caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Ahoj Peha,
Pisala si,ze svadbu budes mat v Hotely Gavurky?
Mohla by si mi prosim ta povedat aky maju maximalny pocet ludi?Pocula som ze sa tam mac ludi nezmesti a taktiez kolko to bude vychadzat na osobu aspom priblizne prosim ta?
Dakujem :-)
Monika, my sme mali svadbu v kulturnom dome v Techovej a fotili sme sa na Chlebe a v Budatine. Sobas bol v kostole. Hotel Gavurky je pekny, ale max pocet hosti je okolo 40, inak interier je fakt pekny, dokonca ma aj super terasu :-) ktora je kryta, keby prsalo
ahoj Kati, nuz pracovne povinnosti :-N ale na chvilu relaxujem, dnes som slamena vdova a tak travim volny vecer s maminou ;-) zajtra ideme na vylet do BA 8-)
ako si pokrocila s vodicakom? :-D
jasne, casu dost... a teraz vas beru bez toho prestupoveho semestra?
nam totiz odkazali, ze kto nebude mat priemer do 1,5 tak si musi urobit nieco ako prestupovy semester od septembra do decembra a potom moze nastupit na druhy stupen. Samozrejme, ze vsetko spoplatnene 8-(
No tak ako hovoríš, tí ktorí výdu do priemeru, nastupujú až od januára, takže to budem mať aj lacnejšie... :-D
To je jediné plus tejto školy, pre ktoré možno budem pokračovať...
fiha, tak to si potom dobra studentka :-p za prvak som mala priemer 1,4 ale udajne budu brat do uvahy priemer len statnicovych predmetov.... tak uvidime. za prestupovy semester chcu 5 litrov :-|
No za 3 roky som mala vždy do 1,5 a za štatnice som mala 1,0 , takže štatnice mi to vylepšili :-D
A berie sa do úvahy všetko, aj tie 3 roky aj štatnice, malo by sa to dohromady spriemerovať... No ale uvidíme, čo im ešte preletí hlavou... :-p
ahojte, som tu na skok ;-)
tak u as som za dobry priemer mala tak akurat intrak a bola som rada...tiez neviem, rpeco nefungovalo nieco ako prospechove stipko ]-( ked uz clovek drti, nech ma aspon motivaciu
Zuzka,
Ano uz si spominam uz som videla tvoj album a mala si foto na lanovkach co chodia na Chlep a kabinka bola super vyzdobena.Pozerali sme sa na to s mojim nastavajucim a je to super napad.....v tej kabinke am toizto poziadal moj drahy o ruku...ako si si to zariadilia aby ti to tak vyzdobili?Poznas tam niekoho alebo to tam robievaju? :-)
fifi..no dam vediet v pondelok,ze ako..mam skusky totiz..nervy uz aj zacali pracovat..ale zatial sa tvarim,ze som v pohode..
luko..to bolo riadne davno,ked bolo prospechove stipko..
..ja nemam rada soferovat v dazdi ]-( clovek nevie ako zareaguje auto a skoro nic nevidis, ked poriadne leje
..chudatka dievcata co sa dnes vydavali, asi im nevyslo pocasie :-S
..som zvedava ako vyjde nam 8-)
uz mas kupene letenky?
no tie,co mali o druhej tak lutujem..som hovorila,ze dnes by som sa nechcela vydavat..teraz je uz jasno..no aj tak..tie najlepsie hodiny boli skarede =-)
co tvoje pripravy?
..my uz mame vsetko x-) uz cakame len na obrucky..mali by byt koncom tyzdna, pravdepodobne skocime po ne v sobotu...juuuuuj ako sa tesim :-D
..a potom uz len overenie si casov a stretnuti s kadernickou, vizazistkou, nechtarkou, fara, organista, restika, floristka...
..nasi davaju piect kolace (este dokupuju suroviny) a buduci svokrovi tento tyzden idu nakupit nami vybrane vina