caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
ja tiez :-D snad dnes bude nejake foto... v robote mam vela prace a nestiham na net :-(
tak tu cakam teraz vecer :-p
Kati chces foto, co som stihla spravit pred kostolom na maila? :-) nie su to ziadne profi fotky :-N ale potesia 8-)
no poslite na mail..rada si to odlozim..ja som prave dopozerala tie jedny,co uz mame..ale neupravene..niektore su uplne super..este doupratujem a pridam ich..
ja som dnes zúfalo hľadala na nete nejakú dovolenku... to počasie ma úplne znechutilo :-(
krásna dovolenka...
Zuzi, ostatné fotky ako vyšli? Koľko ich vlastne bolo od teba? =-)
len ja mam mobilny internet :-N a ten je lenivy riadne ]-(
Kati, posielam to aj tebe, dufam, ze to prejde... je to mega velke... skoro 20 fotiek v origos velkosti
no moje uvidite zrejme az rano..teraz si k nim idem sadnut..no musim ich dat do ineho formatu a samo,ze aj zmensit..ale rano ich urcite najdete v albume ;-)
bam, uz ti prechadza posledny mail odo mna, tak tahaj :-D a potom ide Katke jeden mega velky :-D
idem kuknut Hrdinov, snad to prejde bez problemov.... Kati, kvoli tvojmu albumu si rano privstanem, nech to v praci stihnem :-D len tam musi byt x-)
ako v penzione Anton? spokojni? vyzdoba bola podla predstav?
baby..tak to tam mate..
len skoda,ze mi uces padol..z toho tepla..hadam najdem nejaku dobru fotku..lebo si o nu poprosili aj zo salonu dokonca..
luko..myslim si,ze z kapely budes uplne nadsena..my sme im nakoniec dali viac ako sme boli dohodnuti..tak sa nam pacili x-) x-) x-) x-) x-)
no vyberam oznamka, na ceskych strankach som nasla kopec uzasnych motivov, v teme oktober 2008 som hodila par linkov
a inak nic new, ju a v salone vanessa v ZA som si zatial "rezervla" tie krasne marhulkovo ruzovkaste saticky, len este su na ceste, hned ked doju tak ich dobehnem vyskusat x-)
hm, no tak to aby som si po svadbe este nejaky ten den volna zobrala, hovoris?
hm aj ja som :-D
inak tie vlasky si mala super, mne sa moc paci taky ten look dlhe vlasky rozpustene, nadhera, skoda, ja take nemam, ale keby som mala tiez mam rozpustene...ale to by som si aj ine saty vybrala..
aj s tou korunkou to bolo pekne skombinovane, take jemne x-)