Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte luko vyzera to tam super, a na kolko ste boli? :-)
Odpovedať
no vo stvrtok sme vyrazili..to sme boli v Litomysli..spali sme v hoteli na namesti, tiez krasny, ale nie az tak ako ten v Rychnove..tam sme boli na hrade a v okoli :-) a od piatka do nedela poobedia sme boli v Rychnove a v nedelu sme este na Morave zbehli ku draheho babke Dunajsku stredu si nechavame na vikend niekedy cez rok x-) teraz sme chceli troska aj pobehat zamky a tak x-)
Odpovedať
ahojte baby..ako sa dnes mate? mne sa nic nechce..a musim sa ucit..uz sa mi o tom aj sniva =-) luko..no krasne tam vyzera..hned by som sla x-)
Odpovedať
Profilova fotka
muselo to tam byt super, mozno nahovorim polovicku aby sme tam isli na jesen :-p lea ani mne sa nic nechce, mame tu strasne teplo ale sa tesim domov, ideme niekam na veceru ked uz sme ten mesiac ako manzelia vydrzali :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jej Lindus, vy mate dnes prve "mesacie" :-D gratulujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujemmmm :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no my podaktori to uz budeme pocitat na rocky o chvilu :-N
Odpovedať
muma..tak si to dnes uzite ;-) my mozno o tyzden :-D ale ten cas leti..
Odpovedať
Profilova fotka
veru, leti... Kati a vase ostatne fotky budu kedy? :-)
Odpovedať
ja mam na poste zavoj :-D juuuj, mne sa zas nechce ist nakupovat, prat, varit....ja chcem zit stalev hoteli :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som brala nakupovanie Matka :-D prala som vcera aj zehlila, upratala som komplet kuchynu, dnes ma caka kupelna :-D a varit tiez musim, uz sme zjedli zasoby z vikendu :-N
Odpovedať
lindus tak etse pridam dalsie tipy: http://www.hotelpatricia.sk/ http://www.hotel-hubert.sk/home.php?a... a z neho sup do najuzasnejsich rimskych kupelov: http://www.hotelpermon.sk/produkty/pe... toto si doprajeme tak dva krat do roka, ked nam to zaplati michalova firma :-N teda okrem tych kupelov, len pobyt
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahojte, Zuzi, veru, podaktorí to tu počítajú už pomaly na roky :-D Už o necelé dva týždne to bude rok. Júj, ani sme si to ešte nestihli užiť, že sme manželia a už je to rok :-D Ani by ste neverili, akú výhodu má bývať u svokry, ktorá stále varí a nemusím ja :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Jani, ak vari dobre, preco neusetrit :-D :-D :-p
Odpovedať
no to keby sa drahy stravoval stale u svokry...taaak uz aspon 15Okil ]-(
Odpovedať
no to keby sa drahy stravoval stale u svokry...taaak uz ma aspon 15Okil ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
Zuzi, varí jedlo :-N Ale hlavne,že varí. Aspoň nemusím ja stáť v kuchyni a počúvať poznámky, prečo to robím tak a nie inak. Tak ju nechávam, nech sa realizuje. :-)
Odpovedať
no to ti poviem...mne stacilo, ked som zehlila a buduca svokra..ze to aj uteraky musis...aj spodky..aj tielka...kukam na nu...tak to ja sluzim domacnosti, alebo domacnost mne!..takze poucenie...nebavim s nou o domacich pracach,ako co robim a tvarim sa, ze to robim ako ona a je klud :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Správny prístup. Plne s tebou súhlasím ;-)
Odpovedať
clovek sa skratka pouci a funguje :-D
Odpovedať
Profilova fotka
v tomto nemam skusenosti dievcata, moja svokra sa do nas nestara, je to fajn zena ;-) necha nas gazdovat si po svojom ;-) a ked nieco navari alebo upecie, tak nas pozve, alebo posle 8-)
Odpovedať
najlepsie je byvat sam..nik aspon nebude rozkazovat a stat pri mne ako policajt =-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kati: moja rec :-D
Odpovedať
ahojte, pozerám, že máte super tému :-D jani, normálne závidím, že máš svokru, ktorá navarí aj pre Vás a nemá popri tom hlúpe narážky, že ona musela... kati: plný súhlas :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mati, ona je rada, že sa jej aspoň nemotám v jej kuchyni. V tomto je ale dobrá. Pretože minule som spomínala, že sa najviac teším na to, ako budem musieť variť na stavbu chlapom a ona sa ponúkla, že však aj ona môže variť. Tak som bola aj rada. Pretože u nás viac varí Jarko :-) Ale nie je nad to bývať sám. Kati s tým s tebou plne súhlasím ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no baby ja mam daleko mamu aj svokru, takze varenie je na mne 8-( ale som rada na druhej strane ze je svokra daleko je fajn lebo ako vravi lea naj je po svojom a sami :-D
Odpovedať
jani, tak to máš úplne super, ja som sa svokre v kuchyni nemotala, jednak mi to bolo blbé /predsa nie som doma/ a bála som sa toho,že mi dotoho bude kecať a určovať, čo kedy a ako, ona je totiž taký malý generál a komanduje všetkých/teda okrem mňa, k tomu sa ešte nedostala/, takže som nevarila, ale keďže teraz bývame síce v jednom dome ale s dvoma kuchyňami, tak je to super. Aj tak cez týždeň nevarím :-D / manžela mám celý týždeň preč/ a ja sa toľko prestravujem v práci. Variť pre mňa ako jedinú osôbku sa mi zdá divné, a aj tak v stredu vyhadzujem jedlo prasiatku ešte z nedeľe. tak načo variť???? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jani no varenie na stavbu mam uz zmaknute ..pridem ti asistovat :-D ale dufam ze to skoro skonci lebo uz mam toho aj dost =-) x-)
Odpovedať
ja coskoro odchadzam prec..takze sa uz tesim..uz len toho mojho chlapa naucit varit.a hlavne potom upratat..lebo pre neho je svet gombicka.. mne svokra tiez velmi rada navari..staci povedat,ze co by som rada..ale ja tiez rada varim.. mati..byvate u svokrovcoch..ze
Odpovedať
kati áno, u svokrovcoch. presťahovali sa dolu a nám nechali celú chalupu, takže cez víkend makačka v upratovaní riadna, ti poviem... a keďže svokra už asi pol roka nechodí hore ku nám pokiaľ ju vyslovene neprídeme zavolať, tak som celé dni v tom veľkom dome sama
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?