Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
lea nic si z toho nerob,zajtra bude lepsie ;-) my asi zajtra kupujeme auticko..... ;-) ale na tomto uz budem musiet zacat jazdit......na nasom som sa trochu bala...... :-N lebo tu jazdia u nas sami blazni..... :-)
Odpovedať
ahoj smaily..a co si to idete kupit?
Odpovedať
ahoj lea,uz sme dnes prave kupili..... :-D mercedesik A4 model 2006 avandgard,je super,presne take nam teraz staci....a konecne sa s nim prestanem bat jazdit po mnichove......lebo s nasim bmw som mala strach,kvoli blbym soferom tuna......a je vätsie ako mercedes....uz som dnes skusala trosku na nom jazdit,ale este bez znaciek.....jazdi sa na nom vazne super a lahko...... ;-) a ako dnes islo jazdenie tebe?
Odpovedať
no vy sa teda mate..od bmw k mercedesu x-) ja u zacinam byt nestastna z toho vodicaku..a skusky sa blizia..akosi mi kopec veci vadi..ale hadam dalsi tyzden bude lepsi..lebo uz som dost unavena..a nemozem sa potom poriadne sustredit..zajtra mam volno,no podvecer idem za instruktorom..a zrejme budem robit slalom..
Odpovedať
ahoj lea ja som sa pomylilata 4 mi tam nejako usla je to normalne A :-D no ja som nastastie slalom nemusela v cechach robit......to sa tam uz davno nerobilo..... aspon vmojej autoskole... ;-) drzim ti palceky.... ja som vcera dostala chut jazdit aj tu,kedze mamemensie auticko.... ;-) a to som velmi rada....len musim zmenit vodicsky,kedze mam ine meno a este mam stale cesky vodicak,ktory ani som nevedela,ze uz neni v obehu :-N :-N :-N prajem vela trpezlivosti,ty to dokazes.......papa
Odpovedať
ahoj smaily..aj som si domyslela..kedze a4 je u audi a nie merc :-D ja som dnes bola na cvicisku a aj mi to slo..az na jednu drobnost..ale to nejde vacsine..nastastie :-D
Odpovedať
lea vies, my sme chodili po roznych autach audi aj mercedes.... :-D ale tento rok staci mensi mercedes... ale a4som mala stale zakodovane.....i ked premyslame o bmw5....ale nato mame este cas....hlavne nasetrit :-N a kedy mas zaverecne?? ja mam tento tyzden dlhy...cely vikend skola... :-( :-| :-S musim sa pripravit......prajem ti krasny a uspesny tyzden.... zajtra sa asi aj dozviem vysledky z histologie.....uz ich musim vediet... |-| papa
Odpovedať
no teda..vy si ale vyberate :-D ale treba lepsie auticko.. o tyzden mam skusky =-) ale to bezi.. tak pekny zaciatok tyzdna prajem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
leatea: a kam chodis do autoskoly? bo ja som chodila do skoly Alex (nad Rohanom) a2x ma uz vyrazili zo skusok :-( som z toho uz na nervy.....bo ja som bola vzdy to vzorne dieta, co sa dobre ucilo, na vyske mam vsetky skusky ba prvy raz a za jedna a teraz na stare kolena nespravim poondeny soferak? no ide ma porazit.....sama pred sebou sa citim ako debil....a este do toho chystame svadbu....no...nie je mi vsetko jedno.... :-(
Odpovedať
danjelik..chodim ku grancicovi..a som velmi spokojna..uvidime teda ako skusky.. ty si nespravila jazdu alebo co?
Odpovedať
lea my hladame len dialnicne auto,kedze len dialnicami poväcsinou cestujeme.... :-N :-D a musim byt uz dobre..... ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no, jasne, jazdu.....testy su brnkacka, tie som napisala za 5 minut na plny pocet, konstrukcia v poho, cvicisko super....len ta jazda.....fakt som ani len netusila, ake je lahke vyletiet zo skusok.....ale 2x....to uz je moc aj na mna......a kedy mas skusky? aby som drzala palceky.....
Odpovedať
Článok sa načítava...
smaily..no tak to hej..si neviem predstavit ako so zigulikom zvladate tu cestu :-D :-D :-D danjelik..a kvoli comu ta vyrazili z jazdy? 11. mam..a mam teda obavy prave z tej jazdy..
Odpovedať
lea akeho zigulika? nase bmw vyda aj super 200vku......a to je jazda.....ale len v nemecku na neobmedzenych dialniciach :-D
Odpovedať
Profilova fotka
1x bol taky policajt, ktory vyhodil vsetkych okrem jedneho....proste nas absolutne poznervoznoval, zdeptal a potom sme urobili take chyby, co by sme v zivote nespravili .....ja som ze vraj zle presla cez krizovatku....a 2x som blba, ze som to neurobila, lebo sme mali super milu policajtku a kazala mi na krizovatke odbocit dolava, tak som sa uz pred nou radila do laveho pruhu, kuknem na semafor, vidim, ze nejde, tak kukam doprava, na znacku, ktora by mi pomohla zistit tvar krizovatky, bohuzial, uz bola za mnou :-( ....bola som na hlavnej, ale kedze som to nevedela, pre istotu som dala prednost....a to som jasne, ze nemala...takze tak.... :-(
Odpovedať
smaily..no ved sa smejem.. danjelik..no ja mam problem,ze obcas si neuvedomujem znacky..ale co uz..bud spravim alebo nie..uvidim ako sa mi bude jazdit tento tyzden..lebo kazdy den sa mi cosi prihodi..tak som teda riadne zvedava..
Odpovedať
drzim vam obom palce....danjelik a ty kedy ides este na opravne? ja som prvu jazdu skusku urobila super,a ze najlepsie zo vsetkych vtedy,ale keby som na uplnom konci jemne nezabrzdila malickym omylom premavku,lebo som nebola v blizssom pruhu na odbocenie a za mnou jedno hovado strasne zatrubilo.....tak som musela este raz.....ale to uz super..... ;-) aleten policajt bol myslim alergicky na slovakov...... =-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jooooj, smaily..neviem....aj ten prvy opravak bol az po mesiaci....to som naozaj zabudla aj kde je spojka :-D a chod rovno na skusky, ked ani nevies, kam slapnut :-) :-) :-) ozaj, smaily....moja svagrina mi spominala, ze sa s tebou pozna....ada hrda.....teda uz je manzelka mojho bracha, takze hrda uz nie je :-D uz je glosova.... :-D
Odpovedať
smaily..no ja mam jedinu prilezitot spravit to teraz..lebo potom az ovela neskor budem moct.. inac..mna ked vyhodi,tak za bezdovodne pomalu jazdu =-) ja totiz nevidim zmysel sa rozbehnut,ked o chvilu stojim :-. a tiez prechod do ineho pruhu..ale parkovanie mi ide celkom :-D
Odpovedať
baby..kde ste vsetky? =-) =-) =-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, buduca soferka :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Kati, tuho pracujeme :-| Ako ide autoškola? :-)
Odpovedať
no aspon niekto :-) autoskola..no aj zajtra musim mat jazdu,ak sa bude dat..lebo odbocovanie vlavo som dnes dobre nerobila..a stale to preradovanie..
Odpovedať
Profilova fotka
Neboj, to chce len cvik. Jazdením sa budeš len zdokonalovať. ;-)
Odpovedať
hej..potom uz len vlastne auto a hor sa na cesty :-) kedze sa nechystam mat vodicak vystaveny..
Odpovedať
danjelik1 jeeej tak vazne som dobre videla v tvojom albume Adku? jeeeej to som rada,ze je stastne vydata....... :-) pozdravujem ju....... ;-) :-) inac budem jeden jediny den a to 14.8. doobeda v ziline! jej.....na otocku...v noci prideme a vecer odchadzame .....a v nedelu prideme znova...super,nie? bude to narocne :-N :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, tiez som dnes makala, mam pred sebou tazky tyzden :-( Kati: drzim palce, nech sa ti to vsetko podari na jednicku x-)
Odpovedať
smaily..a to preco idete na chvilocku na svk? fifi..no ja sa zas drvim..a uz ma to aj prestava bavit..ale co uz..
Odpovedať
Profilova fotka
neboj, to zvladnes.... ;-) napriklad ja som tomu nechcela verit, ale skoncila som ako najlepsia z kurzu :-D policajt ma vychvalil do nebies, i ked si nemyslim, ze som nejaka skvela vodicka, proste taky normal ;-)
Odpovedať
ahojte krasky x-) hlasim po tych par dnoch spat prichod do SR :-D tu sme welnessili: http://www.hotelpanorama.eu/czech/ dobre bolo...aaaale malo :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?