Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
ahoj lea,uz sme dnes prave kupili.....
mercedesik A4 model 2006 avandgard,je super,presne take nam teraz staci....a konecne sa s nim prestanem bat jazdit po mnichove......lebo s nasim bmw som mala strach,kvoli blbym soferom tuna......a je vätsie ako mercedes....uz som dnes skusala trosku na nom jazdit,ale este bez znaciek.....jazdi sa na nom vazne super a lahko......
a ako dnes islo jazdenie tebe?2. aug 2008- Sponzor fóra
no vy sa teda mate..od bmw k mercedesu
ja u zacinam byt nestastna z toho vodicaku..a skusky sa blizia..akosi mi kopec veci vadi..ale hadam dalsi tyzden bude lepsi..lebo uz som dost unavena..a nemozem sa potom poriadne sustredit..zajtra mam volno,no podvecer idem za instruktorom..a zrejme budem robit slalom..2. aug 2008ahoj lea ja som sa pomylilata 4 mi tam nejako usla je to normalne A
no ja som nastastie slalom nemusela v cechach robit......to sa tam uz davno nerobilo.....
aspon vmojej autoskole...
drzim ti palceky.... ja som vcera dostala chut jazdit aj tu,kedze mamemensie auticko....a to som velmi rada....len musim zmenit vodicsky,kedze mam ine meno a este mam stale cesky vodicak,ktory ani som nevedela,ze uz neni v obehu
prajem vela trpezlivosti,ty to dokazes.......papa3. aug 2008lea vies, my sme chodili po roznych autach audi aj mercedes....
ale tento rok staci mensi mercedes...
ale a4som mala stale zakodovane.....i ked premyslame o bmw5....ale nato mame este cas....hlavne nasetrit
a kedy mas zaverecne?? ja mam tento tyzden dlhy...cely vikend skola...
musim sa pripravit......prajem ti krasny a uspesny tyzden....
zajtra sa asi aj dozviem vysledky z histologie.....uz ich musim vediet...
papa3. aug 2008leatea: a kam chodis do autoskoly? bo ja som chodila do skoly Alex (nad Rohanom) a2x ma uz vyrazili zo skusok
som z toho uz na nervy.....bo ja som bola vzdy to vzorne dieta, co sa dobre ucilo, na vyske mam vsetky skusky ba prvy raz a za jedna a teraz na stare kolena nespravim poondeny soferak? no ide ma porazit.....sama pred sebou sa citim ako debil....a este do toho chystame svadbu....no...nie je mi vsetko jedno....
3. aug 20081x bol taky policajt, ktory vyhodil vsetkych okrem jedneho....proste nas absolutne poznervoznoval, zdeptal a potom sme urobili take chyby, co by sme v zivote nespravili .....ja som ze vraj zle presla cez krizovatku....a 2x som blba, ze som to neurobila, lebo sme mali super milu policajtku a kazala mi na krizovatke odbocit dolava, tak som sa uz pred nou radila do laveho pruhu, kuknem na semafor, vidim, ze nejde, tak kukam doprava, na znacku, ktora by mi pomohla zistit tvar krizovatky, bohuzial, uz bola za mnou
....bola som na hlavnej, ale kedze som to nevedela, pre istotu som dala prednost....a to som jasne, ze nemala...takze tak....
3. aug 2008- Sponzor fóra
drzim vam obom palce....danjelik a ty kedy ides este na opravne?
ja som prvu jazdu skusku urobila super,a ze najlepsie zo vsetkych vtedy,ale keby som na uplnom konci jemne nezabrzdila malickym omylom premavku,lebo som nebola v blizssom pruhu na odbocenie a za mnou jedno hovado strasne zatrubilo.....tak som musela este raz.....ale to uz super.....aleten policajt bol myslim alergicky na slovakov......
3. aug 2008jooooj, smaily..neviem....aj ten prvy opravak bol az po mesiaci....to som naozaj zabudla aj kde je spojka
a chod rovno na skusky, ked ani nevies, kam slapnut
ozaj, smaily....moja svagrina mi spominala, ze sa s tebou pozna....ada hrda.....teda uz je manzelka mojho bracha, takze hrda uz nie jeuz je glosova....
3. aug 2008danjelik1 jeeej tak vazne som dobre videla v tvojom albume Adku? jeeeej to som rada,ze je stastne vydata.......
pozdravujem ju.......
inac budem jeden jediny den a to 14.8. doobeda v ziline! jej.....na otocku...v noci prideme a vecer odchadzame .....a v nedelu prideme znova...super,nie? bude to narocne4. aug 2008ahojte krasky
hlasim po tych par dnoch spat prichod do SR
tu sme welnessili:
http://www.hotelpanorama.eu/czech/
dobre bolo...aaaale malo5. aug 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Obchodné podmienky: http://brilliantagency.sk/obchodné-podmienky
lea nic si z toho nerob,zajtra bude lepsie
ale na tomto uz budem musiet zacat jazdit......na nasom som sa trochu bala......
lebo tu jazdia u nas sami blazni..... 
my asi zajtra kupujeme auticko.....