Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
baby..tak hadam ste pripravene na to stretko..ja sa uz tesim..
Odpovedať
Profilova fotka
jasne Kati, dnes som dokonca kvoli tomu zrusila anglictinu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ja som už tiež pripravená a veľmi sa teším na dnešné stretnutie... Dokonca odídem skôr z práce :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Jani, mohla by si ockom mrknut ma modrastrecha.sk? v nasej teme je jedna kocka, co sa zaujima o cenu sieti, mozno jej budes vediet pomoct :-)
Odpovedať
Ahojte kocky, priadvam, sa, tiez sme zo zlilny a svadbicka bude za nejake 3 mesiace a uz teraz a nevieme dockat :) ale chcem sa takto verejne spytat fifitka :) dovolila som si tiez nakuknut do dovolenkoveho albumu a chcem sa spytat, ci ste boli na ostrove Pag spokojni, lebo nam uz behaju vselijake destinacie po rozume.. :-p a velmi sa mi pacila vasa plazicka a ci ste boli klasickym zajazdom, alebo len tak na vlastnu past ? Dakujem velmi pekne a prajem vam krasne dnesne stretko, my ideme daco zhltnut!
Odpovedať
Profilova fotka
Zuzi, vďaka za info. Už som na modrú strechu napísala :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tinkka :-) na Pagu bolo vyborne :-) boli sme tam velmi spokojni. Je to mensi ostrovcek spojeny s pevninou mostom, zo ZA cca 870 km. Je tam stabilne pocasie takmer po cele leto, kedze hory co su blizko, odchytavaju dazdive pocasie a mraky :-D cez den bolo 35 stupnov, vecer trosku lepsie a pofukoval prijemny vetrik. Voda mala cca 25 stupnov. Plaze su strkovite, ale dobre sa po nich chodilo aj bosymi nohami. Vstup do mora je pozvolný. Byvali sme na predmesti hlavneho mesta Pag v takej ubytovacej zone, kde su same apartmanove domy. Stravu sme mali vlastnu, k dispozicii sme mali kuchynu, vlastnu izbu s vlastnou toaletou a sprchou. Boli sme bez cestovky, nasi priatelia tam chodievaju kazdy rok a uz si rezervuju miesto priamo u majitela apartmanoveho domu. Takze sme tam zabrali asi dve poschodia cela partia (cca 20) :-D najblizsia plaz je mestska (5 minut pesi), no da sa autom dostat aj do inych miest 8-) my sme chodievali na plaz Santa Marija, cca 5 km od nasho ubytka, bola to mensia tichucka plazicka, kde sme si to uzili ;-) takych je po ostrove viac, takze sa daju striedat. Pekne je aj vecerne mesto, co sa tyka cien potravin cca o 15 % drahsie ako u nas, takze sa to dalo zvladnut. Maju tam vybornu zmrzlinu, ale slabe pivo :-D vecer mozem na google este pridat nejake foto, mame ich kopu :-)
Odpovedať
velmi pekne dakujem fifi, pomohlu nam tieto informacie, leba mame teraz dilemu, ci ist lietadlom kdesi na dva tyzdne a vycapit za to aspon 50 000 a este si aj pockat na letisku, lebo vsetcia znami cakali aspon 5 hodin, co sa nam zrovna moc nechce a ist radsej na tyzden do chorvatska k moru a korunky usetrit a potom si uzit svadobnu cestu sa nam pozdava cim dalej tym viac... a mohli by sme tiez zobrat aj toho naseho chlpaca, nech sa tiez poriadne vycipe v mori, ten vas to ocividne dobre znasal, straaaaaasne podareny bol :-D . Tak ti este raz velmi pekne dakujem za info!
Odpovedať
Profilova fotka
tinka, nemas za co, naozaj je to cenovo vyborne riesenie :-) napriklad my sme tankovali len 2x plnu nadrz, v BA, ked sme odchadzali a potom tam tiez pred odchodom domov a vyslo nam to presne :-D nas havik - nasa Fifi bola pri mori prvykrat, nevedeli sme, ako to bude znasat, ale v tazkej pohode, vodicku si uzila aj veget na plazi na osuske :-D hlavne tomu treba vybavit pas, ockovanie a mat so sebou dostatok pitnej vody, lebo v tom teple pila ako velky havino :-D dnes ti nevyjde cas si s nami sadnut? ;-)
Odpovedať
baby..no idem robit tie vysluzky a potom sa odtrhnem a pojdem za vami..
Odpovedať
lea no to sa ti uz priblizilo pekne ;-) budeme na vas mysliet v sobotu,my mame volno obaja a ak nepojdeme do alp,tak na slavnosti u nas na olympii....o kolkej mate svadbu v kostole? cez vikend budem mat net doma,tak daj vediet ako bolo.......prajem ti vela elanu......a trpezlivosti....... :-) ;-) aby bol vas den D vazne ten najkrajsi.......papa ;-)
Odpovedať
Veru len ja sa troska obavam brat tam toho naseho, lebo on chce byt s kazdym pesko strasny kamarat :-D a hned by sa za nim rozbehol a nahanat ho po plazi ;-) Vybaveneho ho mame celkom dobre, pochodil s nami uz velmi vela, ma samozrejme aj petpass a vsetko s tym spojene, akurat sme boli dnes na ockovani a teda je na nas urazeny, ze sme mu dali ublizovat :-D . Dakujem velmi pekne za pozvanie, nepamatam si presne o kolkej to mate, ale kedze robime na jednom dolezitom projekte :-p a mam tam este vela prekladania asi tak do tretej v noci... ale potom budem mat uz cas a ak este budete daco organizovat rada sa pripojim. Krasny dnik vam prajem a pohodove stretko :-) Potom napiste ako ste sa mali ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahoj smaily, teba tu stretnut... ;-) juuuj alpy :-p kati, tesime sa, mam pre teba tu pohladnicu :-)
Odpovedať
ahoj fifi ;-) vies mame to teraz komplikovane......cakame odpoved na advokat.list co sme poslali firme,kvoli pokaz.pc a az potom vieme,ci si mozme kupit novy pc..... a do alp ani nemam chut,lebo posledne vikendy sme sa v alpach dost nachodili..... :-D ale ked tam je vzdy tak super.....len mame tolwood u nas,tak kukneme.... sedim na praktiku,mla prist sefka a zas neprisla ]-( a ja neviem ci mozem ist domov alebo nie.....a ked jej zavolam,tak zas kto vie co bude .... ale nenecham si pokazit den...papapa ;-)
Odpovedať
fifi idem domoooooov.....papapa a pekny den prajem.... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
juj, ja by som sa alp asi nevedela nabazit :-D
Odpovedať
Ahojte baby neviete mi poradiť nejakého DJ? mne sa akosi nedarí niekoho nájsť :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte... :-) Ako sa máte??? Leatea za pár, čo??? ;-) Tešíš??? :-D
Odpovedať
baby..tak takmer finisujeme s kolacmi..ale stale mame riadny casovy sklz.. inac..som velmi rada,ze az tolko prislo na stretko..urcite este zorganizujem jedno stretko a tie darceky dostanete.. teraz som dost znicena..nielen fyzicky ale aj psychicky..okrem toho,ze je to tu dost tazke pre mna,tak sa prihodilo este nestastie..ale nejdem to tu rozoberat..lebo som z toho dost mimo..
Odpovedať
ach lea, ake nestastie???dufam,ze nic vazne..... tak dnes ste mali stretko? joj,hned by som prisla..... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Kati, vidis, uplne nam vypadlo, ze si mala pre nas nejake prekvapenie ;-) dufam, ze to nestastie nie je nic az take velmi neprijemne, aby ti to narusilo svadobny den.... dnes som sluzobne v LM, snad popoludni nakuknem, ci tu nejda Jerryjanka foto zo vcera :-D a vecer ideme oslavovat svokrove meniny (Ivan). V sobotu sa vidime Kati :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Kati nestresuj sa moc. Ved ak nieco nestihnes na 100 percent, tak uvidis, ze svadba pojde vyborne aj bez toho. Ja som mala v piatok k veceru uz tiez pekne nervy, lebo som videla, ze mam toho este vela a chcela som si ist cim skor lahnut. Ale vzdy sa to nejako zvladne. Skoda, ze si vcera tie krabicky nedoniesla na stretko, uz by si odchadzala s poskladanymi. Ja dnes cestujem mimo ZA na cely vikend, tak sa na teba nebudem moct prist pozriet, co mi je velmi luto, lebo som ozaj chcela. Tak ti aspon takto prajem, aby ti to perfektne vyslo a aby sa ti v sobotu nic neprijemne nevysomarilo :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Kati, dúfam, že to nešťastie nie je nič hrozné. Pretože k psychike pred svadbou to naozaj neprispieva. Mne dva dni pred svadbou povedala maminka, že môžem byť "šťastná", lebo starký na svadbu nejde, lebo ja som ho nebola osobne pozvať... Tak ma to zložilo :-| Tak dúfam, že sa to u teba rýchlo všetko vyrieši ;-)
Odpovedať
ahojte..tak naposledy pisem..este stale makame..a sme riadne pozadu..najmenej dve hodiny budeme este robit.. a momentalne sa trapim s menovkami..no nieco hrozne..
Odpovedať
cau Lei, zajtra veeela stastia a kraaaasny a usmiety dniiik x-)
Odpovedať
lea tak prajem najkrajsiu sobotu vo vasom zivote..... :-) ;-) x-) myslime na vas....akurat si robime nedelny obedik.... ;-)
Odpovedať
tak som konecne dorazila do civilizacie od babky :-D katuska, prajem kraaaaaasnu svadbicku, vnech to dopadne podla tvojich predstav, ibaze by este lepsie x-) stretko bolo super :-D
Odpovedať
foto je v albume na MK pod mojim nickom x-)
Odpovedať
idek kuk :-)
Odpovedať
som si ho pridala x-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?