

• dakujemmmm....uz sa tesim na profes 🙂

• veru, bola si krasna 🙂 aj ta torta vyzerala bozsky 😃 vyborny napad 😉

• tu som dostala od mojej kamosky prednej druzicky....vsetkym sa pacila 😃

• Tie šaty boli naozaj dobrý výber 😉 Už si v Žiline, či ešte dovolenkuješ?

• som v za....ale po stretku ideme na amlu svadobnu cestu na wellnes vikend ..takze leu neuvidim tak dufam ze mi ju odfotite 😃

• no Lindi parada 😉 nie je ti uz luto, ze to mas za sebou? A profi foto ste kde robili?

• no trochu ano..tie stresy predtym ani nie ale posledne 2dni boli super lebo prisli kamosky a pomahali tak mi to prislo ako nejaka chata nie svadba....profi v bb v meste a okolo hotela...

inak kameraman bol uzasny fakt som si to fotenie uzila 🙂

• inak marcelka gratulujem k babu 😃

• no vidis Lindi a potom, ze sa nerada fotis... 😬

• ahojte dievcata... dnes som sluzobne v LM, takze vela toho nepopisem... myslela som, ze tu zabludi Leatea, vcera mala nejake dohadovacky u kadernika, som zvedava, ako dopadla 🙂

• Sponzor fóra
  • Zuzi, Katka má toho teraz zrejme dosť a nestíha písať. 😃 Však nám zajtra všetkým porozprávam. Už sa na zajtra veľmi teším. 😵
    Ozaj, ktoré všetky prídeme?

• ahojte kocky, ako je to so stretkom? dnes idem k babke a nebudem na nete az do piatku, takze stale plati o 17:00? ja by som najradsej pockala pred hlavnou zeleznicnous tanicou, mozte ma tam vyzdvihnut? poslala som lei cislo.

• Čaute krásavice! Opäť zanedbávam, práca-práca-práce😞
    Ak sa ešte stíhne leatea prihlásiť do svadbičky, tak jej chcem popriať všetučko naj, krásne počasie nech jej vyjde všetko tak, ako si plánovala a vysnívala.
    Budem držať prstíky. Papa
    Maťka

• Luko, stretko plati 🙂 zajtra ta Katka isto vyzdvihne, neboj 😃

• vazne nikde nikto? 😕

• ahoj Zuzi 🙂

• ahoj bam, kde ti zmizla fotka? 🤔
    zajtra sa dufam pridas o 17tej pred Carolinou

• nechce mi ju zmeniť ani zadať novú 😞 tak som bez tváre...
    uf uf už zajtra je stretko??? fíha, o 17,40 idem do kina na Bathory... tak asi len na chvíľku ak stíham... 😬

• jeeeeeeeej, uz hraju batoricku 😛 musime si to s manzom naplanovat 😃 v ktorom kine?

• hej od zajtra oficialne na SVK... zatial som videla v Centrume
    ... a chcela by som ist aj na kung-fu panda, moze byt sranda 🙂
    kolko nas ma byt na stretku?
    och, dufam ze to stihnem 🤔

• Bam, ako vzdy... muma sa pride pochvalit so svadbou a katka zas tesne pred 😃 pride Murinko, Luko, ja, ty 😃 a ktovie este 😃

• tesim sa na Lindine fotky, este som nevidela... uz ich tu ma?
    jeeej, Katke sa to riadne blizi... neuveritelne 🙂
    ideme kuknut na svadbu v sobotu, nie? dufam, ze ano... mozeme ist spolu ak pojdes, ked sme skoro susedky 😃

• tak dufam ze sa zajtra uvidime...
    bru nocku idem k manzelikovi uz... 😉

• ahojte baby..nestiham..a navyse az pred nedavnom sa mi podarilo najst adapter k pocitacu..
    mame toho hodne..a ani nestihame..ani teraz nemam sajnu,ci sa zmestim do siat..a navyse este ani organista zajednany nie je..ale rano by to malo byt uz vybavene..tak uvidime..

• ahoj Kati 😉 veriiiiime...
    Bam: jasne, ze v sobotu ideme, kludne mozeme spolu, budem rada 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    ponúkame dekorácie,svietniky,návleky na stoličky,mašle, okrúhle stoly a iný tovar na sviatočné príležitosti.
    Drevené dekorácie na svadbu.
    Svadobný e-shop... Predaj dekoračného materiálu, servítky, sviečky, mašličky, podbradníky, knihy hostí, magnetky, poďakovania a mnoho iného...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov