Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to urcite :-)
Odpovedať
ahojte baby..tak uz som spat v ziline..tak co..zajtra o piatej pri caroline?
Odpovedať
ahoj kati, tak je to o 17.00??? ja sa pokúsim prísť, ešte radšej nesľubujem, ale ak prídem tak aj s albumom x-) ako sa máš??? bývate kde???
Odpovedať
ahojte manzelky x-) ja som tu tiez dlhsie nebola... takze zajtra mame stretko??? jupiiii, uz sa tesim na vas na vsetky, aj na tie ktore este osobne nepoznam 8-) tak som rada, ze sa nakoniec zideme opat... ... a este aby som nezabudla: Katke a Evke (12teho), Peti (14teho) a Janke (vcera) dodatocne prajem este krasne vymesacia a dalsie prve vyrocie medzi nami ;-) aspon uz nie som sama taka "stara manzelka" chichi... Janka, to ste mali naozaj uzasne vyrocie s manzelikom... a ten furik je nadherny darcek :-D Zuzi, aj ty sa teda chystas na prve vyrocie... som zvedava, co vymyslis manzelikovi :-D ja sa vami mozno trosku inspirujem na druhe vyrocie, kedze to prve bolo akesi nic-moc... Takze zajtra sa vidime... ako vzdy o 17tej pred Carolinou??? Dufam, ze nie je nejaka zmena... :-D
Odpovedať
mati..no ztial u mileho..ale vo stvrtok rano odchadzame do uk..uz sa velmi tesim.. bam..dakujem..ako vzdy..na rovnakom mieste sa stretavame.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Bam, ďakujem aj za gratuláciu a aj za pochvalu fúrika :-D Už sa teším, že sa zajtra stretneme. Takže ťa čakáme o 17.00 pred Carolinou. Zatiaľ sa nič nezmenilo. A ozaj, už sme zo žilinčaniek štyri také, čo už máme za sebou rok... Tak sa nám počet pomaly - postupne rozširuje :-)
Odpovedať
jani..fakt super furik..sa vam bude dobre pracovat..hadam v poho odvezie vasu vahu :-D otestovane to mate,ze :-D
Odpovedať
Profilova fotka
baby, od vcera som soferka!!!!!! hura, na treti pokus :-D :-D :-D lea: uz mas vodicak v ruke? ako dlho trva vybavenie?
Odpovedať
ahoj dan..maju na to mesiac..ale ak si priplatis,tak dva dni.. ja uz od piatka soferujem 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
jeeeeeeeej, a ide ti to? ake mate auticko? a kolko si treba priplatit?
Odpovedať
Profilova fotka
danjelik: blahozelam k vodicaku 8-) Kati: kdeze si bola stratena??? :-) tesim sa na vas zajtra ;-) na vsetky
Odpovedať
jeej tak dalsia soferka medzi nami... si asi zacinam davat vacsi pozor na cestach odteraz :-p :-D a este k zajtrajsku - Peti, Lindus aj Katka - nezabudnite na "papierove" fotos... aby sme sa pokochali x-) tak sa vidime zajtra ;-) bru nocku...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
bamulka: tak to si teda davaj :-D :-D :-D mas na koho..... ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
bam..ja este nemam foto..ale mozno vezmem pc a ukazem tak fotky..uvidime.. danjelik..zruchleny,do dvoch dni je to 800Sk..klasicky 200Sk..takze velky rozdiel to nie je.. fifi..bola som na vychode..preto som tu nebola..sestra este nema net..
Odpovedať
krasny dnik babulky x-) Kati ak sa ti podari, tak dones, my sme vsetky (dufam) nazhavene na fotky... dan: hehe ja mam vodicak uz tri roky, ale mna sa teda bat nemusite... velmi nesoferujem, ja sa toho auta skor bojim :-S a pri tych dnesnych ´samovrahoch´ na cestach je to obcas o zivot :-N ... a uz teda asi idem makat |-|
Odpovedať
Profilova fotka
ja dnes neviem, kde mi hlava stoji :-(
Odpovedať
Zuzi na krku :-D drzkaj sa, ty to zvladnes ;-) ja teda musim povedat - tuki-tuki-tuki - ze zatial OK... ale ja som si to odmakala nedavno sama za tri :-S tak som aj rada.... a nic sa mi akosi nechce... isla by som na plaz 8-) hehe
Odpovedať
ahojte..tak neviem ako budem cez den na nete..ale o piatej som pred carolinou aj keby furiky padali :-D :-D :-D bam..ak stihnem otocit dom-mesto,tak donesiem..ak nie..tak si kuknete inokedy..v oktobri..a uz bude aj album :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kati: a tie z fotenia zo Strecna uz mate?
Odpovedať
fifi..tie este nie su..budu az neskor..kedze aj tak zajtra odlietam :-p
Odpovedať
Profilova fotka
fiha, to im nejak dlho trva, nie?
Odpovedať
no robi to moja teta..a my sa nikam neponahlame..ale mozno dalsi tyzden bude cosi..ved uvidim,ked priletim :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, Kati a čo DVD-čko? už ho máte? My sme naň čakali dva mesiace a taktiež na fotky... :-| Ale stálo to za to :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte tak sa uz na vas tesim isto pridem ak by som trochu meskala tak ma pockajte idem este na mestky urad 8-(
Odpovedať
jani..ani dvd nie je..este im musim napisat..lebo sa uz nestihame stretnut..takze to asi necham na oktober.. muma..pockame ta ;-)
Odpovedať
Cauko baby mozem sa pridat
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky, jasné, že sa môžeš pridať ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ja už bežím na trolej, nech to stihnem. O chvíľu sa stretneme ;-)
Odpovedať
cauko murinko
Odpovedať
je tu niekto
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?