caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
ahojte manzelky x-)
ja som tu tiez dlhsie nebola... takze zajtra mame stretko??? jupiiii, uz sa tesim na vas na vsetky, aj na tie ktore este osobne nepoznam 8-) tak som rada, ze sa nakoniec zideme opat...
... a este aby som nezabudla: Katke a Evke (12teho), Peti (14teho) a Janke (vcera) dodatocne prajem este krasne vymesacia a dalsie prve vyrocie medzi nami ;-) aspon uz nie som sama taka "stara manzelka" chichi...
Janka, to ste mali naozaj uzasne vyrocie s manzelikom... a ten furik je nadherny darcek :-D
Zuzi, aj ty sa teda chystas na prve vyrocie... som zvedava, co vymyslis manzelikovi :-D ja sa vami mozno trosku inspirujem na druhe vyrocie, kedze to prve bolo akesi nic-moc...
Takze zajtra sa vidime... ako vzdy o 17tej pred Carolinou???
Dufam, ze nie je nejaka zmena...
:-D
Ahoj Bam, ďakujem aj za gratuláciu a aj za pochvalu fúrika :-D
Už sa teším, že sa zajtra stretneme. Takže ťa čakáme o 17.00 pred Carolinou. Zatiaľ sa nič nezmenilo. A ozaj, už sme zo žilinčaniek štyri také, čo už máme za sebou rok... Tak sa nám počet pomaly - postupne rozširuje :-)
jeej tak dalsia soferka medzi nami... si asi zacinam davat vacsi pozor na cestach odteraz :-p :-D
a este k zajtrajsku - Peti, Lindus aj Katka - nezabudnite na "papierove" fotos... aby sme sa pokochali x-)
tak sa vidime zajtra ;-)
bru nocku...
bam..ja este nemam foto..ale mozno vezmem pc a ukazem tak fotky..uvidime..
danjelik..zruchleny,do dvoch dni je to 800Sk..klasicky 200Sk..takze velky rozdiel to nie je..
fifi..bola som na vychode..preto som tu nebola..sestra este nema net..
krasny dnik babulky x-)
Kati ak sa ti podari, tak dones, my sme vsetky (dufam) nazhavene na fotky...
dan: hehe ja mam vodicak uz tri roky, ale mna sa teda bat nemusite... velmi nesoferujem, ja sa toho auta skor bojim :-S a pri tych dnesnych ´samovrahoch´ na cestach je to obcas o zivot :-N
... a uz teda asi idem makat |-|
Zuzi na krku :-D drzkaj sa, ty to zvladnes ;-)
ja teda musim povedat - tuki-tuki-tuki - ze zatial OK... ale ja som si to odmakala nedavno sama za tri :-S tak som aj rada....
a nic sa mi akosi nechce...
isla by som na plaz 8-) hehe
ahojte..tak neviem ako budem cez den na nete..ale o piatej som pred carolinou aj keby furiky padali :-D :-D :-D
bam..ak stihnem otocit dom-mesto,tak donesiem..ak nie..tak si kuknete inokedy..v oktobri..a uz bude aj album :-)