Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
Ahojte baby! Muma paradne foto, dobre ste si vybrali fotografa, sa k vam hodi...taky nestandardny. Aj sa s tymi fotkami pekne pohral. Ja si idem akurat dnes po vyvolane foto, sa tesim ze uz to mam za sebou, lebo skompletizovat to co komu bolo ako nocna mora. Nakoniec je to skoro 700 fotiek
Menej sa mi nedalo.
23. júl 2008No ved ja som ich tiez tazko triedila. Tie vyvolane nebudu len moje, tak sa na stretku az tak nezapotime, ale jasne ze ja z nich mam najviac
Nasla som na internete vyvolanie za 2,90, tak to nie je az taka palka. Este rozmyslam aj nad tou fotoknihou, ale este som sa nedokopala k tomu si ju vyskladat.
23. júl 2008ahojte baby, dnes som bola pracovne cely den mimo... vidim, ze ste tu preberali fotky... tiez ich mame vys 1200 kusov od fotografa a tych ostatnych ani nehovorim
vyvolanych je asi 160 kusov - na dva albumy a nejake dve sa najdu vo fotoramiku v obyvacke
rozmyslam tiez nad jednou velkou, len si neviem vybrat
23. júl 2008ahojte
no a my pracujeme na cewe knihe a velmi,velmi sa na nu tesime.....dali sme si xl,to je 30krat 30 a na 42 stran,dali sme tam uz aj par fotiek zo svad.cesty.......bude to nadherná svadobná kniha.....
ale tolko sme sa uz na nej napracovali,tie malickosti....pozadie....a presne poukladat...podlasvojho poradia.....
no uz nech to je hotove....zajtra to dufam dokoncime vecer.....24. júl 2008ahojte kočky, už sme aj my doma... síce dovolenka teda nič moc
počasie doslova hrôza
... fíha, to máte riadne veľa fotiek... my sme na tom asi najskromnejšie
fotokniha musí byť super... Evi, a to vy máte nejakú inú ako u nás na nete? som na ňu teda zvedavá
dúfam aj ja, že stretko bude, keďže som posledné nestihla kvôli kinu
tak dajte do "ringu" nejaký rozumný dátum... aby tu bola Evka a ešte aj Katka, nie? nech nás je čo najviac24. júl 2008- Sponzor fóra
ahojte baby moje..som sa konecne dostala k netu..ani po tej svadbe som si este poriadne neoddychla..stale cosi mame..
muma..mas krasne fotky..
ja som velmi zvedava na tie nase..ale este si budeme musiet teda pockat..co mne az tak nevadi..lebo viem,ze sa dockame
smaily..to fakt tu budes 17.8? to by som teda mohla cosi zorganizovat24. júl 2008ahojte
no my asi az 17,8 cestujeme,ale moze sa stat ze uz 16.8. tak stretku by som sa velmi potesila,len kedy....
my mame velaaaaaa vybavovaciek...lebo moj postihnuty otcim uz bude doma,a vyzera tak ze maminka nasla byt,tak berieme hypo...a ked prideme,musime sa stahovat,teda moju maminku.....to budu fofry.......
zatialpa, idem kuknut tu cewe.....inac aj v slovenskom dm mate cewe,staci ten softver a robite knihu.....
papapa24. júl 2008ahojte
lea vy dokedy ste v ziline??
ja sa tak tesim na zajtra...konecne volno...ale v nedelu ho nemam...no poobede hej....a musim sa uz dobre pripravovat na vikend,kedy mame zas len skolu...a uz aj take nepriame,priame skusanie na klientoch.....musim sa naucit aj to,co sme sa neucili...
zajtra bude asi krasne u nas,ale do Alp sa nám nechce....ale zas skocime niekam na zamok,do parku.......
a vy co?
prajem krásny vikendik......25. júl 2008ahoooooooojte, nikde nikto celý vikend?
Bam: na Bathory sme sa este nedostali, bolo to beznadejne vypredaneale konecne ju zacinaju davat aj v Maxe, tak tam asi pojdeme tento tyzden
dnes sme boli na hrebenovke vo Vratnej,bolo uzasne.... akurat mi "ruplo" koleno - prave a momentalne sa citim ako "d´pejrak"27. júl 2008no teda, tu už nikto nechodí, keď sme manželky?
kde ste sa presunuli, dajte vedieť aby som sa zapojila... na koníka? či ste na streche?
Zuzi: hej hej Bathory dávajú v Maxe od augusta... majú to na stránke v sekcii objednávky on-line
to sme mali potom šťastie že sme v deň premiéry zohnali lístky... he
to s tou nohou ma mrzí, dúfam, že to nie je nič vážne ty "pejrak"
krásny večer všetkým...28. júl 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Obchodné podmienky: http://brilliantagency.sk/obchodné-podmienky
lindi...krasny album....gratulujem.....aj ja sa uz tesim, kedy sa vsetky stretneme..ale hlavne musi byt dobre pocasie....inac mame fakt super leto, ze?