caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
aspon bude sranda..sa vam budem moct pocvhalit obruckou..len som si ju niekde riadne skrabla..tak mozno pojdem do zlatnictva,nech to spravia..ale to som musela este len teraz..
no kym si neskrabla auto ;-) v zlatnictve ti ju urcite daju do poriadku, ja moju pojdem asi tiez dat vycistit :-D po takmer roku nosenia si to zasluzi 8-)
ahooooojte..pozeram ze tu sa organizuje stretko..ak budem moct tak vas pridem aj s malym pozriet..uvidime, ako na tom budeme...inac, my uz mame po krstinach...a vsetko naj k meninam fifi...
no..kedjani..ked to pocasie vzbavis, tak to hadam aj vyjde.... :-p maly teraz konencne zaspal..ho boli brusko, tak mi dost place....a mne je to tak strasne luto ze mu neviem pomoct...ale musime to obaja nejako zvladnut...
ahojte :-)
takže sa tu toho udialo...
=Kati - gratulujem k vodičáku, vidíš, že si to zvládla!!!
=Zuzka - všetko naj... naj... naj... k meninám :-D
=Marcelka - malý je úplne úžasný, bude z neho fešák... ;-)
=all - aj ja môžem 20,08 na stretko... už budeme fakt všetky manželky... vymeníme skúsenosti :-p =-)
joooj, babenky, ja by som prijala asi ešte jednu dovolenku 8-) ale aby svietilo slniečko... a boli sme niekde pri mori
Luko: dakujeme dodatocne ;-)
Bam: na Bathory som este nebola 8-) nie a nie sa tam dostat, musim uz manzela dokopat k tym listkom (slubuje totiz, ze on ich isto zozenie....)
ahojte baby..dnes asi vsetky zarezavate..kedze je utorok :-D
muma..dik..uzivam si ho tak dietne..kedze mi vecer bolo priserne zle,tak dnes len nejake tie suchare a piskotky =-)