caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Aj ja som taká zvedavá, takže mne to nevadí. ;-)
Rozmýšľame nad tým, že by sme šli na pár dní do Podhájskej. Buď stanovať alebo do nejakého penziónu. Ale až keď budem mať istotu, že bude pekné počasie. Teraz sa má zase budúci týždeň dosť ochladiť. Takže to naozaj necháme až na toho 18-teho :-)
ahojte zilincanky ;-)
ja sa uz tiez tesim na dovcu :-N :-D ale to bude na sk v ziline......doma. :-D
no a radi by sme skocili na jeden den do janosikovych dier.......
ak bude cas.....lebo moj postihnuty otcim uz bude prevezeny domov,takze budeme mat co robit....... :-(
ale clovek musi verit.....a domace prostredie je najlepsie pre uzdravujuci proces...
no a kedy by sme sa potom stretli?
my to mame ale trosku komplikovane,ideme predat auticko.....atd.....
uz musim ist..papapa a prajem krasny den.. ;-)
mam to akosi rusne..ale hadam sa dalsie dni aspon troska ukludnia..
skusky sa mi blizia..ale dnes sa mi celkom dobre jazdilo..uvidime dalsie dni..jazdim takmer kazdy den..
rozmyslam,ze kedy by sme zas dali to stretko..povedze nejake datumy,ktore vam vyhovuju..tak po 11.8.
mati..nic nestiham..stale..a to som tri tyzdne po svadbe..zrejme to bude tou autoskolou..
ale inac nam to ide super..ani si neuvedomujeme,ze sme manzela..stale dobiehame ten zameskany cas :-N
halóóó, kde ste všetky? Nejako to tu zanedbávate :-D
Konečne piatok a konečne trochu voľnejšie v práci. Dnes pôjdem domov možno už o jedenástej. Júj, ako sa teším 8-)
ahoj..tak som spat doma..
fifi..no vobec mi to neslo..takze zrejme ma este niekde nasackuje cez vikend..neh si to poriadne precvicim..ty sa urcite chystas na janosikove dni..ze :-)